Тренировки в домашни условия-10

• 58 898
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Линдита, из нета четох, че Метаболизма гори около 400-500 калории. 10-дневките биха горили около 300. Аз много ги харесвам като тренировки, вършат работа  Wink
mira_krasi, ако си изтеглила пълния пакет там си е календара, на екселска таблица, въвеждаш начална дата на тренировките и то си пише на кой ден какво ще тренираш, неделята се почива   Whistling Фит теста е пак на таблица и там си записваш резултатите (броя на повторенията на съответното упражнение). Гледай си календара и тренирай по него  Peace
Аз днес си направих тренировката  Crazy Изобщо не ги усетих тези 40 минути кога минаха, ама то има ли време да се осефери човек  Laughing

# 706
  • София
Много ме заинтригувахме с това инсанити, въпреки, че май съм останала с впечатлението, че си е доста тежка програма. Ще гледам да го дръпна и прегледам близките дни.
За днес иначе се записвам с редовните занимания йога, по-късно трябваше фитнес, но ще е утре, защото днес няма да ми остане време  Peace

# 707
И аз се заинтересувах от Инстанити-то, ама като чета май ми се струва много трудно и не по моите възможности, все пак си знам до къде мога да стигна, а и не мисля че имам чак такава нужда от толкова тежка и строга програма. Вчера мернах някаква тренировка пак на този същия от Инстанити - казва се Hip Hop Abs - и ми се видя доста забавно. По-скоро е съчетание от кардио/танци и упражнения. Дърпам го в момента и ще видя довечера за какво става въпрос Peace

# 708
Здравейте,ще се захващам и аз сериозно с упражнения и се чудя какво да си избера.Насочих се към упражненията на Синди,че доста мнения чета тук...изтеглих 3тото видео,ама ми се виждат доооооста големички краката й  #Crazy

# 709
Момичета ,моля Ви качете в dox, трите стъпки на Джилиан .Имам проблем с руският сайт и не мога да ги изтегля .Моля Ви !!!  Hug

# 710
Arsenia   Преди няколко години правих Синди и тялото ми беше страхотно, сега втори ден правя първия диск и не мога да си вдигна детето, всички мускули ме болят,та си мисля ,че ако съм сериозна ще постигана добър ефект . Препоръчвам го,но по добре започни с първата касета последната е за по напреднали физически и е доста по дълга,първите серии са по 45мин,винаги може да се намерят 45 на ден !

# 711
За корема, при мен най-бърз и видим ефект имат упражненията за корем прав и пилатеса. Стандартните коремни и подобни от "старата школа", освен основно неудобство и болка, друго не ми донесоха  Rolling Eyes
Веси, може ли да ми пратиш на лични, /ако тук никой друг не го вълнува/ някакво описание или линк към тези ' правите' коремни преси! Hug Не бях чувала такъв модел. Rolling Eyes Благодаря ти!  bouquet

# 712
За корема, при мен най-бърз и видим ефект имат упражненията за корем прав и пилатеса. Стандартните коремни и подобни от "старата школа", освен основно неудобство и болка, друго не ми донесоха  Rolling Eyes
Веси, може ли да ми пратиш на лични, /ако тук никой друг не го вълнува/ някакво описание или линк към тези ' правите' коремни преси! Hug Не бях чувала такъв модел. Rolling Eyes Благодаря ти!  bouquet

И аз се интересувам  Peace

# 713
  • Пловдив
Здравейте момичета, записвам се в тази тема с един въпрос. Бихте ли ми препоръчали система от упражнения за ежедневни тренировки по окол 10-20 мин. Трябват ми комплексни упражнения някакви. Последно време се чувствам доста скована. Все имам някави болежки в гърба, раменете и врата. Искам да се раздвижвам леко, нямам за цел сваляне на килограми. Преди съм се занимавала с доста неща - аеробика, каланетика и фитнес, но в момента нямам възможност за тренировки извън дома. Мислех за йога или пилатес, но наистина нямам никаква представа от тези занимания. Ще ми е много полезно ако ми предложите видео уроци с упражнения.
Приемам всякакви идеи.
Благодаря  bouquet

# 714
Здравейте момичета, записвам се в тази тема с един въпрос. Бихте ли ми препоръчали система от упражнения за ежедневни тренировки по окол 10-20 мин. Трябват ми комплексни упражнения някакви. Последно време се чувствам доста скована. Все имам някави болежки в гърба, раменете и врата. Искам да се раздвижвам леко, нямам за цел сваляне на килограми. Преди съм се занимавала с доста неща - аеробика, каланетика и фитнес, но в момента нямам възможност за тренировки извън дома. Мислех за йога или пилатес, но наистина нямам никаква представа от тези занимания. Ще ми е много полезно ако ми предложите видео уроци с упражнения.
Приемам всякакви идеи.
Благодаря  bouquet
Добре дошла, Линката.
Кратки занимания предлага Денис Остин, например тези :
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3108251
Ако става въпрос наистина само за разкършване, може да пробваш и нейните гъвкавост + разтягане
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2841955
Днес- 35 мин вело, 32 км/ч, 140 у/м

# 715
  • Пловдив
ves_sv , благодаря ти, ще разгледам двата линка.

# 716

И аз се интересувам  Peace

Ами аз нямам предвид конкретна програма. В програмите на Шалийн примерно има доста често такива упражнения съчетани с плиета примерно  Peace Имам и едни програми специално за корем /една на Шалийн и една от сп.Селф/ и там гледам, че има такива упражнеиня. Но не съм ги играла.

Аз днес се отчитам с Метаболизма на Джилиън. Но не правих последните два кръга, че трябваше да тръгвам на работа.
Това Инсанити много му се чудя. Със сигурност е ефективно...Но не знам до каква степен, ще ми е приятно да го играя  Rolling Eyes Аз не мога да тренирам нещо, от което ми става лошо и не ми е кеф. За това и на фитне не ходя - много ми е скучно  Laughing

# 717
Веси, попитах защото по-горе в цитата пишеш, че имаш най-голяма полза именно от тези 'правите' коремни преси, та затова...

# 718
  • Sofia
В момента качвам  3те части на Джилиан в докса. По всяка вероятност утре ще ви напиша линк за сваляне.
Линката,   от 20 минутните тренировки ти препоръчвам Winsor Pilates, в Замунда има поне 3 -една за цяло тяло, 1 за корем и 1 за бедра и дупе.Успех!
Арсениа,  аз преди години правих Синди  по 5 пъти седмично. Комплексът и' е мн. добър, но на мен  ми станаха по-мощни краката отколкото ми се иска и спрях. Може би не съм внимавала с хапването,  знам ли?! При някой друг да е имало такъв ефект?

Последна редакция: ср, 25 авг 2010, 23:12 от Margi

# 719
Веси, попитах защото по-горе в цитата пишеш, че имаш най-голяма полза именно от тези 'правите' коремни преси, та затова...

Да, да, тези упражнения са много ефективни при мен. Но съм ги правила като част от цяла тренировка  Peace Не съм правила специални тренировки само за корем. Ако почна и такива да включвам, сигурно резултата ще е още по-добър. Но нямам време да играя една програма за корем и още една за цялото тяло  Rolling Eyes Та аз това не мога да стигна до тях.

П.П. Утре ще пусна новата тема  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт