Тренировки в домашни условия-10

• 58 902
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Да се наместя и аз в тази тема, ако ми позволите! Simple Smile Следя ви и "понамазвам" от файловете, идеите и ентусиазма ви. Но сега се реших да пиша с въпрос: записах се за летен семинар, сега, в събота. Последната лекция ще бъде водена от Милко Георгиев, чието име срещнах в старите ви теми по повод тренировките у дома. Ето го тук: http://bewise-seminar.com/index.php/pages/view_page/lektori - последното име. На тази лекция обаче ще говори за Високо-Мазнинно Ниско-Въглехидратно Хранене. Не познавам лектора, не познавам темата. Въпросът ми е дали мога да го приема като фактор и да го изслушам? Притесняват ме крайните диети, както и крайните фанатици на тема фитнес  Rolling Eyes Затова и имам големи задръжки и ще се доверя на мнението ви.

# 61
И аз тези дни си избирам поне по-кратки тренировки. Тези последните на Джилиън от по 1час ще го пробвам другата седмица. Тогава дават да се поразхлади  Laughing

Аз виждам страхотни резултати по мене бих казала. Особено на дупето. То при мен попринцип тази част ми се повлиява бързо. При мен зора е да ми се смъкнат и стегнат бедрата отстрани. Но дупето ми е супер вече от тренировките  Whistling Ръцете също вече са ми доста по-слаби от преди. Върнах си добре оформената талия, без паласки отстрани. Сега имам още работа по корема, че още хич не иска да се прибира след второто раждане, както си беше преди. Също ще взема да понаблегна и на гърба малко. За по-добро оформяне и подобряване на стойката  Peace И трябва да намалявам още обиколката на кратката и бедрата. Но аз искам и още едно 10кг да смъкна, така че не е само до тренировки  Grinning

Бонбонелска, ами не знам дали е добре да взимаш предвид само чуждото мнение по този въпрос. Значи аз преди време разучих ВМНВ хранене. Дори го прилагах 1-2 месеца. Но това не е за мене. Аз не обичам да ми е много мазно, а там на това се набляга - никакви въглехидрати, а високомазнинни храни. Не обичам сметани, пълномаслени мсека, бекони и т.н. Преди година и повече някъде, разучих и Дюкан. Прочетох книгата, четох и тук във форума. Реших да го пробвам. Изкарах към 2 месеца на него. Но и този режим не ми допадна. Там пък другата крайност - нито въглехидрати, нито мазнини. Всичко е обезмаслено, обезсолено и т.н. Общо взето накрая от толкова много рецепки, които бях събрала за режима, каквото и да си сготвех, имаше един и същи вкус и определено не го ядях с удоволствие. А така не можеш да караш цял живот.
Аз и двата режима ги разучих и започнах с идеята това да ми стане начин на хранене. Защото на всички ние ясно, че с диети от по няколко месеца и после връщане към пържените картофки няма да стане  Grinning
Та аз заразях тогава всякакви диети и т.н. от нета. Като приключихме с кърменето с малката, а и като се разбра че имам проблем с инсулина, реших да отида на диетолог. Първо мислех да ходя при Байкова. Но четох не много добри отзиви за нея в нета. Общо взето май няма много смисъл да се ходи, като всичките й варианти са в нета и тя не ги сменя. Пък и ми е много интересно как даваш съвети за отслабване, пък ти самия имаш нужда от такова  Laughing Случайно попаднах на моята диетоложка. Тя е специалист по определяне храненето на диабетици и подобни състояния. Като я видях мацката, много ми хареса. Много добре изглеждаща жена, която сама спазва съветите си и ми даваш примери за храненето от собственото си меню за деня, което си беше взела в кабинета. Режима не ми забраняма нищо категорично. Мога да ям и плодове, и въглехидрати, дори м позволява 2 пъти седмично нещо сладко. Супер доволна съм от режима и мога да кажа, че смъкнах 10кг без да се усетя ограничена в нещо или гладна  Peace Аз винаги съм се старала да готвя здравословно. Така, че не готвя със запръжки и попринцип избягвам да пържа каквото и да е. Каймата за мусаката не я пържа, а я варя така да се каже в малко вода, докато стане на малките части. Вече готвя с кафяв ориз. Готвя си и с картофи. Правя си хляб в пекарна от пълнозърнесто брашно и прибавям ленено семе и овесени трици. Не е нужно да готвя за мен специални манджи и да изготвям специални менюта. Цялото семейство се храни така и мъж ми дори не подозира, че го готвя по някакъв режим  Laughing Просто манджите не са безвкусни или еднакви на вкус, както с някой забранителен режим. Диетоложката само ми каза кое, колко и кога да го ям и това беше. Освен това не е нужно да ходя при нея през 2 седмици да ми сменя схемите и да давам постоянно пари. Това си е режим на хранене, който няма нужда от особени промени, на мен ми действа страхотно и за мен не е проблем да си карам на него наистина цял живот  Peace Тук има тема за подобен режим - Зоната. Общо взето нещата се припокриват с това, което ми изготви диетоложката.
Иначе Милко Георгиев си има сайт с форум, посветен на хранене по ВМНВ и тренировки:
http://spidersport.com/forum/
Ако искаш попрочети там. Но там повечето потребители са мъже.
Та това е моята гледна точно по въпроса. Но според мен за начина на хранене, всеки трябва сам да прецени кое му харесва и от кое се чувства най-добре  Peace

