Декупаж - 36

• 62 819
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
              Флорина,благодаря за отговора.Аз намерих готовите шаблони , но твоя е страхотен и точно за това те попитах.Не се наемам сама да го правя,но..де да знаеш  Mr. Green само това не съм опитвала. Laughing Имам блог и в един руски сайт,ама там постоянно /ежедневно/ се  предлагат готови схеми и допълнение към тях ...та такава грижа нямаш.
              Извинявам се за спама. Embarassed
              Нищо не казвате за тези пукнатини и почистването им след втриване.ЩО остава лека мъгла ? Или при мен се получава така? Laughing

# 601
Лелееее, няма ме няколко дни и тук сте сътворили чудеса  #Crazy
Ще коментирам утре, сега ето нещо от преди да замина:

http://didilefterova.snimka.bg/hobby/2010-god.468484.19794455
http://didilefterova.snimka.bg/hobby/2010-god.468484.19794528

Последна редакция: нд, 25 юли 2010, 19:28 от dida_dimitrova

# 602
Вълшебнички,мили  Hug
Вал-и двете пана са много хубави   bouquet Подкрепям Антомчето за лилавата(бледо лилаво) рамка,на по-бледите снимки!Така картинките ще изпъкнат,погледа ще е върху тях,а не толкова върху рамката.това е само мое мнение  Peace
Дидия-страхотна чинийка  newsm10 Изобщо не личи златното облаче,сляло се е с пейзажа.От моя скромен опит с втриване в пукнатините-не бърши с мокро,пада краклето.А при първата ми проба цялата дъска получи отенък,ама всеки дефект е ефект  Grinning ти се справила страхотно с пукнатините  bouquet
Антомче-невероятна зелена серия   smile3501 Шишетата са прекрасни!И крушовидното-форма и мотив се допълват идеално,и чушковото-чушките на капачката са страхотни,и ловното,и шпатулката е чудна!Много продуктивност   bouquet
Диде Димитрова-прекрасни чинийки   bouquet тази с русалките много ми харесва!

и от мен малко морски полъх
http://media.snimka.bg/6774/019802805.jpg
http://media.snimka.bg/6774/019802827.jpg
салфетка,дорисувано небе,пясък от грис

успешна нова седмица   love001

# 603
  • Пловдив
Gudzy, да си жива и здрава ! До 120 години да не те напускат любовта, късметът, щастието и творческото вдъхновение !
dadysq, умението ти да рисуваш с контур е свръхестествено! След още 2 живота може и да успея като теб Simple Smile)))
Пипе, смятам иконата ти за достойна да заеме мястото си в някой храм !
Didia, възхищавам се на търпението и майсторството да рисуваш точки! Бутилката е много красива, продължавай с 'пеперудената' серия ! За златния акрил в контурите на чинията - не мога за съжаление да ти дам съвет, но според мен ефекта, който си получила е много добър. Не го пипай. Ако искаш, опитай другия път да втриеш сенки за очи - аз нямам вакса, но използвам по-мазни перлени сенки за очи и нямам проблем с почистването - може със суха, може с влажна крърпа да ги чистиш. Със сухата кърпа се получава точно твоя ефект. Довършвам една кутийка, която тия дни ще ви покажа - получи се точно както при теб и ми хареса.
Благодаря ви val1977, didia dimitrova и zdravkova за морското настроение! Тази година ще се размина с морето, но ме накарахте за момент да се почувствам близо до вълните Simple Smile
Antom, отново 'ми спря часовника' с твоите бутилки ! Бих казала, че всички апели за трезвеност са безсмислени пред тях Simple Smile)))С кеф бих пила крушовица от 'крушовото' шише Simple Smile За лютите чушки - нямам думи - как успя такова мъничко бутилче да го направиш толкова изразително в детайлите ! Щастлива съм, че шишенцето попадна в толкова добри ръце ! Дъската и лопатката са новото доказателство, че имаш усет към детайлите.
Желая ви спорна и усмихната седмица,момичета !

# 604
  • Плевен
оооо Гудзи да си жива и здрава много успехи любов късмет.... кученца Simple Smile и т.н хах  bouquet

# 605
  • Пловдив
Krasunka55, пропуснах те , извинявай - за окачването на паната - ако не искаш да се вижда и да не пробиваш дупки - опитай с топъл силикон да залепиш на гърба на паното шнура, който ще го държи , като съобразиш количеството на силикона и дължината на връвчицата с тежестта на самото пано.

