Къде в Бургас 23

• 73 197
  • 757
  •   1
Отговори
# 495
Къде мога да намеря испанска литература.. но не превод  newsm78 На Хеликон и Пингвините няма  newsm78 newsm78

# 496
бихте ли ми препоръчали добра шивачка , защото тези кварталните на който се натъквам винаги са ме разочаровали , а ми трябва за рокля която много харесвам ,но се скъса плата по бюста и искам да ми я направят качествено , а не да си оставят ръцете в/у нея  Confused

# 497
бихте ли ми препоръчали добра шивачка , защото тези кварталните на който се натъквам винаги са ме разочаровали , а ми трябва за рокля която много харесвам ,но се скъса плата по бюста и искам да ми я направят качествено , а не да си оставят ръцете в/у нея  Confused

В комплекс Меден Рудник има една много добра. Намира се във вътрешната страна на  нова кооперация срещу блок 131 и 132 Simple Smile Намира се на ъгъла Simple SmileКазва се Шивашко ателие Ива  Hug Дано да останеш доволна  Hug

# 498
marielitka   bouquet

# 499
търся и не намирам препарат за петна на варненската фирма Перилис.
розов флакон с Пате като стикер, около 200 мл май беше.

От Ботева като завиеш по Цар Самуил ,малко по-надолу след закуските има малко магазинче за перилни препарати-там преди две седмици взех Перилис за петна с патето. Peace

bouquet   Hug

# 500
Някой може ли на ми каже телефон на ресторант "Под лепите" срещу хотел "Приморец"(сега е с някакво друго име)?

# 501
Здравейте! Къде мога да си дам килимите, да ми ги изперат и да остана доволна?  Flutter

# 502
  • Бургас
Някой може ли на ми каже телефон на ресторант "Под лепите" срещу хотел "Приморец"(сега е с някакво друго име)?

Тази информация намерих: http://www.podlipitebg.com/contacts.php?lang=1&rest=2

# 503
  • Бургас
Ресторант "Под Липите" сега се казва "Казанова", но телефон не знам.

# 504
fineti  много ти благодаря  Hug Hug

# 505
Момичета, помагайте!!!Къде в Бургас мога да намеря детски костюм и обувки на сносни цени ooooh!.Ще имам първокласник и искам да е с костюм за първия учебен ден.Благодаря предварително. Hug

# 506
знаете ли къде в Бургас продават лакове на Orly и China Glaze , че не мога да се сетя нещо , а и ако случайно знаете къде продават такива балсами за устни http://www.body-basics.info/en/products/lip-balms/   newsm78 , че мнооого отдавна ги търся ма все не ги намирам

# 507
А да попитам да не би ул.Гладстон отново да е с двупосочно движение?

# 508
  • у нас
А да попитам да не би ул.Гладстон отново да е с двупосочно движение?

и Калоян  Peace

# 509
По Гладстон ок , но по Калоян не искам да знам какво ще е .  Crazy Заради ремонтните дейности на бул. Хр. Ботев ли е това?

Общи условия

Активация на акаунт