Тренировки в домашни условия-10

• 58 910
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
ЧРД, Поци, много щастие и късмет   bouquet
Аз огладнявам и по време на тренировката, не пия добавки  Peace

Днес - кик бокса на Джилиън и аб бърнър с Шалийн  Simple Smile

# 526
да се разпиша и аз - от миналата седмица нищо не съм правила , много ме изтощават плажовете , вчера на басейна нарочно стоях само на сянка и пак ми все силите
днес много работих , но утре сутринта обещавам да се отчета , ще е нещо в легнало положение напоследък ми се вие свят

# 527
Имам въпрос относно коремните преси. По колко мислите, че е необходимо да се правят на ден,за да има ефект?

# 528
  • Sofia
Аз днес направих комбинация-кикбокса на Джилиан,след това  Уинзор пилатес за крака и дупе (много е хубава тренировката) и накрая коремни.

# 529
Имам въпрос относно коремните преси. По колко мислите, че е необходимо да се правят на ден,за да има ефект?

Не може да се даде точен брой за коремните преси, защото при всеки е различно.
Първо за да са наистина ефективни трябва да дишаш правилно. И второ трябва да тренираш горните, долните и странични коремни мускули. Най-добре си харесай няколко такива упражнения и прави серии до отказ. Можеш да погледнеш тези програмки от vbox-a : по-лесната http://vbox7.com/play:028cddee, по-трудната http://vbox7.com/play:e52fafce. Успех. Надявам се че съм помогнала  Simple Smile

# 530
Аз днес се отчитам с Проблемните зони  Grinning Ей, много ме кефи тази програма. Действа ми супер  Party И ми харесва повече от Метаболизма.
За корема, при мен най-бърз и видим ефект имат упражненията за корем прав и пилатеса. Стандартните коремни и подобни от "старата школа", освен основно неудобство и болка, друго не ми донесоха  Rolling Eyes

viv-miv, и аз така подозирам, че си е целулит  Mr. Green То се е видяло, че ще трябва да прежалвам тези пари в скоро време, за да мога да си нося полите с кеф  Crazy Ще видим какъв подов ще си измисля  Laughing

# 531
Аз днес се отчитам с Проблемните зони  Grinning

Коя е тази програма??
Не я откривам при линковете на 1-ва страница  Thinking

# 532
Nadia79, от тук може да си изтеглиш видеото, но първо трябва да си направиш акаунт, става доста бързо : )

http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=1752802

# 533
Момичета, 30-дневката на Джилиан има ли я качена някъде? Rolling Eyes Искам да я комбинирам с Инсанити-то, че 40 минути са ми малко, не че не се изморявам и потя и пр., ама този заседнал живот... Tired
Едит: Намерих линк в по-старите теми.  bouquet

Последна редакция: ср, 04 авг 2010, 02:16 от H0uSse_Baby

# 534
  • София
пфф, аз пропускам няколко дена, щото паднах с колелото и си натъртих коляното ooooh!

# 535
Здравейте  Simple Smile
Забравила съм да дам отчета за вчера - Проблемните зони.
Днес - кик бокса само.

# 536
Някой има ли идея при диастаза на коремните мускули ще се свие ли някога корема?

# 537
Днес Fit Test-ът на Insanity. Wink

# 538
Това инсанити си е верно инсанити. Аз само един път правих фит теста и после започнах с упражненията  Mr. Green Мнооого е добро. За две седмици свалих много корем и сланинки Laughing

# 539
  • София
днес съм в супер форма Simple Smile
бразилското дупе и хип хоп абс  Sunglasses
(само да можеше и да съм по-постоянна..)

Общи условия

Активация на акаунт