Тренировки в домашни условия-10

• 58 956
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Аз днес се отчитам с един пилатес от 10мин Салюшънс. Беше ми супер загрявка за концертите довечера   superuu  superuu  superuu

viv-miv, хубаво изкарване на почивката  Grinning Сега с кеф ще си обличаш банския, след месец с Джилиън  Crazy

# 121
И аз се отчитам с първо ниво на Джилиън вчера, днес пак...Теглих се и имам минус 3 кг резултат за две седмици, което много ме радва!  bowuu Искам до месец да ги няма още 5 досадни кг и ще съм по-спокойна вече...  Flutter Иначе вчера разглеждах сайта на Джилиън - www.jillianmichaels.com и ми действа много мотивиращо тази жена! В момента води някакво шоу по NBC, което се казва Losing it with Jillian Michaels, ще се поразровя да гледам някоя серийка, та съвсем да не се откажа!  Laughing Иначе в сайта има доста историйки на хора, спазвали нейния режим, които колкото и да са преувеличени, все пак стимулират...   bouquet

# 122
  • Torino,IT
Днес направих на гладно Banish Fat -Bust Metabolism на Джилиън, много дълго  ooooh! почти час, хареса ми, изпотих се доста.
Мисля да го комбинирам през ден с другите й програми, които видях че са по половин час, така че през втория половин час да правя второто ниво.
Иска ми се да ми се събира по час на ден за спорт Peace, че морето наближава ooooh! Crossing Arms

# 123
Джери, Веси,  Hug
Днес пак с трето ниво на Джилиън. Определено от към стягане си виждам резултата, но на кг цъ.. Но без диета толкова  Blush, сега се поограничавам малко, но ми дойде, така че пак нямам намаление на теглото  Grinning  Ако се колебаете дали да започнете 30-дневната програма, давайте смело, ако успеете и да спазвате някакъв хранителен режим, ще подобрите доста външния си вид  Simple Smile
Евич, какво стана с Шалийнката, завърши ли цялата програма?

# 124
Джери, сигурно си разбрала вече- на плажа тичането е най-трудно! Най-лесно е близо до вълните, но пък там бучат мидичките  Joy Добре, че пуснаха на пазара силиконови обувки за сърфисти  Joy
Пробвала съм и това- спринтиране и после вървене, но май си предпочитам бягане с постоянно темпо.
Днес докато бях в дълбок размисъл какво да тренирам, взе че спря токът, та се наложи да въртя пак колелото!

# 125
Вес, то пък да не мислиш, че моето море трае много, та да разбера кое е най-трудно  Joy Но си спомням, миналата година, пак на Сънито тичах пет поредни дни и след това седмица ме боляха началото на прасците, че и по улица трудно ходих  Whistling

Днес корем от Синди 2, каланетика и ръце от "Слим ин сикс 2".
Утре, ако не вали сутринта ще припкам към стадиона.

# 126
На мен днес ми беше първият ден от 3тото ниво на Джилиан Crazy Поизпотих се доста, на последното упражнение с лицевите упори не ми издържаха ръчичките и си ги спестих Embarassed
Имаше някои доста натоварващи упражнения, други не чак толкова, добро е Peace Само че с тези подскоци, а и от предното ниво също, направо много почнаха да ме болят ходилата долу и днеска едвам слизах по стълбите, все едно съм си ги изкълчила и двата Sad Също така като правя упражненията на лакти, 1во че много ми ръмби на лактите и не мога да ги изкарвам до край, и 2ро усещам натоварване в кръста. Някой друг да има същите проблеми? newsm78

