Тренировки в домашни условия-10

• 58 932
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • Torino,IT
Леле, възхищавам се на всички които имат волята да правят Инсанити, аз така и не мога да си преодолея страха и да го почна.
Като знам на Метаболизма на последните две нива как издишам , имам още да заяквам преди да се реша.
Напоследък повече взе да ми харесват проблемните зони, като че ли със силовите тренировки се горят повече калории а и не се скача толкова, но продължавам да ги редувам с Метаболизма.
Краката ми започнаха да се вталяват, талията да се поприбира, ама отпред коремът има още какво да се направи, а става толкова бавно, мисля на вечеря да започна да ям само протеини, дано да успея преди морето Peace
Приятен уикенд на всички  bouquet

# 496
  • Асеновград
Вчера проблемните  зони,
Днес 3 ниво с Джилиан.
Момичета много моля да ми качите Метаболизма, немога да си го изтегля от руският саит.
Вкъщи се развали комп. и всичко ми се изтри.

# 497
Здравейте Simple Smile

От няколко дни се опитвам да тренирам по тази програма, като загрявам преди това с 10-15 мин кардио на крос тренажора.

Не знам доколко е ефективно, т.к го правя съвсем от скоро, но направо ме скапва, въобще не успявам да направя 3 серии с всички упражнения, още на първата издъхвам, едвам издържам до края.
Т.е аз за 10 минути се уморявам повече отколкото час във фитнес, силови упражнения примерно, а накрая пулса ми е над 120.
Сега съм и с ужасна мускулна треска, но смятам да продължавам.

Как смятате дали би имала резултат тази програма??
В момента се старая да внимавам и с яденето....

# 498
  • София
Вчера проблемните  зони,
Днес 3 ниво с Джилиан.
Момичета много моля да ми качите Метаболизма, немога да си го изтегля от руският саит.
В понеделник мога да кача Метаболизма. Аз пак да питам,защото явно от тренировките постигнах отслабване, но не на точното място, Метаболизма е отделна програма на Джилиян, като времетраене о/о1час.
И да се разпиша -вчера със Слим 2 част.

# 499
Момичета вече се завърнах от морето. Продължавам да ви следя. Grinning Grinning

# 500
Аз реших да правя Джилиан или Турбо Файъра на Шалийн на морето, няма да нося тежести!

Иначе активията не съм сигурна дали помага на чревната флора и на стомаха като цяло ... с всички изкуствени неща в нея  Peace

# 501
Включвам се при вас, защото имам килограми за сваляне и тяло за стягане Simple Smile, а не ми се пият хапчета и мразя източителни диети, които скапват организма.

# 502
Записвам се с втора част на Слим ин 6.

# 503
  • Асеновград
Вчера проблемните  зони,
Днес 3 ниво с Джилиан.
В понеделник мога да кача Метаболизма. Аз пак да питам,защото явно от тренировките постигнах отслабване, но не на точното място, Метаболизма е отделна програма на Джилиян, като времетраене о/о1час.
И да се разпиша -вчера със Слим 2 част.

Peace

# 504
Аз също съм на Инсанити - почти цяла седмица - яко е !
Ще пиша, после, че сега трябва да почвам, че съм бачкатор, а има и филии да пържа на сина!

# 505
Надя, много сериозна даже ми изглежда тази програма, няма начин да няма ефект! С колко кг гирички я правиш? Почни с много лекички /може и 1/2 л бутилки мин вода/ за да издържиш трите серии. Успех!

# 506
Днес - Джилиън трета част.

# 507
Здравейте, мацки  Grinning

Аз тези дни съм нещо несериозна с отчетите  Blush То и с тренировките съм малко несериозна  Blush Blush Нещо последната седмица тренирам през 2 дена. Но се стягам пак от днес. Та днес се отчитам с Шалийн - Турбо джам за долната част на тялото.

Момичета, да ви питам и нещо друго - за целулита  ooooh! То аз, че си имам в областта на бричовете, това ми е ясно  Laughing Въпросът е, че от предната страна над коляното, имам пак тип портокалова кожа  Rolling Eyes Не си гладка кожата, ами на светлината се виждат леки вълнички. Та се чудя това е от килата, които имам да смъквам още или си е пак целулит  newsm78 Аз съм се наканила да взема да си направя едни антицелулитни процедури и да си ги потдържм след това. Но не знам кога ще мга да отделя към 200лв за тази глезотийка. Та се чудя до тогава дали мога да направя нещо по въпроса или ще си чакам процедурите  Laughing

# 508
Привет!
Днес завърших първа седмица на Инсанити!
И аз не мога да издържа всичко до край, но колкото мога!
Да знаете, че от Джилиян има файда , само търпение, аз я играех с 3 кг гири - това са най-малките, които има в къщи, за това!
За Джилиян - за месец ще видите резултата!
Сега ще погледна програмата, дето не запомних коя от вас , беше дала линк! Видя ми се интересна!
Друго си е като имаш съмишленици!

# 509
Веселина, доста съм чела за целулита и според мен тези вълнички са си целулит. И аз имам от тях, и от дупчиците имам  Confused

Днес - 10-дневката за горна част  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт