Тренировки в домашни условия-10

• 59 376
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте,  Hug
Имам един въпрос относно тренировките. Когато тренирате, спазвате ли някакъв режим на хранене?! Аз съм на 90-дневната диета и вместо да отслабвам с нея+ тренировки,качвам мускулна маса. И при вас ли е така? Питам ви,за да не правя повече грешки с отслабването ми. Искам освен диетата да спортувам, защото спортът е здраве и хубаво тяло, но трябва постоянство.
Амбицирах се да тренирам благодарение на брат си. Той тренира от три години, дащото искаше да бъде добре подготвен за Академията на МВР-Симеоново. Подготви се, изкара 46 от максимални 50 на физическият изпит,но пък го скъсаха на Психо изпита. В момента продължава да спортува, въпреки че няма вече цел за която да го прави-тренира за здраве и добър външен вид. Като се замисля колко стегнат корем си има той, а аз...
Та,това ми е въпроса. Да се надявам да ми отговорите  Confused

# 451
109  час каланетика.  Wink

# 452
L 0 V E нормално , мускулите растят , мазнините се топят  Peace

аз се чудя дали ще са ми е достатъчно да играя 1,2 пъти в седмицата по 1 час , вие колко често тренирате ?много са ми динамични дните и чак лошо ми става. колебая се, защото и преди тичах по цял ден , но нулев ефект , може би защото тогава се тъпчих постоянно със сладко за да имам енергия и сънят не ми стига newsm78

# 453
  • Torino,IT
Днес се прибрах много уморена и се чудех дали изобщо да тренирам или да си спестя тренировката, затова направих първо ниво на Джилиън, колкото да се поизпотя малко и да се тонизирам.
Аз гледам да тренирам 5 пъти в седмицата по един час, това ми е оптималната цел, за съжаление не винаги се получава, защото има дни когато определено ме мързи, или ми е натоварено, или пък е прекалено топло, но поне 3 пъти в седмицата тренирам задължително. За храненето, не ми се получава напълно, но гледам че и аз съм трупнала мускули за сметка на мазнинките, коремът доста ми се поприбра, бедрата и дупето започват да се моделират,а ръцете където ми е слабо място са по стегнати и определено всичко това го отдавам на Джилиън.

# 454
L 0 V E
разкажи повече, какво, как  и от кога тренираш, как разбра че качваш мускулна маса а не нормални кг, от кога си на диета, свалили въобще някакви кг преди да започнеш да тренираш и тн...

Отслабва се само с диета! Тренировките са за здраво, хармонично и красиво тяло.

# 455
LOVE, аз отдавна не съм в активния спорт - повече от 8 години; ако талията и ханша не се променят като обиколка, а качваш кг, правиш маса /не тлъстини/, или задържаш течности. В първия случай се движиш по - лесно и по - леко понасяш натоварването, във втория не е добре. И все пак, едно - две кила не са показателни, че качваш.

# 456
Днес - корем с Шалийн и кик бокс с Джилиан  Laughing

Аз тренирам 4 дни и на петия почивам и правя само стречинг. Не знам качвам ли или не мускулна маса, опитвам да пазя диета, но не ми се удава особено. Промяна в кг нямам от мноооого време, може би 1 съм надолу, но и не качвам  Laughing , което си е цяло чудо предвид количествата и най-вече вида на храната ми  Blush

# 457
Най-накрая и аз стигнах да се разпиша тук  Laughing Днес се отчитам с Шалийн Екстрийм - Лоуър Боди.

Тези дни ми е супер напрегнато и стресово, и нямам грам време  Rolling Eyes Но се надявам до няколко дни да се свършват нещата и да мога пак да си влезна в ритъм. Хубавото е, че от стреса всичко ми се е свило на топка в корема и почти не ми се яде  Crazy Та поне и на ядене го докарвам в нормите.
Аз нямам точна бройка на дните тренировка. Общо взето решавам ден за ден. Но определеон напоследък с тези жеги и ми се понасъбра недоспиване, по една или друга причина, ми е доста трудно да се навия да тренирам. Но пък като мина тренировката се чувствам супер  Grinning За това гледам да надвия мързела в началото и действам  Peace

За качване на мускулна сама или кила, знам че се взимат предвид мерките на тялото, а не килограмите  Peace

# 458
  • TX
............... по една или друга причина, ми е доста трудно да се навия да тренирам. Но пък като мина тренировката се чувствам супер  Grinning За това гледам да надвия мързела в началото и действам  Peace

...................
с жегата е същата работа ама днес си ги докарах отново час и половина загрявка с кардиото на Били Бланкс, после ШЕР , силова и разгрявка на Рубянкова  и ми е много гот

# 459
Аз ще си взема няколко дни почивка, нещо ме болят колената. Може би сбърках като започнах веднага с Insanity. Не се изморявам много, доста се потя, първите дни имах сериозна мускулна треска, но сега съм супер. Ама сега пък колената...  Crossing Arms Или да продължавам? Thinking

# 460
  • София
Днес - каланетика Peace

# 461

[/quote]
Благодаря!
......какво ми е нужно- за смъкване нямам и грам ,искам нещо лекичко за разтягане .
[/quote]
Дайте съвет  Praynig

# 462
ами пусни си МТВ и започвай денс Wink
аз вчера играх , но днес почивам не ми е добре

# 463
L 0 V E
разкажи повече, какво, как  и от кога тренираш, как разбра че качваш мускулна маса а не нормални кг, от кога си на диета, свалили въобще някакви кг преди да започнеш да тренираш и тн...

Тренирам всеки ден и винаги различна тренировка, правя и коремни преси.
На 90-дневната диета съм от 17 дни,но днес я започвам наново.
Свалих 2кг. преди да започна да тренирам.

# 464
Здравейте! : ) От днес и аз започвам с по- сериозен спорт (поне се надявам) и почвам с първият си отчет : )

1 час Синди Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт