Тренировки в домашни условия-10

• 58 942
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Привет на всички Hug...присламчвам се към вашата компания с намерение да сваля 4,5 кг .Много ще се радвам ,ако някой ми посочи от къде да сваля "Метаболизма"...Благодаря Wink

# 556
  • Sofia
mnogo_vkusna* , за крака и ханша ти препоръчвам  Winsor Pilates - Buns & Thigh.
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=72098&hit=1
Аз днес се отчитам скромно само с тази тренировка. Моя приятелка каза, че 2 седмици я е правила всеки ден и след това не е можела да се познае. Комплексът е мн. добре направен и съм сигурна, че резултатите няма да закъснеят.
Също така   препоръчвам тренировката 10 days results for а better body (lower body).

Последна редакция: пт, 06 авг 2010, 23:18 от Margi

# 557
victoria secret : Метаболизма може да си го изтеглиш от тук http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=1754349 , след като си направиш акаунт Simple Smile

# 558
  • Torino,IT
За днес скромно, да не съм зян, първо ниво Джилиън и бразилското дупе.
Приятен уикенд!  bouquet

# 559
днес 40 мин  newsm39

# 560
  • В сънния Люлин, прибулен...
Също така   препоръчвам тренировката 10 days results for а better body (lower body).
От къде си го свалила?

# 561
  Аз да се оплача, 3-4  дни мързелувах , защото ми закъсняваше цикъла и реших , че този път е станала работата  Blush А нали знаете , че тренировките с поддържане на висок пулс и съответно  повишаване на телесната температура  не са безвредни  в този случай и реших да не рискувам.  Обаче напразно.. Сега ме е яд , защото тъкмо бях набрала инерция Simple Smile и свикнах с упражненията.  Днес гадния ми цикъл се появи и   утре продължавам с упражненията , че днес ме боли кръста Sad

# 562
Днес направих 200 скока с въже..  Simple Smile Мисля да ги увеличавам от ден на ден с по 100.
Например ако тренирам 4 пъти в седмицата:1 ден 200, 2 ден 300 и т.н. като може да включа ии 100-на коремни преси да не е без хич,че не съм свикнала да не тренирам.  Wink

# 563
  Аз да се оплача, 3-4  дни мързелувах , защото ми закъсняваше цикъла и реших , че този път е станала работата  Blush А нали знаете , че тренировките с поддържане на висок пулс и съответно  повишаване на телесната температура  не са безвредни  в този случай и реших да не рискувам.  Обаче напразно.. Сега ме е яд , защото тъкмо бях набрала инерция Simple Smile и свикнах с упражненията.  Днес гадния ми цикъл се появи и   утре продължавам с упражненията , че днес ме боли кръста Sad
Аз си тренирах редовно /слима, били бланкс- кардио, турбо джама/ до седмия месец на бременността, като се посъветвах с доктора. Той ми каза изобщо да не се притеснявам, че в началото съм тренирала много усилено и даже съм пила л-карнитин! И на малкия нищо му няма  Joy Joy Joy, освен че е страшно ревлив!

# 564
Вчера 30 минути вело, днес ще гледам да са 45 Simple Smile

# 565
Такаааааа и аз да докладвам. 5дена Джилиан 2 почивка и сега пак мятам Джилиан.Резултат до момента за седмица 2см в талията и 1 см в бедрото

# 566
  • София
отчитам се с три дена стабилно ходене по планина (по 6-8 часа), а днес хип хоп абс Simple Smile

Да шапчице изтощително е и не е шега работа. Фит теста се прави една седмица всеки ден за да свикнеш с темпото. След това можеш да редуваш в таблицата от първа страница за максимален ефект.  Ти от кога стана бяла, предната по ми харесваше  Laughing

Аз се отчитам с Хип хоп абс - Hips, Buns, and Thighs и 6 минутното. Общо 30 минути
ще се пробвам  Confused макар че съм убедена, че на първия път едва ли ще го изкарам докрай..
Дайче, от януари съм бяла  Flutter но, поласкана съм, благодаря  Blush

Последна редакция: пн, 09 авг 2010, 18:51 от Бялата Шапчица

# 567
  • София
Здравейте, слабушки!
От доста време не съм писала, но си подскачам с някоя кака поне 1 път седмично  Peace
Връщам се да ви изчета да видя какви новости сте въвели в темичката  Hug

# 568
Привет от мен Simple Smile
Следях ви от морето, но ме беше срам да се отчета само с гребане с лъжица Embarassed, радващото е, че нямам покачвания на см. в дупето и краката, които са ми най-важни Simple Smile

Още ме е страх да се кача на кантара, така че предполагам чак др. седмица ще го направя (коремчето видимо се е показало, но с него се оправяме за 2 дни). Явно наистина съм буустнала метаболизма, че то не бяха палачинки, пържени картофки с пържолки, с рибки и др. вкусотии Crazy

И така, пак съм в строги редици до следващото море - ще си продължа лийн месеца на Шалийн, още 2 седмици имам да видим какво ще стане. Може пък да залинея неочаквано Laughing Laughing Laughing

Вес, възхищавам се, че си тренирала по време на бременността! Дано и аз го правя Flutter

# 569
Шапчице аз направих фит теста само веднъж и си казах, че тея упражнения никога не мога да ги направя Laughing е да ама  се оказа, че не е така. Но е редно да го правиш, защото аз не го бях тренирала тоя фит тест и като започнах с тренировките изведнъж започна да ми става лошо, да не мога да дишам, да ми прескача сърцето, неща, които не са си шега работа де. Друг е въпроса,че аз продължавах с цената на живота си за едно добро тяло  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт