Тренировки в домашни условия-10

• 58 897
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Аз днес ще кача в докса другите три тренировки на Джилиън  Peace

# 46
Девойки, пишете какво търсите , ако го имам да зареждам в докса!

# 47
Ето ги допълнителните тренировки на Джилиън:
Banish Fat Boost Metabolism
http://dox.bg/files/dw?a=977dcc47fa
No More Trouble Zones
http://dox.bg/files/dw?a=4ae1bfff9b
Shape-Up Back
http://dox.bg/files/dw?a=1813897272
Cardio Kickbox
http://dox.bg/files/dw?a=1a46e75867

Линковете ще са активни до 29.06!

# 48
  • Бургас
Днес само 3 ниво на Джилиън. За кикбокса не ми остана време сутринта, сега пък ми е голяма жега  sweating
veselina_s_p,  Shape Up Backside в по голямата си част със степ платформа ли е?  Мислех да го свалям, но дали ще може да се изпълняват упр.  без нея. newsm78

# 49
  • Асеновград
Днес 10ден на 1 ниво Джилиан.
Утре минавам на 2 ниво.Незнам как ще се справя.

# 50
Здравейте, набързо се отчитам с второ ниво на Джилиън, още малко и минавам на трето.

# 51
veselina_s_p,  Shape Up Backside в по голямата си част със степ платформа ли е?  Мислех да го свалям, но дали ще може да се изпълняват упр.  без нея. newsm78

Ами да ти кажа въобще не го и бях погледнала какво е. То си върви заедно с кикбокса. Сега го попрегледах. Видях точно 1 упражнение на степа  Crazy

# 52
  • София
Аз днес се записвам с "Влезте във форма за лятото" с Елън Барет и списание СЕЛФ + 30 мин йога преди това.

Днес същото, а сега отивам в парка да покарам колело Simple Smile

# 53
Днес се отчитам с Бум Бум от Бразилското дупе. Ама в комбинация с тази жега, направо ми иде да се самоубия по някое време  Crazy При нормалните Т си ги минавам тренировките с нормална доза потене и умора. Но тези дни съм като риба на сухо. На 10-тата минута и вече се потя и едва дишам. Все едно съм играла половин час някоя програма с двойно темпо  Crazy С много зор и упоритост стигам до края  Whistling

# 54
  • Linz
Днес направих кардиото от Слима + 6-те мин. корем. Но изчаках да се разхлади и си пуснах мощен вентилатор срещу мен Simple Smile

# 55
каланетика - 106 Simple Smile

# 56
Здравейте. Прегледах темата и си свалих Slim and Sleeк. Стори ми се сравнително леко и ненатоварващо. Досега съм се занимавала предимно с каланетика ,  Pump It Up и едни 8минутни гимнастики от ютуб.
Дали е тук мястото да попитам кога вече ще има резултат някакъв? На 31 г. съм, с по 6-7 излишни сантиметра по дупе и ханш. От две седмици съм много активна - повечето дни карам по един час навън колело, всяка седмица ходя на народни танци, започнах и тези тренировки вкъщи пак. Намалих  храната. Въпреки всичко, грам не съм мръднала. Аз ли бързам за резултат или какво?

# 57
Веси, много благодаря, е сега почнах да го тегля! И след малко ще почвам Шалийнката, че днес съм вече бачкатор! Мисля да си ги правя на дискове!
Ох, много бавно става , просто много усилия, а резултатите идват бавно и при мен!
това е за  сега, още веднъж благодаря и пишете на кой какво му трябва, да обменяме!

# 58
Кардио кикбоксът ми е много познат  newsm78, но не се сещам, благодаря за качването   bouquet сега ще го го сваля и видя.

Днес си обух кецовете и потичах близо час на един от стадионите  в НСА-то. Красота - птички, цъфнали дръвчета  Joy
Защо ли не съм до правила до сега  newsm78

# 59
В понеделник пробвах второто ниво на Джилиън- в тази горещина направо щях да почина от задух. Макар че климатикът бичи, пак е непоносимо. С колко кг гирички я правите? Аз я почнах с малките- 2 кг, но на места даже и те ми идват тежки!
Вчера пробвах кардиото на бразилско дупе, реших да бягам после, но изкарах само 5 минути, пак по същата причина- температурите!
Така, че тези дни се получиха много кратки тренировки- 30-35 мин.
Днес май ще си избера нещо лекичко- може да повъртя велоергометъра.

Общи условия

Активация на акаунт