# 606
  • Бургас
Здравейте момичета Hug
Няколко дни не съм се отваряла и вие сте "натворили " пак чудеса.
Няма да мога да ви изброя поименно/поне не сега, че имам много работа/ но на всички вълшебници newsm51
Честита радост на малдите "баби".
Момичета- да ви са живи и здрави внучките, само хубави емиции да имате с тях. Сигурна съм че ще ви зареждат положително

Да се извиня и на рожденничките  Praynig Макар и на патерици но от сърце  Hug
Моного здраве, щастие и много любов ви пожелавам

Нещо от мен Simple Smile
http://picasaweb.google.com/Radost6603/201002#5497949289016564162

Обещавам довечера да се включа и с коментар  Mr. Green

Хубав ден на всички
  bouquet

# 607
Ахх моретооо...!
Страхотни морски чинии Диди Димитрова,чрез теб се докоснах до него!
Здравкова мноого морско шише,чудно е
Дидиа панерчето е много загадъчно със златното облаче,не го търкай,така си е разкошно
Антомче поздравления за тази голяяяма продукция,кое от кое по интересно.С удоволствие бих пийнала крушовица от страхотното шише,не отказвам и лютичко,шишето е страхотно, а горското и виненото -превъзходни.Свършиха ми епитетите,но и дъската и шпатулката доставят голяма наслада за окото
Тини а твоя сервиз ми взе ума,пренесох се в далечен и екзотичен Китай,и си представих как отпивам глътка жасминов чай от тази изящна чашка
Хубав ден момичета прекрасни!

# 608
Здравейте , работливки. Поглеждам набързо и не остава време да пиша, а и вие ми вземате акъла с новите си творения, smile3501 чак ме е срам да се поява че нямам нищо за показване. smile3518
Тини, царица си на краклето, вече веднъж споменах че при теб е толкова автентично като състарено с времето, а не нарочно направено, Здравкова морската бутилка направо ме кани да се разходя по плажа, а ония дечица- русалки са като излезли от морските дълбини . Пипе, иконата ти е много сполучлива, аз от доста време се боря с една керемида  но не мога да я изравня и не става да се лепи картинка върху нея. За бутилките на Антом нямам думи ... извинете ме че пропускам много от вас, всички сте по своему уникални. Ползотворен и усмихнат ден на всички!

# 609
Привет банда  Hug
Какво правите вие бе хора? Няма ли почивка за вас? Браво, браво трябва да има и някой да отсрамва мързелите като мен Wink
Честито на младите баби Кат и Виванова, като и рожденния ден на Гудзи.
Здравкова браво!!! Уникални кутийки, особенно ми хареса втората. Peace А морското шишенце е супер с гриса имитиращ пясък, идеята ти е страхотна. Тази година ако ходиш на море вземи си събери истински, ако не ще ти изпратя Laughing Какво ще се мъчиш да го докарваш на пясък този грис. Направо си лепиш пясъка и си рахат  Grinning Wink
Антомче благодарим ти за линкчетата  ииииии чудни красоти си спретнала. Шишенцето с чушлетата и това с крушите са много шик. Възхитена съм и от комплекта шпатулка и дъска - закачалка / нали е закачалка/. Мнооого ми хареса всичко Peace
Пипелолита прекрасно е шампанското, очарована съм и от иконата - страхотни ефекти!
Вал хубави пана! керемидата ти също  Peace И аз трябва да правя чиния с тази салфетка, че ми поръчаха да видя какво ще измисля Thinking
Полинче 40 невероятен е комплекта и чинията, и специални поздравления за Кети.
Оооо Мумита  Shocked аплодисменти за синьото шише , но и другото е много красиво. Наистина са станали прекрасни  Peace
Синева паното е чудесно, би ли споделила от какво е направена подложката? От  глина ли?
Дидия в последно време си доста продуктивна, и това ти действа много добре, толкова си задобряла. Всичко ми се хареса, впечатлих се от романтичната бутилка.
Флор мога ли да кажа нещо различно освен че съм възхитена от поредното ти произведение. А когато е поднесено по такъв красив начин въздействието е още по впечатляващо.
Дадуся, приказно красиви чинии!!!
Диди Димитрова и двете ти чинии са красиви, но русалчетата много ми харесаха!
Тини подноса с чашките и каничката е чудесен. БРАВО!!! Никакви забележки нямам.

