СЕПТЕМВРИ - тема 26

• 20 465
  • 730
  •   1
Отговори
# 675
  • София

Добро утро! Всичките ли спите?  newsm78

Ние станахме в 5:30ч, потвърждава ми се теорията, че колкото по-късно заспива, толкова по-рано се събужда. Снощи имахме цирк...приспивам я, ставам от леглото, веднага се обръща с ококорени очи и ме гледа, Връщам се в леглото, заспива. Тръгвам ли към врата, започва се един истеричен рев с писъци  Tired На края я взех обратно в дневната, за да вечерям и аз...заспа към 22:30ч...
А вчера почна да казва "какакака"Simple Smile А не съм я учила нарочно  Thinking Много ми е смешно, защото на румънски кака означава ако Simple Smile А дано се научи да го казва, когато трябва  Joy

# 676
  • София
Добро утро мацки!

То и Кати си играе с Ангел, целува го, мачка го...въобще там нямам оплаквания. Но отношението й към мен се промени - дразни ме, прави ми на пук, не ми дава да говоровя с никой по телефона...дори на разходката ако сме с някоя друга майка, тя прави така, че да останем тримата. Вчера едно дете ми подари цвете...тя така избухна и искаше да смачка цветето, цялата почервеня /а досега не се е случвало такова нещо/ Каза ми да хвърля цветето и само нейното да нося...А цветето е от нейната приятелка дето сме ги отгледали от 8 месечни заедно. В къщи ми обясни, че Мира/приятелката й/ вече не й е приятелка...- не я харесвала повече ooooh! Или е детски пубертет или незнам... newsm78 Не съжалявам, че не я пуснах на ясла - поне си  спестихме болестите на тоя етап....Така или иначе все заедно ще си боледуват, но ми се ще Ангел да е по-голям и закрепнал.
Ехеее докато пишех и pocahontas80 сервиларала кафето..
Брех, много кърмещи се отчетоха в анкетата, а пък не останах с такова впечатление като описвахме режимите  newsm78

# 677
  • София
Добро утро!
Снощи бяхме на гости у свекърите и откарахме до 12. Никола заспа там и като се прибрахме видях голям зор с приспиването - почти час се занимавах, накрая не издържах и натирих мъжа ми да ходи да го приспива Tired

Като ви чета за децата с малка разлика, все повече се убеждавам, че под 3,5 - 4 години не си е работа. Поне не за мен.

# 678
Dобро утро Simple Smile Сапах почти до 9ч  Party Анатоли пое Свили нахранен и ококорен в 7ч и аз се преместих в другата стая. Снощи бяхме на рожден ден, "чак" в 12 с прибрахме  Laughing
Свекър ми си дойде от Австрия снощи, много съм доволна от подаръците - много прах за пране, много кафе и много обувки за децата. И много сладко, което го подпуках вече  Wink

За ревността-писала съм, та чак съм ви досадила. И сега пак е на моменти Бужи-ту се размазва от кеф като го види, ту му съска. Хубава им е разликата-3г7м, таман се беше поочовечил Бужи, но много малко внимание му отделям/х откато се роди Свил. Прото той е много обсебващо майка си бебе.

Почувствах се изгубена някак си. Обслужващ персонал. Даже не персонал, ами по-скоро, като нещо като ... съдомиялна, от която се очаква да си е свършила работата и нищо повече. Забелязваш я, когато има нещо за вършене, а после не. Завъртях се в някакъв омягьосан кръг...
И аз в твоя отбор-на моменти, ма нещо съм се повредила и немой рива  Crazy

Да се допиша-вчера извадих да размразя кърма-едно стъклено бурканче и 1 контейнерче на Авент. Ми туй в бурканчето беше нщо като вкиснато-лелее,страшно гаден вкус  Sick изхвърлих го. По един и същи начин са съхранявани  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 26 юни 2010, 10:04 от Atrakcia

# 679
Соник, и аз така си мисля за разликата между децата - поне 4 години. Нашата е 10 - супер! Голямата е самостоятелна, не иска грижи като за малко дете.

Ха добро утро и добър ден от мен!   Crazy

# 680
Добро утро и от мен!Мерси за кафенцата,днес имам цигарки и кеффф..
Май ни излиза нов зъб,но не мога добре да видя,че ме бута,затваря си устата или ме хапе със старите два зъба hahahaВчера взех гелче за зъби по съвет на моята зъболекарка,казва че било ефективно,пък да видим-досега с Дентинокса и Мундизал никакъв ефект или 15-минутен.
Има промоция в аптеки Ремедиум-2 млечни каши на Милупа за 7,39!Аз преди съм взимала само едната на тази цена,много са хубави и са с АМ,не със сухо.
Относно за грижите около 2 деца-Дани като се роди сас самичка се оправях,майка мноого рядко да се включи,но сега като е по-голям и иска повече внимание откачам сама.Сутрин ставах,преобличане,хранене,да купя нещо да сготвя за обяд на бате,детето мрънка,готвя,чистя,през гова време се е ...асрал,сменяй памперси,дошло време пак да яде,яде,спи,но с приспиване,през това време мога да влезна в БАНЯТА,пия кафенце след това но докато държа парцала,идва бате-слагам му да яде,след малко Дани се буди- памперса,каша и т,н.После била съм заспивала като талпа!!!Не че ми се ревеше,ами ми идеше да се метна от терасата!Но сега вече не си давам толкова зор-сутрин го извеждам,оставям чистенето за по-късно,готвенето също и някак си ми е по-добре,но ми е търсене като знам че къщата ми е хаос,а аз съм на вън,но както казва Емир-две хубав няма...

