Тренировки в домашни условия-10

• 58 901
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
Аз си свалих Проблемните зонии Метаболизма. Кикбоска нещо не можах да го намеря в руския торент  Rolling Eyes Но първите две програми са по 1час. Не са кратки, като 3-етапната. Като ги попрегледах, наистина упражненията са от етапната програма, като има и допълнителни. Общ взето май ще си оставя 1-2 нейни треноровки, защото така и така се припокриват.

# 31
  • В градината...
Аз от миналата седмица започнах с плуване - няма по-уникално и ефективно нещо от водата! 2 пъти в седмицата плувах по 1 час, с почивки. Ни кардио, нито каквото и да било, нямат такъв ефект - без да се потиш!

# 32
Момичета, не мога да намеря откъде да си сваля Jillian...  newsm78 Някой да може да помогне?  Praynig

# 33
Ох, и аз обожавам да плувам  Grinning Като малка тренирах плуване. Но на близо нямаме басейн  Tired Аз преид ходех в Спартак. Но вече ми е далече от Младост. Май в комплекса Диана в Дианабат има и плувни басейни, но за там съм чувала че условията не са хич добри  Rolling Eyes

Момичета, не мога да намеря откъде да си сваля Jillian...  newsm78 Някой да може да помогне?  Praynig

На първа страница има линк към руския торент. Регистрираш се и ще я намериш  Peace

# 34
  • в баира

Аз на второ ниво умирам, за трето не ми се мисли. Но ще упорствам да го стигна.

# 35
Пу и аз на първа страница.
Аз не искам да свалям кг. Но искам да махна гадния целулит. Ама как да се откажа от сладкото като тоооолкова ми харесва . Или банички?
Уф, да се мятам на поредния час с Джилиан.
П.С. Страхотна тема. Мацката на първата снимка много ме кефи. Много лли искам да му се невиди.

Не, разбира се:) Всеки човек иска да изглежда добре.
Момичета, пробвайте пилатес!! Много е добро и за стреса и за тялото  Peace    bouquet

# 36
  • Бургас
Здравейте и аз съм от подскачащите у дома  Grinning  с Били, Шалийн, 10-дневки ...
Последните седмици с  Jillian Michaels. Правя 2 или 3 level (2 по ми харесва) + кардио кикбокса. Е няма такова потене като от тази комбинация.
Днес 2 ниво + кикбокса.

Кикбокс  http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=679995 определено си заслужава!

# 37
Момичета, тази сутрин се събудих с болки долу в кръста Confused Вчера ми беше вторият ден от 2рото ниво на Джилиан, нямам мускулна треска, само малко ме понаболяват ръцете при раменете, но това е. Но от вчера като че ли усещам някакво натоварване в кръста и днес се събудих с болки. Не са чаааак толкова силни, но са си болки. Ще продължавам с упражненията, но просто се чудех дали и някой друг спортуващ по нейната програма е изпитвал такива болки в кръста? newsm78

# 38
Аз днес се отчитам с Турбо Джам - Лоуър Боди Джам  Peace

Man_7_Utd, аз не съм имала проблеми с кръста след второ ниво. Но ти препоръчвам да пропуснеш един ден и да видиш как ще се чувстваш. Все пак идеята е да придобием хубави тела, а не травми нали  Laughing

Сега пуснах да се сваля кикбокса на Джилиън. Той върви и с програма за гръб, което няма да е зле за мен специално. Особено, ако ми пооправи малко и стойката  Whistling Аз видях, че и в Метаболизма има някакви ритници  Simple Smile

Последна редакция: пн, 14 юни 2010, 14:15 от veselina_s_p

# 39
Аз от миналата седмица започнах с плуване - няма по-уникално и ефективно нещо от водата! 2 пъти в седмицата плувах по 1 час, с почивки. Ни кардио, нито каквото и да било, нямат такъв ефект - без да се потиш!
Плуването е добре Peace
Ето една статия..не искам да те обезкуражавам Peace..просто за инфо Peace
Разбира се тва важи за по-студени води Peace
http://bgtrener.blog.bg/sport/2007/09/13/mace-skrii-si-koremchet … dini-niama.109852

# 40
Благодаря, veselina_s_p   bouquet Голяма съм блейка!  Blush Сега свалям и започвам  bowuu Всеки ден по една част подпред ли правите с Джилиън? Или една седмица една, другата седмица друга?  newsm78

# 41
Днес Инсанити Кардио Сиркуит Mr. Green дали така се пише. Все тая. Накрая щях да ревна, че го направих цялото без един сет. Явно адреналина ми дойде в повече Mr. Green

# 42
  • София
Аз днес се записвам с "Влезте във форма за лятото" с Елън Барет и списание СЕЛФ + 30 мин йога преди това. Нищо, че беше вече 19 часа пак реки течаха от мен, но сега се чувствам перфектно!  Mr. Green

# 43
  • Linz
Запис.
От няколко дни не съм тренирала, тази жега направо ще ме умори.

# 44
Пак ще съм на Шалийн по схемата!
Ако може някой да сложи на докса тези на Джилиян , дето са извън 30-дневната програма, а аз пък може да сложа 30-дневната програма!
Не мога да тегля от руските торенти!

Общи условия

Активация на акаунт