Тренировки в домашни условия-10

• 58 929
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Днес 40 минутки вело  Whistling

# 676
  • София
Преди малко йога, а от тази вечер тръгвам на фитнес и съм много доволна Wink

# 677
Аз днес ес отчитам с Турбо Скълпт на Шалийн от Турбо Джам  Peace

От утре вече трябва да превключвам на "работен" режим  Laughing Тръгвам на работа и трябва да се вдигам рано-рано и за тренировките. Ще е доста трудно докато свикна предполагам  Laughing

# 678
Днес ми беше първия ден на Инсанити-то  Crazy
Направих си фит-теста, поизпотих се, естествено  Grinning От утре почва същинската част, да видим как ще е.
Евич, казвай как е при теб, резултати, темпото издържа ли се?

# 679
 Laughing  bouquet Hug Laughing Grinning Heart Eyes Hug
УРА, от колко много време си търся първия диск с упражненията на Синди и най накрая да го открих,ама как може а не се сетя да го потърся тук!
Без значение започвам го! Ура Ура Ура!

# 680
Днес 40 минутки вело  Whistling
пак толкова.

# 681
Здравейте, момичета!
Днес се завърнах в строя след 5-6 седмично отсъствие Simple Smile Като за начинаещи- слим ин сикс първа част. Оказа се, че не съм чак толкова зле колкото очаквах!
В руския тракер намерих и четвърта част на слима- keep it up 40 min, както и нова програма slim series със същата инструкторка Деби. Мисля да се пробвам след една-две седмици, когато си върна формата, че тези програми са доста дълги- две от тях са по близо 80 минути. Има и музика за фон, което е супер, стария слим мн ме отегчава! Но важното е, че работи  Wink

# 682
40 мин вело,20 мин пилатес,10 мин упражнения за ръце + 15 мин скачане на въже. Simple Smile

# 683
Ves_sv, ако не те затруднява много, би ли качила 4-та част на слима в докса?
10х  Hug

# 684
И аз да помола за първата част на Джилиан Praynig Praynig Praynig
Дръпнах я от руския ,но нещо ми прекъсва след 3-тата минута.

# 685
Привет , момичета! Ами трудничко ми е, ама се издържа - на средата на програмата съм ,има резултат - като че ли се свиваш - уж не личи, но като сложиш колана на дънките , виждаш, че има намаления! Това добре, но апетита ми се възбужда и това много ме притеснява, но ще се постарая да я изкарам до край програмата!

# 686
  • Torino,IT
Записвам се с 10дневката за долна част днес, Джилиън малко я изоставям сега и до морето съм решила да редувам всеки ден 10 дневките Peace

# 687
evich нормално е да ти се яде, тъй като с всяка програма от Инсанити се горят по 1000 калории на тренировка, ако я правиш цялата.  Laughing

Аз се отчитам с 60 минути каране. Още седмица и спирам за почивка.

# 688
Леле, 1000 калории, каква е тая тренировка бе? Shocked Може ли един линк да я дръпна/видя, че ми стана интересно Rolling Eyes

# 689
Леле, 1000 калории, каква е тая тренировка бе? Shocked Може ли един линк да я дръпна/видя, че ми стана интересно Rolling Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=Uuf3pyfz9zo
http://www.youtube.com/watch?v=ZLK28BHJDd8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=ZLK28BHJDd8
енджой  Mr. Green
най-сериозната програма, но умираш по 100х на серия  Heart Eyes
аз вдя месеца го давам лежерно до първия учебен ден, от дъжд на вятър правя по нещо от слима ... дребните са ме окупирали от всякъде...

Общи условия

Активация на акаунт