Тренировки в домашни условия-10

• 58 939
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
privet! na bach sam i za tova pisha taka!
Na Insanity sam treta sedmica -po shemata - super iako e!
Ne vsichko moga da izpalniavam, no go pravia gore -dolu!

# 571
аз съм на вело 45 мин.

# 572
Сега започвам Plyometric Cardio Circuit на Insanity и 1-во ниво на Джилиън. Grinning

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 14:39 от H0uSse_Baby

# 573
вчера пробвах пилатеса , но ми се видя много кратко , а днес body rower и ми хареса готин е този руснак добра е тренировката , обаче днес ще се оплача сигурно съм единствената с такъв проблем - правя ги рано сутрин ,защото нямам  време и мъжът ми се дразни и ядосва че съм слаба и тренирам , обижда ме това не били тренировки с които нещо се постига или много дълги били , спира ми компа , създава ми проблеми , ако не беше той да ми пречи може би щях да се похваля с по - добри резултати
а не ми се ходи в залите

# 574
yasmina, уу, че лош мъж имаш! Crossing Arms

# 575
вчера пробвах пилатеса , но ми се видя много кратко , а днес body rower и ми хареса готин е този руснак добра е тренировката , обаче днес ще се оплача сигурно съм единствената с такъв проблем - правя ги рано сутрин ,защото нямам  време и мъжът ми се дразни и ядосва че съм слаба и тренирам , обижда ме това не били тренировки с които нещо се постига или много дълги били , спира ми компа , създава ми проблеми , ако не беше той да ми пречи може би щях да се похваля с по - добри резултати
а не ми се ходи в залите

хах, явно наистина си слаба Simple Smile
и при мен се дразнеше и ми се смееше, но сега си пускам тренировките даже силно, а той си намалява компютъра Crazy.
Просто явно свикна на тормоз.

# 576
Привет и при мене мъжът ми естествено не е очарован и се дразни понякога, ама и аз се дразня като загледа тия филми и даже гледа едновременно на лаптопа си и на телевизора и разни други неща, така че сме квит!
Днес ще съ пак на поредното от инснитито  и имам много неща за вършене!

# 577
Здравейте, мацки  Grinning

Моя отчет е вчера - Джилиън Проблемни зони, а днес минах Тае Бо Кардио  Grinning Та мен нещо много ми харесаха Проблемните зони и Метаболизма и сиги въртя тях основно напоследък  Peace Може да взема да го пробвам и това Инсанити  Crazy Макар, че ми се струва много тежко...
Аз съм доволна от кантара тези дни, защото ми показа още 2кг надолу  Flutter Което дори малко ме учуди, защото напоследък попрекалявам с въглехидратите позволени ми в режима. Но пък гледам да компенсирам нещата и може би за това.
Мисля другият месец да отида пак до магазина на Пиротска за хранителни добавки и да ги питам какво ще ми препоръчат за последен тласък, така да се каже  Laughing Защото знам, че последните кила най-трудно се смъкват.

Вече започвам да изглеждам почти добре, за моите представи  Laughing Мисля, че като смъкна всичко предвидено, ще си стигна най-добрата форма. И по този повод ме е ударила такава шопинт-треска, че цифрите в картата ми застрашително намаляха, а още няма средата на месеца  Crazy Та за това сега ще макам следващото зареждане другият месец. Откакто родих първото, не съм ходила да си купувам нови дрехи с някои инцидентни случки. Просто все си казвах, че първо ще си върна формата и тогава  Mr. Green И сега не мога да си се нарадвам, че не ми е проблем вече да си намеря номер в магазина и да се харесам в него  Laughing
Но трябва ад направя нещо за този целулит  Tired Целия ефект от тренирането и смъкването на килограмите, без дрехи се проваля от него. Така, че си купих вендузи и мисля да си правя с тях масаж в къщи за сега. Пък после може да мина и някоя и друга цялостна антицелулинта процедура. Уговорих мъж ми да ми прави масажите, защото на мен няма да ми е удобно сама  Laughing

За мъжете, моят до сега не ми е правил проблеми. Ние си имаме два телевизора и комп и трите неща са разпределени в три отделни стаи. Така, че има къде да отиде за час, докато аз си играя гимнастиката. Дори скоро се моткаше покрай мен, докато тренирам /обикновено не го прави и не знае какво тренирам точно/ Мисля, че беше дори впечатлен  Laughing
А и какво, като сте слаби. То тренирането е за здраве и потдържане на красиво тяло. Не само за отслабване. Според мен няма какво да ни се сърдят мъжете. напровит - трябва да се засрамят  Naughty Защото и моя не подхваща нищо, за да си подобри формата и външния вид. А има данни, така да се каже  Mr. Green Само дето го мързи.

# 578
Здравейте  Grinning
Бяхме няколко дни на почивка, то една почивка беше, но това е друга тема...  ooooh! Не съм тренирала през това време, от утре с нови сили.
Ако моя мъж се обърка и се събуди по-рано, докато още тренирам, само ми прави разни физиономии и ме разсейва, та ми е трудно да се смея и да подскачам на Джилиън. Но това се случва супер рядко, така че не ми е проблем. Е, и малката понякога се събужда и идва, но ако е в настроение си сяда на дивана и съсредоточено ме гледа как се моря.

# 579
Искам да попитам дали има някой, който тренира и в 'извъндомашни условия' - някакъв фитнес в района на Красно село/ Бъкстон, от който сте доволни? За да не правим реклама, евентуално на лични едно ЛС?

# 580
  • Sofia
Също така   препоръчвам тренировката 10 days results for а better body (lower body).
От къде си го свалила?

Момичетата бяха дали линк за 10 days results , но вече не помня къде беше. Ако никой не се сеща,мога да кача тренировката в докса.
Става въпрос за тази тренировка:
http://www.youtube.com/watch?v=7Quxk9RW5Vg

# 581
Днес Insanity Pure Cardio & Cardio Abs и 1-во ниво на Джилиън. Wink

# 582
  • София
Днес Insanity Pure Cardio & Cardio Abs и 1-во ниво на Джилиън. Wink
Лелеее, шапка свалям на всички, които могат да завършат поне една тренировка на Инсанити-то. Аз вчера срам и позор, но на Фит теста издържах 10мин. и се отказах  Embarassed Аз се задъхах, тръгнах да пия вода- задавих се, абе още 10 мин. не мога да се оправя. Като асматик бях. А Инсанити и Джилиян ще направя, ама някой друг път. И с риск за живота си, пак не мога да го направя.
Вчера след позорното ми отказване от Инсанити си направих Джилиян 2 и пилатеса, даден на предната страница...и започнах да чистя Mr. Green
Още веднъж, евала за издръжливостта момичета. Peace

# 583
veselina_s_p, от къде си купи вендузите?

# 584
 С колко кг. гирички правите Джилиян? Май не издържам на инсанитито, започнаха болки в коленете  Sad . Преди имах подобни проблеми , сума ти кортикостероиди ми нахакаха заради тези колене ( от тях се пълнее много гадно) Сега май ще предпочета да си пощадя ставите.
 Днес правих първата фаза на Джилиян с бутилки от минерална вместо гирички Simple Smile и  ми хареса.  Но не чух никъде в клипчето да казва колко трябва да тежат гиричките та затова питам вас, като по-опитни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт