В тази връзка да попитам мами, с 2+ деца, как се справяте ако са с малка разлика? Имате ли помощ друга освен таткото?

Бях поръчала на Ина маратонки Адидас от и-бея, дойдоха си бе
Даже много бързо. 

Надявам се да няма последствия. Малко и е подута горната устна и малко кръв имаше, дано е само това.
. Достатъчно ми е да излезе само тя с децата, а аз да свърша нещо сама, без да се оглеждам, ослушвам или спирам да готвя, защото някой мрънка или иска нещо. Бате работи и събота, така че от него глътка въздух евентуално само вечер и то мнооого малка глътка. Но с времето и с това се свиква...Първите месеци ми бяха най-трудни, защото докато храня Кати, примерно Ангел иска да цока....Е да, ама пък Кати също е гладна. Единия заспива, другия се събужда...Ежедневието ти преминава в хранене на деца..слагане да спят, ставане, обличане и събличане за навънка, за спане и всичко ти е по 2. Кати претъртя страшен регрес в навиците си, заради бебето. В началото имаше моменти в които ми обясняваше, че не иска да си свали и вдигне гащичките
Май имаме нужда от нови капки на Бах
Продължавам да й обръщам повече внимание на нея, отколкото на Ачо..по простата причина, че той си се заиграва, спи повече и т.н. Но пак няма угодия
...Малко мрън излезе, но аз съм позитивно настроена и се опитвам да променя нещата, засега без успех..Пък да видим, до къде ще я докараме.... 

Има време, ще видим как ще стане.
Иначе ако се наложи да ги оставя на някого и таткото не е на линия, най- често е на приятелки, да са ми живи и здрави дружките, много ми помагат.
Препоръчани теми