# 62
Здравейте, момичета!

И аз съм отскоро в редиците на  домашно трениращите. Преди да забременея се бях "пристрастила" към  един спортен клуб, където редувах степ аеробика, каланетика и тае бо три пъти седмично. След раждането обаче последва една теееееееежка депресия и не ми се правеше нищо, мързел, ядене (уж заради кърменето) и кофти настроение. Иска ми се да сваля още 3-4-5 кг, но това от което имам най-сериозна нужда е стягане и ликвидиране на този противен целулит.
Започнах да правя Слим ин 6 и от 2 дни каланетиката от първата страничка. В жегите тези дни каланетиката ми действа страхотно. Но има имам едно питане към момичетата, които правят от по-дълго време каланетиката - тази ли ползвате или имате и други свалени? Защото на моменти ми се струва малко натоварването, пресите са  ми малко и ръцете, както и външно и вътрешно крака newsm78 Ще се поровя и в старите теми, но ще се радвам ако ми препоръчате и по-тежка каланетика.
  bouquet

# 63
  • Бургас
Днес кардио кикбокс и Shape Up Backside, много пот изтече, хем играх рано сутринта от 07 до 08 ч.
Вече съм заформила ръце и рамене Mr. Green. Кантара показва малко нагоре, но пък сантиметрите се свиват.
veselina_s_p  вярно само 1 упр. е със степ платформа. Имаме едно стъпало към терасата, та то свърши днес работа. Laughing
ves_sv  Джилиън я правя с гири от по 2 кг. Голям зор ми е при вдигането на ръцете нагоре с клякане, но пък вече виждам резултат.
Момичета за топене на кг. не трябва ли да се наблегне повече на кардиото  newsm78  и естествено хр. режим.
Аз защото искам малко да сваля, та затова правя редовно кардио кикбокса.  Ако мога да съм така изпълнителна и с храната, цена няма да имам. Blush

# 64
Не съм тренирала и някак съм изпуснала новата тема. И аз съм от слабите, борещи се със целулит. При мен помагат - много вода, зелен чай, по-малко сол (и сладко, но от това не мога да се откажа), повечко кардио и много плодове. За тичането навън - страхоотноооо - нищо общо с пътеката в зала. 
Приятни тренировки на всички! Hug

# 65
Днес пак бях с Джилиън, само още един ден ми остава да правя второ ниво и от петък съм на трето  Party Мисля сега да понаправя още нещо, ще пиша после за отчета.

# 66
Аз днес ес отчитам с една страхотна програма с еластична лента на Кати /мадам чинийки  Laughing/ Това е най-хубавата програма с лента, която съм играла до сега. Има много упражнения за ръцете, което на мен ми трябва сега. Но днес си включих климатика по време на тренировката и беше мнооого по-добре  Crazy Изкарах си цялата тренировка от почти час нормално, без прединфарктни състояния  Laughing
За сваляне на килограми, това което съм чела и слушала, се препоръчва комбинация от кардио и силови тренировки  Peace

# 67
  • Бургас
Днес отново Shape Up Backside и кардио кикбокс с Jillian Michaels.  smile3539

# 68
Аз днес реших да почивам така да се каже. Макар, че ходих сама с двете деца в Борисовата и беше много "забавно"  Mr. Green

# 69
Здравейте!  Heart Eyes
Искам да ви помоля за една услуга - може ли някой да качи Pump it up в dox.bg ?
Мерси, предварително!

# 70
Вчера по принцип нямаше да правя поредният ден от второто ниво на 30 дневната програма, защото срядата ми е ден за танци, но си викам да пробвам едно от тези, които качихте наскоро тук, така или иначе ги имах Laughing И се метнах на проблемните зони - от начало мислех да направя само упражненията за корема,но ми се видя сравнително лесна самата тренировка и направих цялата - поозорих се накрая Crazy

Днес продължавам с второто ниво и от понеделник мисля, че вече трябва да съм на последното Crazy Да попитам аз пак с моите болежки Laughing - от тези подскоци на второто ниво не ви ли заболяват стъпалата? Аз от както почнах да ги правя и долу точно между пръстите на крака и сгънката на ходилото (ама и аз как го обясних ooooh! ) усещам една болка, сигурно от натоварване? newsm78

# 71
Здравейте! Аз съм начинаеща, за съжаление нямам възможност да ходя на фитнес. Ето какво намерих
 http://www.youtube.com/watch?v=Vs8dQjfPimA. Сега ги правя през ден, дали ще имам скоро резултат? Освен всичко останало от три дена съм само на таратор, без олио, разбира се. Имам да свалям корем, паласки и малко крака. Simple Smile

# 72
Направих си последния ден от второ ниво  Party а преди малко 30-тина минути стречинг
Man_7_Utd, разбирам за какво говориш/пишеш, преди време и аз за кратко имах същите болки, не знам от какво са,предполагам, че се е поразтегнало сухожилието.

# 73
Insanity Pure Cardio & Cardio Abs ... накрая вече тялото ми изпадна в тремор  Crazy

# 74
Здравейте момичета!   bouquet

Да попитам дали знаете откъде мога да си купя гирички от обикновените...  newsm78 Гледах, че има в SportDepot, но ми е много далеч.Бяха ми казали, че в Кауфланд има, но не намерих последния път... Rolling Eyes Та някое място по-централно или някоя верига ще са ми от голяма полза.  Mr. Green Аз днес май ще започна с Джилиън, досега бях на Синди - та ми поомръзна малко...  Peace

Общи условия

Активация на акаунт