Тренировки в домашни условия-10

• 58 919
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Мацки
ама с тренировки не се отслабва, с тренировки само можем да превръщаме мазнините в мускули, но не и да намаляваме общото тегло на организма, оптически се отслабва но по кантар само с тренировки не става.
Отслабването е резултат от недостиг на калории - тялото изразходва повече енергия отколкото получава от храната.
ще отслабнем само чрез намаляване количеството на храната, увеличаване на двигателната активност или комбинация от двете и то за период поне от няколко месеца. За дни или седмици не става, освен ако има няколко десетки кг в повече...

една интересна статия
http://www.fitbul.com/weight-loss/

аз съм днес с Джи 2 и серията с коремни от слим 6
  202uu
Всички треньори казват, че 70% от режима за отслабване е храненето. Така, че който иска да облича готин бански и къси поли лятото, да стяга коланите  Mr. Green

Lindita, аз точно заради това въобще не си го записах кардиото на Бразилското дупе. Имам няколко денс-аеробики и са доста по-подредени и приятни от това нещо  Crazy
Играла съм Бум бум и не е лошо. Пак си е тип кардио и натоварването е добро  Peace

Аз имам гирички от 1кг, 2кг и 3кг. Основно ползвам тези от 2кг. Джилиън ми идва малко нанагорно с тях, но за сега удържам фронта. 3кг са тежки за всекидневни тренировки според мен. Освен, аконе сте решили да си развивате мускулите на ръцете и гърба повече  Crazy Гиричките от 1кг ги ползвам много рядко. Взех си ги за една тренировка, в която се ползваха само като допълнение. В момента малката ми дъщеря "тренира" с тях  Laughing Като ме види да пускам диск с тренировка, взима една и започва да я повдига.

Аз и днес ще пропусна тренирането  Rolling Eyes Първите дни на цикъла ми е и нещо този път не се чувствам много добре. Пък и сутринта ошетах цялата къща и съвсем ме присви  Confused

# 91
   Bum-bum е според мен доста по-силово и ако някой започва с него ще се озори на клековете.
   И аз от вчера се мъча с една диета и като че ли за първи път не ме затруднява особено спазването и! Май щото предимно е сирене с черен хляб и домат или  краставица Joy Идеално за лятото!
   Вчера играх Jillian Michaels - Banish Fat Boost Metabolism, обаче изкарах само до 35-тата минута- щях да почина от горещина, че си бях увила дъ-то с найлон /знам, че го отричат, но реших да пробвам/. Малкият ми е болен в къщи с ангина и ме е страх да намаля градусите на климатика. После покарах още 15 мин велоергометъра с пулс 145-150. Май ще минавам на летен режим- по-лекички упр без много напъване! Септември, живот и здраве,  пак.......

# 92
Здравейте, спотрни дами! Признавам, че рядко влизам в този подфорум, но дойде моментът да обърна внимание на фигурата си. Тази зима качих 5 кг, които обаче се залепиха на не много удачни места. Решила съм да се стегна малко и да вляза във форма. Прочетох последните няколко страници и реших, че ще пробвам тази програма на Джилиън. Само дето нямам гирички, но с шишета с вода ще пробвам. Не ми стана ясно по колко време се прави всяко ниво? Май мернах някъде 10 дни, но все пак не съм сигурна.  И още един въпрос - как тренирате? В смисъл - компютърът е пред вас и гледате ли?
Ще съм ви благодарна, ако ми дадете някои напътствия!

# 93
  • Асеновград
Здравейте, спотрни дами! Признавам, че рядко влизам в този подфорум, но дойде моментът да обърна внимание на фигурата си. Тази зима качих 5 кг, които обаче се залепиха на не много удачни места. Решила съм да се стегна малко и да вляза във форма. Прочетох последните няколко страници и реших, че ще пробвам тази програма на Джилиън. Само дето нямам гирички, но с шишета с вода ще пробвам. Не ми стана ясно по колко време се прави всяко ниво? Май мернах някъде 10 дни, но все пак не съм сигурна.  И още един въпрос - как тренирате? В смисъл - компютърът е пред вас и гледате ли?
Ще съм ви благодарна, ако ми дадете някои напътствия!

Здравей, правилно си разбрала ,че всяко ниво се прави по 10 дни.
Аз лично тренирам, като компютърът е пред мен и гледам.
Започвай смело, изпотяването jump откакто започнах упражненията се чуствам много добре.Успех

# 94
  • Linz
Да, аз правя упражненията пред компютъра.
Някога (беше време, когато гирички не се намираха) и аз правех упражненията с шишета с вода, но е неудобно. Инвестицията в гирички си заслужава.

# 95
Благодаря ви за разясненията! Ще си купя гирички, но ще потренирам малко с шишета и после ще си купя , за да мога да си купя 2 кг. За начало ще започна с 1.5 л. шишета.
От днес нма да стане, но от утре ще се започва. Ще изпратя дъщеря ми и мъжът ми навън и започвам потенето Wink
Приятна вечер на всички и хубав уикенд Peace

# 96
Здравейте момичета и Поци, пиша, за да се отчета - почти накрая на Шалийн първа фаза, доволна съм от резултатите, наистина не съм вярвала, че с толкова кратни тренировки може да се постигне добър ефект. Не съм правила допълнителни неща. Продължавам др. седмица към втората фаза.

