Тренировки в домашни условия-10

• 58 920
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Вчера No More Trouble Zones, днес Banish Fat Boost Metabolism.
Днес голям зор видях, изиграх го цялото без 2 упражнения, непосилни са ми засега. Много скачане, много нещо   Whistling
От 20 дни съм на Джилиън всеки ден. Разлика виждам в ръце, рамена и в д-то. На кг. не съм свалила, защото не се ограничавам в яденето, но видимо съм се смалила. Продължавам с нейните програми.

# 106
И аз бях на Джилиън, втори ден трето ниво  Simple Smile Още малко остана и ще се разнообразявам.

# 107
Аз днес се отчитам с второто ниво на Джилиън. Мислех да пробвам третото, но нещо се чувствам много по-отпаднала през този цикъл  Rolling Eyes Сигурно е заради доста по-силното кървене от спиралата.
Но пък днес си получих поредния стимул да бутам напред  Grinning Пробвах си едни ботуши, които си купих миналата есен. Те са доста високи нагоре - до малко под коляното. Миналата година въобще не можех да закопчая ципа там където е прасеца. Дефакто ботушите ми стояха наполовина разкопчани и не можех да ги нося. Но днес реших пак да ги пробвам и си ги закопчах от раз  Flutter Много съм доволна  Grinning

# 108
  • Torino,IT
Ей, много оборотна тази Джилиан  Wink
Днес си свалих и аз останали й програми и започвам, остана ми само да си сваля No motr truble zones Peace

# 109
...Бонбонелска, ами не знам дали е добре да взимаш предвид само чуждото мнение по този въпрос. Значи аз преди време разучих ВМНВ хранене...
Благодаря, Веси! А някоя от вас дали редовно тича? И по колко?

# 110
Добро утро, приятелки!
Благодарение на вас изтеглих и последното на Джилиян и си го направих на диск!
Вчера бях почивка! Днес ще съм на Шалийн и на Джилиян!
Бързам, че съм бачкатор!

# 111
Благодаря, Веси! А някоя от вас дали редовно тича? И по колко?
Сега на тичам, но преди години тичах шест дни от седмицата; започнах от 7 мин и стигнах до 40; в началото в къщи, от единия край на апартамента до другия  Joy; след бягане правех по малко коремни, рамена и ръце; това ми беше най-слабият период от всички непрофесионални спортни години, но ядях и 1500-2000 ккал на ден!!!
Да се похваля, макар че похваля ли се и после се издънвам, за пет дни диетка съм свалила 1.5, а даже не я спазвам стриктно. Единият ден реших да сметна калориите от нея- много малко! Едва 1000!!! Е, аз си слагам още 500 от мен  Joy
Уикенда бяхме в Търново, не тренирах, но една дълга разходка в този неравен град си е направо тренировка  Joy Но после си наваксах в "Щастливеца"
Днес ще карам колелото на гладно.

# 112
  • Асеновград
Днес продължавам с 2 ниво на Джилиан.
Вчера почивах, защото десният крак ме боли и се е подул отдолу на кокалчето.Днес ще си взема еластичен бинт за да го стегна и да продължа с упражненията.

# 113
И мен ме понаболяваха краката долу докато правех 2торото ниво. Вчера ми беше последния ден от него обаче sohappy От утре почвам 3тото, че довечера ще съм много заета и ще пропусна.

# 114
Днес пак тичах на един от стадионите на НСА-то.
Общо взето не мога да преценя колко тичам. Тичам 45 минути, но не непрекъснато.
Направя една обиколка на стадиона (той е от тези за хвърляне на гюле, чук), походя 1/4 от обиколката и пак тичешком. Една обиколка я взимам за около 2 минути.
Само да уточня, че аз съм съвсем начинаеща в "тичането на откритоJoy

# 115
Джери, мисля, че си правиш страхотна тренировка  Simple Smile
Вчера и днес пак трето ниво на Джилиан. В неделя сутринта ще ми е последно по програмата и на обяд заминаваме за Ахтопол  Flutter, малко на почивка (с децата  Crazy). В хотела има фитнес, така че няма да пропускам тренировките  Laughing

# 116
Viv, то направо интервално си го докарвам  Joy  Hug

Хубаво изкарване на почивката  Hug
Като бяхме сега на Сънито тичах сутрин по плажа, а следобед въртях велото във фитнеса по двайсетина минути и с чиста съвест отивах вечерта на шведските маси  Joy

# 117
Здравейте! Днес направих първо ниво на Джилиан! Чувствам се тонизирано, но колко съм се занемарилаа, мн ме е яд, че ми е така трудно Simple SmileEmbarassed

# 118
  • София
Аз вече цяла седмица правя първо ниво на Джилиан, понякога ходя и вечер след работа да тичам.
Благодарение на вас се надъхвам и не се отпускам и този път твърдо съм решена да се постегна малко в тялото Simple Smile

# 119
Мисля, че днес ще правя Джилиян -Banish Fat -Bust Metabolism и мисля и едно за корем на Шалийнката!
Вчера бях на поредното от Шалийн с гирите!
Това е за сега!

Общи условия

Активация на акаунт