Тренировки в домашни условия-10

• 58 946
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Днес подскачах с въженце  Laughing да не е без хич.  Simple Smile

# 586
veselina_s_p, от къде си купи вендузите?

От щанда на Самоздрав в Халите  Peace Струваха 14лв. Но моята козметичка после ми ес накара, че не съм й казала на нея. Тя ги взимала на едро и били и по-голями. Съответно с по-голями става по-лесно. Но пък нали мъж ми ще се мори  Mr. Green

# 587
днес 45 минути вело  Whistling

# 588
*Oryx*, и на мен взе да ми се появява този проблем с коленете. Insanity-то ще го оставя веднъж седмично, да спра докато болката е в началото, че да не направя по-голям проблем... Ще си правя Джилиън и коремни преси, да видим дали ще отшуми болката. Confused Нищо друго не чувствам от Insanity, нито ми се иска да умра, нито сърцето ми бие като лудо, малко ме понаболяват прасците по време на тренировка, но иначе нищо друго... Ама тези колене. Cry
За Джилиън и аз използвам бутилки, само че от бира /1 л./ Grinning На мен са ми достатъчни.

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 22:24 от H0uSse_Baby

# 589
аз излизам за 3 -4 дни в женска отпуска , после ще видим
смятам малкият да започне да прави коремни преси   така че покрай играта и аз мога да свърша нещо  Wink

# 590
И аз да се отчета.Всеки ден съм с тренировка.Усещам стягане,правя си почивка само събота и неделя,през останалите дни сутрин тренировка още преди да се събудя  Wink,ако се успя и я пропусна следобяд мятам тренировката,но задължително я имам.Резултати след месец ще споделя.
Чао от мен и лека нощ  Wink Grinning

# 591
112 час каланетика.

# 592
Привет и от мене! За инсанитито - аз го пробвах за първи път през пролетта и тогава нещо не можех и го оставих, правих Шалийн Екстрийм и Джилиян и сега като се върнах от морето - пробвам и горе-долу го правя и го почнах преди две седмици! Дано успея да о изкарам до края!
Общо взето съм доволна, така че не се отказвайте и пробвайте пак!
Изобщо за мене физа е не само за тялото, а и много разтоварва, че работата ми е много напрегната и ако не е това да съм изперкала!
Джилиян правих с гирички от по 3 кг едната!

# 593
  • Ispania
Здравейте моми4ета Hug,може ли да ме "упьтите" кьде то4но да погледна за упраженения за стягане(правене Laughing) на гьрди  Blush.Много ще сьм ви благодарна Praynig,4е тук си вдигам гири4ките всеки ден ,но май ефект няма Confused

# 594
40 минути  newsm39

# 595
# 596
  • В сънния Люлин, прибулен...
veselina_s_p
Има един бг крем с кайенски пипер срещу целулит. Не е скъп, а бил ефективен.
Ти с каква козметика ще правиш масажите с вендузите? Блазя ти, че мъж ти се навива!

# 597
надявам се да ми стопи мазнинките  Laughing вече 7 дни карам по толкова и горя различно 400-550 калории. Пия и Л-карнитин от 500мг. Дано има ефект.

# 598
И аз днес сутринта 40 минути интервално кардио на велото. Ама нещо ако няма кой да ми прави компания,ми минава малко скучно и бавно времето.А и ми се стори,че хич не съм се изпотила или уморила.

Относно вендузите.И аз съм решила да си правя масаж с тях.Но трябва да ходя да си купя.Обаче не мога изобщо да схвана как се ползват.Някой ще ми обясни ли подробно,защото прочетох цялата тема за тях и пак не разбрах особено.

# 599
надявам се да ми стопи мазнинките  Laughing вече 7 дни карам по толкова и горя различно 400-550 калории. Пия и Л-карнитин от 500мг. Дано има ефект.
правиш ли 8/12 Wink

Общи условия

Активация на акаунт