Времето е само за творчество, затова ви пожелавам много нови красиви и уникални творби!   bouquet  bouquet  bouquet

# 610
Привет!

Честита радост на двете баби Кат и Виванова!
Честит рожден ден на Гудзи!

Тини, фантастичен сервиз! Останаха ми очите в него! Толкова е истински! Поздравления!!!

Дидиа, шишето "Романтика" е удивително!

Здравкова, Дида Димитрова, вече сте на морска вълна, виждам Wink Чудесно се справяте!

Антом, последните ти неща са чудни, особено чушчиците!

Флорина, страхотна ретро - кутийка! Както винаги,  изпипана отвсякъде!

Дано не пропускам някого! Ако е така, то не е нарочно Embarassed Просто бързам / крадна от работното време Laughing/

# 611
Здравейте  bouquet
Момичета, направо сте фурии:) не мога да ви насмогна:)
Rakovina- виж как си се сетила Wink паното е от глина ДАС , става си идеално за основа, ако нямаш друго под ръка Simple Smile
Пипе- иконата е НОМЕР ЕДНО!
Didia- бурканчетата са много сладурски , а чинията е станала много сполучлива.
Val1977- паната са чудесни, и на мен ми харесва бледичкото:)
antom- дъската и шпатулката са ми фаворити , голям си майстор  bouquet
dida dimitrova- хубавото ти морско шише ми навява такива спомени:) еееее......
Ето какво почти завърших. Малко са бледички ама са с телефонарето Grinning
http://esteia.snimka.bg/hobby/hobby.516457.19815584
http://esteia.snimka.bg/hobby/hobby.516457.19815585
http://esteia.snimka.bg/hobby/hobby.516457.19815585

Целувки love001  

# 612
Синева интересни бутилки особено второто.
Сетих се защото видях в руския форум едно пано правено с глина Дас,  и много ми хареса. Даже и аз правих едни иконки върху такава подложка, малко я понакъдрих отстрани да прилича на свитък. Интересно става.

# 613
Пипелолита керемидата е страхотна!!!!!!  bouquet
Дидиа и шишето и бурканчета много ми харесват!!!!  bouquet и това(чиния?) с брезички много е красиво!!!!! а в пукнатини по-добре да се втрива маслена боя или сух пастел,те лесно се премахват Simple Smile
Вал1977 и двете пана са чудесни!!!!!!  bouquet
антомче бутилки са прекрасни и комплектче за кухня-прелест!!!!!  bouquet
дида димитрова хубави чинии,особенно с малките русалки!!!!  bouquet
здравкова шишето е много нежничко!!!!! и майсторски направено!!!!!  bouquet
тини7 вау!!!!!!!! Shocked невероятен комплект,изглежда като истинский английски порцелан от замък на някой лорд!!!!  bouquet
синева оригинални бутилки!!!!!  bouquet

момичета,мерси за хубави думи  bouquet

# 614
             Привет,девойчета!Благодаря ви за съветите,ама аз късно включих за сенките за очи  Embarassed Утеших се с мисълта ,че със златоното облаче рилича на по-старо.Така поне реагираха домашните. Laughing
             Антомче,започвам от теб  Laughing Ти изби рибата  ooooh! да се чудиш от кое да започнеш,а и това с крушата си е направо уникат.На мен фаворит са ми дивите прасенца.И аз имам такава салфетка / подарък / и си я стискам да не я съсипя и се чудех къде да я монтирам,ама като видях твоите май ще почака още мъъъничко. Laughing
             Здравкова,не знам от какво е пясъка ,ноооо ми се искаше да се поразходя по него.Много нежна и красива бутилка.
             Диди Димитрова,русалките са приказни.Много добър избор на чиния и чудесно изпълнение.
             Тини,като ти цъкнах на линка и реших ,че ......съм сбъркала нещо.Толкова изящни са каничката,чашките и чинийката.Точно като истински старинен порцелан.Правилно ти е казала Дадуся - като от замък на английски лорд.
             Синева,ти винаги ме изненадваш с усета си към черно-белите творби.Второто ти шише ми е фаворит.
             Аз за сега съм с празни ръце,че още мисля дали да измия кутията ,на която залепих картинката обратно. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт