Тренировки в домашни условия-10

• 58 896
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • Sofia
Линкът за  сваляне на 30 Day Shred на Джилиан в Докса е:
http://dox.bg/files/dw?a=9278b288d6
Линковете за достъп до файловете ще бъдат активни до : Четвъртък 09.09.10.

# 721
Линдита, из нета четох, че Метаболизма гори около 400-500 калории. 10-дневките биха горили около 300. Аз много ги харесвам като тренировки, вършат работа  Wink
mira_krasi, ако си изтеглила пълния пакет там си е календара, на екселска таблица, въвеждаш начална дата на тренировките и то си пише на кой ден какво ще тренираш, неделята се почива   Whistling Фит теста е пак на таблица и там си записваш резултатите (броя на повторенията на съответното упражнение). Гледай си календара и тренирай по него  Peace
Аз днес си направих тренировката  Crazy Изобщо не ги усетих тези 40 минути кога минаха, ама то има ли време да се осефери човек  Laughing
Благодаря ти за отговора. Кажи ми ти отколко време тренираш Инсанити и какви резултати имаш?

# 722
Линкът за  сваляне на 30 Day Shred на Джилиан в Докса е:
http://dox.bg/files/dw?a=9278b288d6
Линковете за достъп до файловете ще бъдат активни до : Четвъртък 09.09.10.
Margi, благодаря многоого!! Hug
Това май е  само трета част , може ли първа и втора също да качиш, че май първо май през тях трбява да минем   Embarassed

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 10:14 от mimi123

# 723
  • Torino,IT
Айде и аз със зарибените от Инсанити, да споделя  Peace
След като отбелязах минимални резултати на Фит теста днес направих първата част както е по календар -филометрик кардио, направих го, макар и с много почивки, но стигнах до края, доволна съм, защото преди 2 месеца също се пробвах, но след първите 5 минути се отказах, мисля си че ако реша да го правя по програмата ще имам подобрения като издръжливост с течение на времето.
Но съм убедена че за инсанити трябва да си трениран малко или много за да го правиш, иначе се демотивираш Peace
Чао от мен и приятен ден  bouquet

# 724
  • Бургас
Здравейте  Grinning
Скоро не съм се отчитала, но не съм спирала да се упр. Последните седмици главно с Шалийн. Джилиан ми поомръзна, а и от нея взеха да ме наболяват краката и коленете. От Инсанити имам свалено едно кардио играя само 17 мин. загрявката и се отказвам, има много скачане и ме заболяват коленете, някакси не ме радва.

ves_sv  аз си свалих Debbie Siebers - Cardio Core Express и  Tear It Up!. Първото е 36 мин. (вкл. 6 мин.корем), не е много трудно, приятно е. Второто е 1:20 мин. Mr. Green  днес го играх за първи път, издържах геройски до края. Много е готино, редуват се упражнения с гири и кардио. На гирите по едно време доста се поизплезих   Stuck Out Tongue Winking Eye, цялата бях мокра, супер е!
В руският торент има 2 схеми по които да се тренира. Мисля от понеделник да започна с  Slim Series Expres, само трябва да си сваля и другите й програми. Имат и музичка, по приятно е от Slim in 6.

Linkata 10 Minute Solution - Rapid Results Pilates,http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2135998 разделени са от по 10 мин. за крака, ръце, дупе...  

Момичета качих 2-то ниво на Джилиан  http://dox.bg/files/dw?a=dd9e48f7f9  активен до : Четвъртък 09.09.10.,

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 13:49 от vesyy

# 725
Vesyy, аз свалих цялата Slim Series, както и Slim Series Express, но първо смятам да си върна формата със стария слим. Аз го изтеглих от другаде и там схемите са повечко. Направо ги копвам от тхт файла:

The Maintenance Program
Monday: Shape it Up!
Tuesday: Rest
Wednesday: Keep it Up!
Thursday: Rest
Friday: Tear it Up!
Saturday: Cool it Off!
Sunday: Rest

The Torso Toning Program
Monday: Tone it Up!
Tuesday: Cool it Off!
Wednesday: Tone it Up!
Thursday: Cool it Off!
Friday: Tone it Up!
Saturday: Firm it Up!
Sunday: Rest

The Lower Body Program
Tuesday: Firm it Up!
Wednesday: Cool it Off!
Thursday: Firm it Up!
Friday: Cool it Off!
Saturday: Firm it Up!
Sunday: Rest with stretching recommended

The Split Routine
Thursday: Tone it Up!
Friday: Firm it Up!
Saturday: Cool it Off!

The "I-Bought-All-The-Tapes-And Dang It I'm-Gonna-Use 'Em" Routine
Thursday: Mix it Up!
Saturday: Tear it Up!
Tuesday: Cool it Off!
Wednesday: Start repeating from the first day...

The Slim Training Program
Wednesday: Mix it Up!
Thursday: Tone it Up!
Saturday: Tear it Up!

Keep it up  е четвъртата час на слим ин сикс /може да липсва в slim series/

След малко, като си изпия обедното кафе , почвам слим втора.
Брей, че дълъг пост се получи!

# 726
  • Torino,IT
Леле, момичета, сега нови програми ли ще се свалят ooooh!  bouquet
Страшни сте значи Hug
Аз се впечатлих от онази дългата програма от час и 20 мин за която сподели vesyy,където се редуват кардио и гирички, май беше tear it up, vesyy ако имаш възможност може ли да я качиш в докса :pray

# 727
# 728
Мерси VESSY , чакам сега някой да пусне и level1  на Джилиан:)  bouquet

# 729
  • Sofia
Ох,аз нещо съм се отнесла и съм написала линка  само за 3 част,съжалявам.
Ето и другите 2:
Файл : Level_1.Jillian_Michaels.30_Day_Shred.[x264.aac].mkv
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=4fca5ae418
Файл : Level_2.Jillian_Michaels.30_Day_Shred.[x264.aac].mkv
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=ba60a1adc1
Активни са до 9.09.

# 730
Аз пък нямам време за дълга тренировка, ще трябва да ставам не по-късно от 5 и 30  Confused, но със сигурност ще има по-добър резултат.
mira_krasi, аз съм едва на четвърти ден днес от Инсанити, така че ми е твърде рано за отзиви. За сега ми е само мускулната треска  Laughing
Това кардио рекавъри ми взе акъла, бях се настроила за нещо лекичко, а то като се почнаха едни упражнения за издръжливост  ooooh! На края цялата треперих...

# 731
  • Sofia
На мен вчера ми изтече фитнес картата и се чудя с какво да започна-дали с метаболизма и зоните на Джилиан или да се метна директно на Инсанити?! Много примамливо звучи с тези 1000 калории,които се горят, но пък и доста мазохистично изглежда. Вие по схемата от календара ли тренирате? Моля тези които имат опит и с двете програми да споделят резултати и отзиви.Може би трябва да опитам и двете. По принцип съм достатъчно тренирана и мисля, че ще се справя с Инсанити, но се чудя дали дали да се изтезавам? Може би да започна с Джилиан, а после да усложня с Инсанити. Ще бъда благодарна ако ме посъветвате:)

# 732
последен ден от първо ниво на Джилиън  newsm44 (много ми писна), като всеки път загрявам преди това с 15 минути колело (5 км.)
утре започвам второ

И да попитам - как се съчетават подскачане и цикъл? До сега съм въртяла само колело в тези ситуации...

# 733
последен ден от първо ниво на Джилиън  newsm44 (много ми писна), като всеки път загрявам преди това с 15 минути колело (5 км.)
утре започвам второ

И да попитам - как се съчетават подскачане и цикъл? До сега съм въртяла само колело в тези ситуации...

15 мин. ми се струват много за загряване. Аз карам 10 мин. и след това 5 мин. стречинг.
Ако не ти пречи цикъла - скачай, при всяка жена е различно.
Аз не тренирам, защото не се чувствам добре в този период, но пък след това с каква сила се връщам към тренировките... Mr. Green

# 734
  • Бургас
ves_sv аз си избрах тази схемичка  нямат много голяма разлика двете, бързо възвръщане на формата.

Lindita ще я кача, но малко бавно става.

Общи условия

Активация на акаунт