Тренировки в домашни условия-10

• 58 947
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Днес правих 10-дневката за горна част  Simple Smile
Имам само гирички от по 1 килце и с тях правя всичко  Blush че и мускулна треска хващам  Laughing

# 601
Ами пробвам, ама не мога да вдигна още толкова. Като свикна малко да карам ще се забързам. За сега максимума, който стигам е 35, което е нищо  Laughing

# 602
Тук пише как се ползват: http://www.samozdrav-bg.com/74.35.0.0.1.0.phtml
Имаше и в отделна тема във форума, трябва да видиш.

До халите, за съжаление няма как да отида Sad

# 603
Днес отново Джилиън 1-во ниво и някакви си 50 коремни преси. Blush От утре започвам работа за няколко седмици, така че ще е само Джилиън. Rolling Eyes

# 604
Ами пробвам, ама не мога да вдигна още толкова. Като свикна малко да карам ще се забързам. За сега максимума, който стигам е 35, което е нищо  Laughing
пак е добре..вдигай колкото можеш да ти е на макс(аз онези км за пример ти дадох,,не се стреми към тях)и отпускай 12 сек с много бавно
..щом 35 км/ч ти е тавана ..ок..с тях го прави...но не се отказвай Peace

# 605
Привет.
Не се отчитам,но тренирам редовно. След 3-те нива на Джилиан,правих по схема бразилското дупе и сега преминах на Слим ин 6. Тази седмица ми е първата. Съчетавам с крака и дупе от Пилатеса и се надявам на чудо за задните части. Че,живот и здраве , от понеделник сме морски.
В тази връзка да питам-някой правил ли е цялата програма на Слим-а? Дали ще има ефект след 6-те седмици? Аз ще докладвам де като приключа,ама някой ако може да ме надъха....

# 606
  • Sofia
Момичета,от къде да си изтегля бразилското дупе?
Ето един линк с много тренировки онлайн:
http://www.galya.ru/video/index_fitness.php?page=1&cid=10

# 607
Поци, ЛКарнетинът ми е течен, със съдържание на гуарана и глюкозо-фруктозен разтвор.
Моля те за мнение, много вреден ли заради глюкозата.
Предварително ти благодаря!

# 608
Привет на всички! Приемате ли нови ?
От известно време ви чета и сега вече събрах смелост даа пиша.
Аз имах здравословни проблеми и много ми тежеше , че не мога да спортувам , влачех се едва едва. Но един ден реших , че или ще умирам или ще спортувам. И така една година вече спортувам у дома и съм доволна от ,това което постигнах.
Моята програма е следната : 30 минути вело - средна скорост 40-44 км/ч всеки ден и по 30 -40 минути упражнения за различни части на тялото. А да забравих да кажа , че поддържам пулс 130-145 , при нормален около 70. Ами това е моето представяне. Не са ми големи възможностите , но като за мен биват Simple Smile и най важното е , че си правя тренировката с голямо удоволствие!

# 609
Днес 4-ти пореден ден от Джилиън - 1-во ниво. Wink

# 610
veselina_s_p
Има един бг крем с кайенски пипер срещу целулит. Не е скъп, а бил ефективен.
Ти с каква козметика ще правиш масажите с вендузите? Блазя ти, че мъж ти се навива!

Аз вчера си взех антицелулитно олио на Икаров  Peace Всички ми препоръчват него за масажа с вендузите. Козметичката ми каза, чеимало добър резултат от тези масажи, пък ще видим  Crazy

Аз днес ес отчитам с Бум Бум от Бразилското дупе. Отдавна не я бях играла тази тренировка и мога да кажа, че ми се стори супер скучна днес  Rolling Eyes Май скоро няма да я подхващам пак.

# 611
Днес 40 минути вело. Бая се загрях днеска  Laughing

Поци аз мислех, че това 8/12 бачка само с тея скорости, но щом и така става екстра. Чакам да свикна още малко и ще започна. Иначе сега карам 10 минути на първа, 10 на втора, 10 на трета и остатъка на първа. Горе долу с тея километри се движа 30-36км/ч.

# 612
мацки, понеже видях, че стана въпрос за вендузите - ако приемате приятелски съвет - аз не бих ползвала вендузите!

Наистина имахме тема за вендузите, аз ги ползвах изключително усилено по едно време, целулитът се позаличава, ноооо кожата много се отпуска, още си възстановявам предишния й стегнат вид.. Rolling Eyes

# 613
Много ми е натоварено тези дни и съм забравила да дам отчета за вчера  Whistling Правих 10-дневката за долна част, днес нямах достатъчно време и само кик бокса на Джилиън.
От вендузите не се ли пукат капиляри?

# 614
Днес 20 минути вело 8/12  Laughing Малко карах, ама това 8/12 трудно се прави.

Общи условия

Активация на акаунт