Тренировки в домашни условия-10

• 59 376
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Снощи - тичане Mr. Green. И понеже някой пита, аз гледам да е по - продължително. Тичам на стадион и редувам обиколки тичане с обиколки ходене - така около 40 мин до час(в зависимост от настроението и тонуса). Довечера мисля да правя каланетика bowuu.

# 481
Здравейте  Simple Smile
Днес пак Слим ин 6 втората част. Сутринта станах с намерението да правя трета част, но всяка минута е  ценна... с малкия звяр наоколо  Crazy Утре ще настроя алармата с 15 минути по-рано и ще я направя  Simple Smile Между другото от няколко дни след сутрешния душ си правя масаж на целулита с една дървена четка и после мажа с антицелулитник. Обаче отива към половин час. Дано поне има резултат.

# 482
Привет, девойки!
Нещо беше бъгнат форума!
За пробиотици- яжте по една малка обикновена активия на ден!
Почнах Инсанити - първото ми беше днес - по схемата след теста - Плиометрик Кардио - яко е!
Ходих по пазар, чистих и сегаще готвя!

# 483
Няма начин да нямаш , ще видиш, само търпение и постоянство!

# 484
Здравейте, момичета!
Идвам в темичката ви с конкретен въпрос.
Имам нужда от стягане. Не толкова отслабване (кг ми, слава богу, са добре), а стягане и мускулен тонус, все пак двете ми бременности са си оставили следите, макар да съм си върнала предишните кг
Към какъв вид тренировка ще ме посъветвевате да се насоча? Видях, че имате сериозна база в първия пост, поздравления за което, но никак не съм наясно с тези неща!

# 485
110 час каланетика снощи Simple Smile правя 10 в 10 но последните два пъти добавих и някои упражнения за задната част на краката.
в четвъртък отивам на море!  Hug sun

# 486
  • София
Ооо как завиждам на почиващите, аз забравих вече, че съм била на море.
Вчера отново проблемните зони.Днес ще видим.
Свалих и аз Инсанитито - първия ден е фит теста(упражненията, които са в тази част) нали така. И после всеки ден по една част, според посочената в таблицата нали?

# 487
  • Torino,IT
Ето ме и мен Hug
Моето море е още далеч, но завиждам благородно на всички плажуващи и почиващи в момента Wink
Тази седмица редувам метаболизма с проблемните зони, чувствам се добре с тези програми още повече че виждам вече и резултати Peace
Миналата седмица поради ангажименти съм тренирала само 3 пъти, като единият ден направих проблемните зони, а другите два дни първо ниво на Джилиън , като на единия път включих първа част на Слим ин сикс.
Няма да ви казвам каква мускулна треска ме удари после, направо бях като разглобена, ръце, крака, прасци, не можех да се мръдна, провали ми се целия уикенд..Много странно ми се стори, още повече че обикновено тренирам много повече от това което направих тогава, за да си обясня подобна мускулна треска.
Може би Слима тренира други мускули, с Джилиън съм имала мускулна треска голяма само на корема и никога такава от мин. седмица, странно ми е още newsm78

Приятни тренировки на всички и до скоро  bouquet

# 488
zvet81, да точно така. Peace

# 489
Линдита, Слима е по-силова тренировка, няма такива скачания и изобщо кардио упражнения като при Джилиан, набляга се на други движения и предполагам от това ти е треската  Simple Smile

От мен днес Слим ин 6 трета част  bowuu За малко да се откажа на упражненията за дупе, но геройски издържах, Трейси ряпа да яде  Crazy

# 490
Вив, чета ви от време на време, но само толкова! От две седмици не съм тренирала, защото почнахме ремонт на таванското помещение, което чрез промяна на покрива  ще стана чудесна бърлога за големия ми син и голям килер за натории за мен Simple Smile Като гледам как вървят нещата още две седмици ще съм в почивка. Но аз всяка година си правя месец лятна и месец коледна ваканции. Така си възвръщам изгубения хъс за тренировки!
Успех на всички трениращи и умната- да не вземе някой да колабира в тези горещини Hug Бягащите на плажа да се хвърлят на всяка една-две минути в морето  Joy  Joy  Joy

# 491
Вес, привет  Grinning Приятна ти почивка, въпреки че ремонта си е половин фитнес  Crazy И аз ще взема около седмица отпуск от тренировките, още малко остана и ще се пльоскам на басейн, на море, каквото ми душа поиска  Grinning

Добавям си и тренировката за четвъртък - поради липса на време (мнооого ранно събуждане на дребното  Tired) направих само кик бокса на Джилиън  Simple Smile

Последна редакция: чт, 29 юли 2010, 14:48 от viv-miv

# 492
Next Challenge на Синди за днес Simple Smile Много съм доволна, утре може би йога : ))
Има ли човек от тук, който активно да практикува йога? Ако може да препоръча добро видео за йога : ) Благодаря  bouquet Приятен и успешен пожелавам на всички спортисти от темата : )))))

# 493
Next Challenge на Синди за днес Simple Smile Много съм доволна
и аз Hug

# 494
Момичета , присъединяваме се към вас. Започах Insanity , днес ми е 4- ти ден. Правя го сутрин на гладно  Simple Smile
 Целта ми е 7 кг надолу. Мисля , че за 2 месеца ( колкото трае програмата) е напълно реалистично. Изтеглих си и Nutrition Guide - добри идеи има , макар и  някои от тях да не съвпадат в българския ни вкус.
Видях ,че тук има и други момичета, които са избрали insanity , надявам се на вашата подкрепа. Засега не успявам да правя всички упражнения докрай , идват ми нанагорно, но пък и съм напълно извън форма ,  не съм спортувала от незнам колко години. Затова реших да не  се претоварвам от началото , да не направя  някоя травма.
 Имам мускулна треска естествено , но   ми е направи приятно Simple Smile болят ме разни мускулчета, които не предполагах,че съществуват.

Общи условия

Активация на акаунт