# 681
Добро утро и от мен !!!

Арчита - взе ми думите от устата. И аз така , да сготвя, изчистя, изгладя .... ама сега взех да отпускам по малко ... На първо място е детето, игрите с него, пък после чистотата и яденето .

За разликата - направо ви се чудя на тези с малката разлика на децата как се справяте. и аз съм за по-голяма разлика. Е не чак 10-тина години. Но ще видим.

детето заспа, а аз имам гъби да чистя ...  ooooh!

# 682
Добро утро, ние от рана зарана сме се изнесли при майка на къщата, от снощи целия ни блок е в л....на. Нещо избиха каналите и мазите са пълни с гадости и вода, по повода нямаме вода и асансьор и затова при мама.
Едни софиянци милите ги съжалих, с такава завист ме гледаха сутринта рано нарамила торбите и децата, -вие се изнасяте, а? - с две деца, няма как. Дошли хороцата за седмица- две на морето, а то л...на

За разликата 4 е перфектна - тъкмо едното вече само се обслужва отвсякъде, яде, спи, храни се, ееее ревност има, борим се с нея, но поне не се налага, докато храниш едното да храниш и другото. Е не, че не ми се е случвало да кърмя и да бърша дупе едновременно, но все пак, лошите моменти са по-малко........
Чао........и приятен уикенд..........

# 683

Към безмлечните слагам АМ и пресен пасиран бабан-яде та се къса,много ми е вкусно и на мен
Има една каша на Слънчо-пшенична без мляко,с вкус на ванилия-от време на време слагам по 1 лъж.в кашата за вкус-става много хубава.Кашата струва около 2,40,но на малко места я има-това за МаммаТ и Соник

# 684
  • sofia
Добрютро, така да се каже! Днес се събудих, с натрапчивото желание, да се гръмна. Сладникавите мисли, какви прекрасни и неповторими мигове изживявам, бяха твърде далеч от съзнанието ми. Това от една страна се дължи на това, че Петко стана по-рано от обичайния си час-7, от друга, защото съм спала на криво, и цялата ми дясна страна е схваната и боляща, от трета, че бате пак дезертира на работа, и накрая, щото пред мен се ширна ден, същия, като предните 5 /поне/. Та, поради мрънкане, в 8 без малко бях по улиците, където след дълги обиколки, открих отворено кафе, където не можах да седна с беби, щото беше лисичарник. Та на крак шмугнах две кафета и такам...Ся принца заспа, а аз трябва да готвя...Мрън, мрън, мрън...

# 685
 Здравейте! Сутринта като станах и дръпнах пердето и направо ми се догади от поредния мрачен ден. Sick Знам, че най-глупавото нещо е човек да се оплаква от времето, ама то пък прекали вече!!!
 Гледам обсъждате малка разлика и ревност между децата. Двете ми деца са с голяяма разлика и имам достатъчно време ( 24ч. ) да се занимавам само с Ади. Обаче и при нас се появява от време на време ревност. Вече съм и купувала два пъти каша и на нея, че много ги обичала ( досега се не сещаше ). Като му купувам дрехи в по-голямо количество и пак мрън - защо на нея не и купувам толкова. Обяснявам и , че бебо няма никви за лятото и за това, а и тя не е останала без дрехи (нови). Та ревност между децата има май винаги, независимо от разликата между тях.
 Вчера му купих биберон 3-ка. Еми то съвсем друга работа - излапа си млякото за 5 мин. цялото. Ама като съм патка заспала и не се сещам навреме къде е проблема  ooooh!

# 686
Я кажете с какво перете бебешките дрехи-още ли с бебешки прах? Щото се чудя дали да не запера Свил с човешки прах  Thinking

# 687
  • София
Ми азз пера с това http://www.fairynonbio.co.uk/products_gel.htm страшно съм доволна изпира ми и петната от пюрето...а и така хубаво мирише...
Напоследък хич не съм доволна от Ариела...ем гръцки взехме...толкова дрехи ми петноса със сини петна, дето няма махане...и мисля като го свърша да минавам на течен прах за пране...

# 688
  • sofia
Аз пък пера всичко с бебешки прах. Joy
Какъв ориз ползвате за бебетата. Аз по принцип си вземам бланширан, че по-бързо става.

# 689
Със съвсем обикновен ориз  му готвя Peace

Общи условия

Активация на акаунт