Най-странното е, че на дупе не съм отслабнала, а на бедра, които са ми осн. проблем де, на ръце, които ми бяха напълняли доста, и в коремчето също - вече имам ясно изразени мускули и много им се радвам Simple Smile И още не приличам на нерез :Д

Килограмите първите две седмици се въртяха около едно и също като нямах апетит почти през целия ден въпреки тренировките и така по цяла седмица ядях по доста мъничко. Но през уикенда си връщах "свалените" 1-2 кила, без да се тъпча, просто ядях нормално, което доста ме ядосваше. Но след Вега тестове, кръвни тестове и разни уж направени за мен режими, реших да се спра малко с ходене при поредния специалист и вече дори през уикенда не си позволявам да ям късно. Сутрин ям каквото ми се хапва, после гледам някаква супа или салата на работа и пак нещо леко за вечеря (преди 6 часа). Та свалих 3 кг. Да видим до кога :Д. Не знам още колко искам да сваля, защото се убедих, че кг. и това как изглеждаш не са чак толкова зависими. Например сега си мисля, че изглеждам по-добре, отколкото като съм била тези кг. без да тренирам. Искам да стана малко по-мъничка на бедра и ръце и не съм си поставила за цел еди-колко-си кила да съм. Може би още 2-3 кг. ще са ми ок.

Сега вече имам проблем с тежестите, защото в Метро втора седмица няма лостчета за дъмбели и ... сега съм с дъмбелите на приятеля ми, като съм сложила диск само на едната страна  Blush, защото те са големи (моите гирички вече са ми мн леки вече Party). Най-големите ми тежести са 6 кг., средните 3, малките - 2, а загрявка - 1 кг. Гледам да слушам инструкциите на Шалийн и увеличавам тежестите и мисля, че това наистина е важно, за да се подобряват резултатите. Та, ако някой знае къде има лостове на нормални цени, може да сподели Simple Smile

Ами това е. Ще следя темата с интерес Hug

# 97
Pomagaite.
Smenihme si kompa i trenirovkite mi ostanaha v predi6nia. A neznaino zasto na tozi ne moga da svaliam nisto. Ako nikoi moje da metne pone 3-tata 4ast v doksa ste sam mnogo blagodarna. \Blagodaria vi predvaritelno.
P.C. Izviniavam se za latinicata.
Да сеш редактирам. Инсталирах си фонетика  на клашиатурата. Ама май букшите са разбъркани. Не мога да намеря някои от букшите. Ха познайте коя е. Ще сшикна. Да се мятам на третото нишо на Дзилиан.Успях да я сшаля най-накрая. Пу,още една букша ми се губи.

Последна редакция: пт, 18 юни 2010, 22:40 от Midi4ka*

# 98
107 час каланетика.

# 99
  • Torino,IT
Вес, и аз днес си свалих на Джилиан Banish Fat Boost Metabolism и преглеждайки го предчувствам че ще падне голяма борба.
Иначе днес ми беше втори ден на второ ниво и не ми се вижда трудно, изкарвам го до края без особен зор, трето мисля и да не почвам, ще се мятам направо на метаболизма  Peace
Веселина, мерси за информацията за бум бума, може и да си го сваля, ще видя, кардиото не ми допадна особено Sad
Шалийн така и не успях да я сваля, след като ми се сваля 4-ta седмица с една торентска програма я изтрих.
Мислех да се пробвам с частите които качи Евич в докса, но една част я свалям 6 часа и ще ми трябва поне седмица, за съжаление Шалийн ми отпада.
Аз не пиша , но си тренирам всеки ден по малко, благодаря на всички момичета за всички нови качени програми  bouquet  bouquet  bouquet

# 100
Девойки, сложете на докса Banish Fat Boost Metabolism, че да го тегля1
Аз съм почти на края на Шалийн имам намаления, но трудно се оправям с храната, но и при мене най-много личи на ръцете и краката! А аз имам проблем най-вече с корема!
Ще се боря!

# 101
Инсталирах си фонетика  на клашиатурата. Ама май букшите са разбъркани. Не мога да намеря някои от букшите. Ха познайте коя е. Ще сшикна. Да се мятам на третото нишо на Дзилиан.Успях да я сшаля най-накрая. Пу,още една букша ми се губи.

Имам фикс за фонетика при Виста, ако искаш  Peace

# 102
  • Torino,IT
Ето ги допълнителните тренировки на Джилиън:
Banish Fat Boost Metabolism
http://dox.bg/files/dw?a=977dcc47fa
No More Trouble Zones
http://dox.bg/files/dw?a=4ae1bfff9b
Shape-Up Back
http://dox.bg/files/dw?a=1813897272
Cardio Kickbox
http://dox.bg/files/dw?a=1a46e75867

Линковете ще са активни до 29.06!

ЕVICH,ЕТО ЗАПОВЯДАЙ, ИМА ГИ КАЧЕНИ Peace

# 103
Ам аз нещо не мога да намеря тези три нива на Джилиън. ИМам едно, което е пише 30 дни на него и ми пише, че е първо ниво, ама другите две дали ги има в докса, защото в онзи руски сайт и думичка не разбирам и не мога да се регистрирам Blush

# 104
Mersi, az samo tova ne sam vidiala, a drugite gi izteglih!

Общи условия

Активация на акаунт