# 127
На Шалийнката изкарах почти до края - има резултат по около 2,5-3 см намаления, на кг- 1-2 , но почти не пазя диета, но и не ям някои неща , не е като преди 3 години - тогава с Шалийнката и НВД - за около 7- 8 месеца , а може и повече свалих от 90 на 60 и сега съм пак толкова на 164 височина и трудно мърдам, но пък държа със спорта! Но аз съм и дъртичка, та не може да имам някакви очаквания, кой знае какви! Напълнях от промяната на работата и работата на смени до късно - чак когато започнах физа и режима на хранене успях да свикна да си нося на бача за ядене и да не съм ламя в 11 часа вечерта, но още много може да се желае! Общо взето винаги съм спортувала като изключим периода с многото промени на работата - смених 4 работи за около 2 години и то не защото са ме гонили, ами нещо все не ми отърваше и тогава престанах с тичането в парка и други неща! Не че сегашната е кой знае каква, но вече се адаптирах , въпреки че от 6 души оснахме трима и вместо по 2 на смяна,сме по един на две работни места - на 2 компютъра и освен това и сервиз правиме, гадничко е! Заплата е горе-долу добра! Сега са ни добавили и някакви сървъри да администрираме и ще стане страшно!
Днес ще правя на Джилиян -No more problem zones  и ако ми останат сили на Шалийнката последните неща!
От 10 часа съм на бач , е има време , сега почвам!

# 128
Евич, за без диета са ти много добри  резултатите. 3 см са си доста! Аз като почна да се опитвам да пазя някаква диета и много се изнервям и всички са ми криви, става страшно  Grinning Лека работа.
Man_7_Utd, ако тренираш с удобни обувки не би трябвало да имаш проблеми при подскоците, поне според моя опит. На времето като правих р90х бях с едни домашни пантофи и ме боляха стъпалата по същия начин  Wink Упражнението на лакти го прави на постелка (в моя случай е одеало нагънато, на него и коремните правя) Кръста те боли, защото не разпределяш правилно натоварването, гледай да е върху корема, дупето и бедрата, не кръста. Кръстът не трябва да ти е надолу, а в права линия с гърба.
За днес си направих третото ниво, още 4 дни само...

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 09:57 от viv-miv

# 129
И аз мисля да пробвам Джилиън - гледах и сайта, има абонамент - 4 долара на седмица, някой абониран ли е да каже как е?

# 130
  • В градината...
Таман й гледах сайта, попълних формата, ама 4 долара на седмица... и то всяка седмица.

# 131
  • Torino,IT
Здравейте момичета   bouquet

Днес пробвах Shape up back на Джилиън и веднага след него направих второто ниво, хубава тренировка стана, доволна съм.
За Shape up back тя казва че е за стягяне на задната част на тялото, гръб, дупе и трицепси,но тренировката е интензивна, има си и кардио и упражнения за корем.
Утре ще пробвам и кардио кикбокса, пак с комбиниране на второто ниво.
Приятни тренировки на всички и до скоро   bouquet

Сега прочетох че Евич е правила no more trouble zones, можеш ли да ми опишеш с две думи какво представлява,че аз от допълнителните тренировки нейни само това не успях да кача, на 10-та минута прекъсва и ми го дава като свален, но няма нищо Sad

# 132
Dnes kakto vi pisah napravih na Jillian No more problem zones i edna chast ot edno staro na Shaliin!
Mnogo mi haresva i mai ima poveche rezultati ot tova na Shaliin s girite! Malko ste ia zarega Shaliin! Ste izprobvam Jillian - do moreto , a to mai ste e okolo sredata na juli, ako ne ni mine kotka pat, ste pravia - No more problem zones ! Da vidia kakvo ste se poluchi!
Jillian ia pravia s girichki ot po 3 kg! A tova za bolkite v krakata - sigurno e ot nepodhodiasti obuvki!
Krasta ne me e bolial, no e moge bi kakto pisaha i drugi devoiki ot nepravilno izpalnenie na upragnenieto!

# 133
Lindita, mnogo e iako - nai-mnogo ima s girichki i te sa po razlichni ot martvata tiaga na Shaliinkata i ima dosta i za korem, okolo 1 chas , ako iskash da ti go sloga na doxa i da si go izteglish!

Na bacha sam i tuka niamame kirilici i za tova pisha taka!

# 134
Ima na 7 stranica ot temata link kam doxa za svaliane na no more trouble zones!

Общи условия

Активация на акаунт