Тренировки в домашни условия-10

• 58 917
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Днес ми беше първата същинска тренировка... Завърших я, но на края малко се поизложих и подкарах по опростената програма последния кръг  ooooh! Голямо скачане пада, определено е много по-тежко от Джилиан.  Аз и без Инсанити-то яко набивам с храната, а сега оле-мале  Mr. Green

# 691
Мда и аз не знаех, че са по толкова, но в една от тренировките той седеше на едно столче и говореше как неговите тренировки са направени по такъв начин, че да се изгарят 1000калории. Но са много трудни, просто аз едвам ги правя целите. Иначе ги има почти навсякъде. Напиши Insanity cardio и ще ти излезнат от някъде да ги свалиш.

# 692
  • София
Леле, момичета за какви неща говорите!
Аз с моята йога за никъде не съм  Joy
Вчера ми беше първото посещение във фитнеса, днес почивка и утре пак. Много е зареждащо и съм супер доволна! Мисля си в дните без фитнес освен йогата да правя и някоя по-кратка програма, но още не съм решила каква ще е  Peace

# 693
Ves_sv, ако не те затруднява много, би ли качила 4-та част на слима в докса?
10х  Hug
Малко бавно стана, първия път някой от домашните любимци ми затвори страничката  Joy
http://dox.bg/files/dw?a=4c975dbd3f
Активен е до Вторник 07.09.10
Днес пак първа част на слима. Имам мускулна треска на бедрата и дупето от вчера!

# 694
Свалих го вече, благодаря ти.
Изглежда..хм, добре изпотяващо, но ще го пробвам в най-скоро време.

# 695
Дами, тези, които сте с повече опит в най-спряганите тук програми (Джилиан, Слим ин сикс Инсенити и т.н.), бихте ли споделили как е добре да се редуват? Моята цел е стягане, гъз, бутове и прибиране на гаден корем.
Започнах с 30-дневната на Джилиан (вече съм на 8-ма тренировка), после имам 10 свободни дни, а после ще пътувам за 10-12 дни и няма да мога да спортувам. За тези 10 свободни дни има ли някоя кратка програмка или да карам оттук-оттам (метаболизъм, проблемни зони, давайте идеи)?

# 696
113 час каланетика.

# 697
Оххх, да ви се оплача, хвана ме голяма мускулна треска от Инсанити-то  ooooh! Да видим утре сутринта до къде ще я докарам тренировката, че с треската и в комбинация с втори ден МЦ ще е страшна забава  Crazy

# 698
  • Torino,IT
evich нормално е да ти се яде, тъй като с всяка програма от Инсанити се горят по 1000 калории на тренировка, ако я правиш цялата.  Laughing
Момичета, според вас колко калории се горят с 10 дневките горе долу на част, иска ми се да си направя едно изчисление Peace

# 699
  • Ст Загора
от тази сутрин - Aerobic - Billy Blanks' - Tae Bo - Cardio

# 700
По молба в една друга тема днес качих в DOX една от тренировките на Синди: New Dimensions. Ето линка http://dox.bg/files/dw?a=e9040a5571 не знам докога ще е активен, така че побързайте да го дръпнете.

# 701
Lindita ако говориш за Джилиан според мен много по-малко.  Някъде към 300  Thinking Аз го правих няколко пъти и изобщо не се изпотих на него, а при Инсанити няма такава вероятност. Още след първите пет скока си вир вода  Laughing

# 702
  • Torino,IT
Lindita ако говориш за Джилиан според мен много по-малко.  Някъде към 300  Thinking Аз го правих няколко пъти и изобщо не се изпотих на него, а при Инсанити няма такава вероятност. Още след първите пет скока си вир вода  Laughing
Да, ако имаш предвид трите нива на Джилиън, там ако не си на хранителен режим по скоро стават за стягане и общ тонус, но имах предвид 10 дневките долна и горна част на другата треньорка Синди , а на Джилиън метаболизма и проблемните зони според мен горят най-малко 500 кал Peace

# 703
  • Torino,IT
Ves_sv, ако не те затруднява много, би ли качила 4-та част на слима в докса?
10х  Hug
Малко бавно стана, първия път някой от домашните любимци ми затвори страничката  Joy
http://dox.bg/files/dw?a=4c975dbd3f
Активен е до Вторник 07.09.10
Днес пак първа част на слима. Имам мускулна треска на бедрата и дупето от вчера!

Дръпнах си го и аз, мерси bouquet

# 704
Някой може ли да ми каже това Инсанити как точно се тренира? Има някакъв календар, фит тест и т.н. Трябва ли да има някаква последователност или си избирам само една от тренировките?

Общи условия

Активация на акаунт