Тренировки в домашни условия-10

• 58 931
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Днес Трейси 2 част

# 511
Днес  почивам, имам мускулна треска  Mr. Green Insanity pure cardio  направо ми разгони фамилията...
 Между другото, искам да сваля  най-напред корема ,а инсанити-то май е добро за целта.  Преди съм пробвала с упражнения от типа на преси, и т.н. но нямаше резултат ,какъвто исках. Всъщност дори и сега като си стегна корема  и го "бучна" с пръст отдолу под пласта мазничко е като камък, ама мазничкото си стои. Яко кардио трябва Wink)

# 512
Здравейте спортуващи момичета  Hug
Аз много рядко пиша, но пък ви чета всеки ден и се възползвам от опита ви и линкчетата, които пускате в дох-са, защото само от там мога да тегля без проблем.Много съм ви благодарна   bouquet
Сега имам въпрос.От близо месец играя проблемните зони на Джилиан и съм много доволна, обаче нещо ме смущава във вдишването и издишването по време на изпълненията.Преди бях чела, че е правилно да се вдишва, когато се напряга мускула и да се издиша при отпускане, а тя предлага точно обратното  newsm78 Не знам дали се изразих много правилно, но моля за съвет за дишането.
Иначе от мин. година откакто играех 30-дневката  много я харесвам.Сега след единия час с проблемните зони съм вир вода  Laughing като се обърна за планковете пот тече по постелката  Laughing Гледам да играя само като съм сама в къщи,че съпругът като ме види плувнала в пот и притичва да ме проверява дали съм добре  Joy
Още веднъж много благодарности на всички участнички в темата и ако можете да пуснете пак проблемните зони в дох, че ме попитаха за тях,но сесията е изтекла, а аз съм гола вода по отношение на качването.

Весела седмица ви желая  Hug Hug  bouquet

# 513
Здравейте спортуващи момичета  Hug
Аз много рядко пиша, но пък ви чета всеки ден и се възползвам от опита ви и линкчетата, които пускате в дох-са, защото само от там мога да тегля без проблем.Много съм ви благодарна   bouquet
Сега имам въпрос.От близо месец играя проблемните зони на Джилиан и съм много доволна, обаче нещо ме смущава във вдишването и издишването по време на изпълненията.Преди бях чела, че е правилно да се вдишва, когато се напряга мускула и да се издиша при отпускане, а тя предлага точно обратното  newsm78 Не знам дали се изразих много правилно, но моля за съвет за дишането.
Иначе от мин. година откакто играех 30-дневката  много я харесвам.Сега след единия час с проблемните зони съм вир вода  Laughing като се обърна за планковете пот тече по постелката  Laughing Гледам да играя само като съм сама в къщи,че съпругът като ме види плувнала в пот и притичва да ме проверява дали съм добре  Joy
Още веднъж много благодарности на всички участнички в темата и ако можете да пуснете пак проблемните зони в дох, че ме попитаха за тях,но сесията е изтекла, а аз съм гола вода по отношение на качването.

Весела седмица ви желая  Hug Hug  bouquet

Мила правилното дишане е точно както при Джилиан. При отпускане вдишваш, а при напрягане издишваш. Нямам обяснение за тази техника, но от много хора с опит знам че това е правилното дишане. Успех  Peace

# 514
  • Sofia
МОмичета,изтеглих си всички тренировки на Джилиан и няма търпение да започна от утре,изглеждат супер ефективни.
През последните 2 месеца спортувам абсолютно всеки ден поне по 1 час интензивно с инструктор, после плувам и се чудя дали да не започна директно с метаболизма и проблемните зони.  Имам чувството, че 30 дневката ще ми е лесна, макар, че  тя изглежда особено промамваща с обещанието за тези 10 кг,които можело да свалим....Какво ще ме посъветвате?
Между другото,ето от тук можете да изтеглите книгата на  Jillian Michaels Making the Cut
The 30-Day Diet and Fitness Plan for the Strongest, Sexiest You
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?p=35624975#35624975
 още 1 книга Jillian Michaels - Winning by losing [2009, PDF] 2 MB
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2052787
Още малко систематизирана информация на български:
http://woman.-spam082-/n/ieta-na-vremeto--1-chast.1816.html

# 515
Здравейте отново!
Благодаря на Лилко за отговора   bouquet ще вдишвам както казва Джилиан тогава.

Марги аз миналата година за пръв път започнах тренировките в къщи точно с 30 дневката на Джилиан и честно да си кажа едва изкарвах до края   Grinning  Понеже тук редовно гледах The Bigest Loser и от там я "познавах" се разтърсих тук из форума и намерих програмата и.Много е ефикасна, но за мен беше много натоварваща, защото си имам базед и пренатоварването ми идваше в повече продължих със Синди,която си ми е фаворитка.Сега правя Проблемните зони и редувам понякога със Следващата промяна на Синди.Проблемните зони ми пасна идеално и си я правя с удоволствие.
Благодаря ти за линкчетата сега ще ги погледна въпреки, че от тук свалянето освен през дох е проблем за мен.
Успех ти желая! За мен най-важното е постоянството и резултат винаги ще има  Peace

Сега погледнах ще трябва да се регистрирам в ру, но пък статията от третия линк ще прочета с интерес.Благодаря   bouquet

newsm59  на Поци! Жив и здрав да си и много щастие в семейството ти!

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 08:06 от tqna

# 516
Днес ПоЦи има рожден ден. Hug
Да си ни жив и здрав ПоЦи, много здраве,щастие,късмет,любов и всичко,което се сетиш ти желая!

# 517
Поци, Честит Рожден Ден ! Всичко най-най от сърце!    bouquet Heart Eyes

# 518
  • Sofia
Честит Рожден Ден,Поци!
Тяна, благодаря ти за споделения опит. Ако искаш, мога да  пробвам да ти изпратя книгата на Джилиан на мейла. Напиши ми го на лични ако проявяваш желание. Поздрави. Ако пък повече хора имат интерес, мога да кача книгата и в докса, кажете само.

# 519
  • Варна
Margi, ако не ти е трудно - качи я в Докс  Blush

# 520
  • Sofia
   Готово,качих книгата на Джилиан  в докса,приятно четене.Дано да ви е полезна:)
http://dox.bg/files/dw?a=1941181172
Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Понеделник 16.08.10.

# 521
Аз Поци го поздравих във фейсбук  Hug  Ако не беше той едва ли щях да започна да тренирам някога  Laughing

# 522
  • София
Да се разпиша и аз -снощи със Слим2, сутринта с Проблемните зони. Събирам смелост да го почна това Инсанити.
След като тренирам сутрин към 6, след това такъв глад ме подгонва, че само обикалям по стаите на колегите да търся нещо за гризкане. Вие така ли сте след тренировка?

# 523
  • Варна
Глад ме гони когато пия Л-карнитин, не знам дали е нормално, но ако пия преди тренировка - още дори преди да съм приключила с нея, вече съм зверски гладна  Peace

# 524
Книгата я изтеглих на Джилиан,сега остана някой да направи превод  Wink ,че не всичко ми е ясно

Общи условия

Активация на акаунт