Тренировки в домашни условия-10

• 58 912
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • Linz
Златенце, гирички съм виждала в Джъмбо, Карфур и по спортните магазини.

# 76
http://dox.bg/files/dw?a=64a24c6337 това и линка към Pump it up!

Днес съм на поредното от Шалийн! При мене са малки резултатите, но ще издържа до края на програмата!

# 77
записвам се при вас с идеята да ме надъхате да спортувам отново   bouquet
Евала, че имате волята и желанието за това!

# 78
РЕНИ, благодаря! Ще проверя   bouquet

Току що приключих с Джилиън - 1ва част!Синди пасти да яде!  smile3556 Направо вода тече от мен, в буквалния смисъл! А не е заради жегата...все пак миналата седмица не беше по-студено, когато правих Синди..  sweating Усещам, че ще има голям ефект от тази мацка, ама айде да видим!  Kissing Heart След 1 месец ми предстои море - поне 6 кг искам да ги няма!  jump

# 79
Zlatence, извинявай, би ли дала препратка към Джълиън-1ва част Simple Smile

# 80
Ето този линка от първа страница - http://rutracker.org/forum/viewforum.php?f=1544 и оттам влизаш в папка "Jillian Michaels - 30 Day Shred / Похудей за 30 дней". Само трябва регистрация преди това   bouquet

# 81
Zlatence Благодаря много, успех ти желая

# 82
  • Torino,IT
Здравейте момичета  bouquet
Искам да ви попитам тези от вас които са тренирали кардиото на Бразилското дупе и бум бума пак оттам, какво представлява бум бума, защото днес направих кардиото, ама нещо се оплетох от тези сложни стъпки  Sad
Чудя се дали да не си сваля и бум бума, какво е?
Мерси много  bouquet

# 83
  • Асеновград
Здравейте и от мен.От вчера съм на 2 ниво с Джилиан, но голям зор виждам пот се лее.
Момичета, с какви гирички тренирате?
Аз имам само 3кг. и на моменти са ми доста тежки.
Мацки, която от вас е правила 30 дневната програма на Джилиан, нека да пише има ли ефект.

# 84
Здравейте и от мен.От вчера съм на 2 ниво с Джилиан, но голям зор виждам пот се лее.
Момичета, с какви гирички тренирате?
Аз имам само 3кг. и на моменти са ми доста тежки.
Мацки, която от вас е правила 30 дневната програма на Джилиан, нека да пише има ли ефект.

Аз мисля, че 3кг са множко...В момента скачам с две шишета от вода по 1.5л, докато си купя гирички, но мисля, че не трябва повече от 2кг  Mr. Green Аз днес да се отчета с втори ден на първо ниво  sweating Ще се радвам и аз да чуя отзиви от някой тук, който я е изкарал. Иначе съм чела отзиви в други форуми и казаха, че си има ефект, ако си постоянен!   bouquet

# 85
  • Linz
Вчера се опитах да направя Firm it up!, но по средата се отказах. Не издържам на натоварването в тия жеги. Днес ще пробвам с нещо по-леко, като Слим ин 6- 1 или 2.

# 86
Аз тренирам с по 1кг  Laughing Мислех да си взема 2кг, но реших че не искам да правя мускули, така че съм си с по 1кг и на последното упражнение на 2рото ниво направо ми отмаляват ръцете Sad А иначе на мен ми остават още 3 дни от 2рото ниво и от понеделник почвам последното Crazy Честно казано малко се отчаях, защото май не се мръднала от кантара, а бях и на диета (не строга) за 2 седмици и очаквах поне 2-3кг, ама нъцки Cry Ще направя програмата до края де, все пак не искам да изглеждам като кит излезнал от морето Embarassed

# 87
запис в новата тема

# 88
Мацки
ама с тренировки не се отслабва, с тренировки само можем да превръщаме мазнините в мускули, но не и да намаляваме общото тегло на организма, оптически се отслабва но по кантар само с тренировки не става.
Отслабването е резултат от недостиг на калории - тялото изразходва повече енергия отколкото получава от храната.
ще отслабнем само чрез намаляване количеството на храната, увеличаване на двигателната активност или комбинация от двете и то за период поне от няколко месеца. За дни или седмици не става, освен ако има няколко десетки кг в повече...

една интересна статия
http://www.fitbul.com/weight-loss/

аз съм днес с Джи 2 и серията с коремни от слим 6

# 89
Здравейте  Simple Smile
Днес ми е първи ден от трето ниво на Джилиън  Crazy Издържах до края, само на нападите с подскоци направих няколко с по-бавно темпо  Blush Общо взето е страшно  Laughing Няма нищо общо с първо, че дори и с второ ниво.
Относно резултати - в началото на видеото Джилиън казва, че след като приключим с първо и второ ниво и сме спазвали плана и за хранене трябва вече да си виждаме плочките  Whistling Аз план не спазвам нито нейн, нито на някой друг и това ми е огромен минус  Confused На килограми съм свалила около кило, или поне съм си затвърдила вече сваленото, защото дори и да преям през деня, на другия ден отчита едни и същи кг. Сега реших да се опитам да впрегна малко волята и поне през последната 10-дневка да се храня по-здравословно и с повече белтъчини и т.н. Имам някакви зачатъци на плочки, май... но моята кожа на корема е доста отпусната...
Гиричките са ми от по 1 килце, за упражненията на Джилиън са ми идеални  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт