ПЛЕВЕН - 137

• 49 013
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Нещо се пресетих-нали приеха сега за отпуските-неизползваната гори.Това важи ли и за тази,която е натрупана по време на бременност/майчинство?

Нади, ти ли беше в ДМ?

# 346
  • Плевен
Валенце,Честит Рожден Ден!!!
Жива и здрава да си и все така позитивна!!!  bouquet

Дикси,добре дошла! Hug
Снощи казаха по Бтв ,че до 10 дни ще има Пентаксим навсякъде.

# 347
NellyBelly, то аз мерак имам да съм потенциален купувач, ама не се знае коя година ще е това. )  Joy

Атракция, за отпуските казаха, че до 2011г могат да се взимат, след това изгарят. Ама точният месец забравих.

# 348
Дикси добре завърнала! Чакаме репортаж. Това за стволовите клетки го прочетох за първи път онзи ден и честно казано съжалих, че не съм го знаела! Crossing Arms Дикси ти такава грамотна защо не ни светна овреме?! Дано не се налага де!

Нели - какво значи потенциален купувач? В смисъл по какъв критерий избирате, кого да поканите?
Ето например аз съм се регистрирала в две маркетингови компании, които правят проучвания в нета. Онзи ден за пореден път едната ме издразни, че ме резнаха още на втория въпрос, като неподходяща да им дам мнение! Аз разбира се силно се разлютих и им написах едно писмо аджеба как ме прецениха така от раз за това?! Още чакам отговор...

# 349
nomadka, кои са тези маркетингови компании, че ми стана интересно?
И как така пускат анкета, пък на вторият въпрос преценяват че не си подходяща? Много странна работа...

А за потенциалният купувач и на мен ми е интересно как ги преценяват. То аз мога да ходя със скъсани гащи и гуменки за 2лв, ама в банка да имам 5милиона примерно. Как ще ме преценят дали искам да си дам парите за нова кола, или нямам 2лв в джоба?

Ако на някой му е интересно - Показатели за психичното развитие на деца на възраст от 0 до 36месеца. Самите показатели са накрая.
http://www.signlanguage-bg.com/bg/tests/intelekt/manova_tomova.pdf

Последна редакция: пт, 25 юни 2010, 14:40 от Mirama

# 350
Атракция, за отпуските казаха, че до 2011г могат да се взимат, след това изгарят. Ама точният месец забравих.
Това важи за всякакъв натрупан отпуск, т.е и в моя случай ли  Rolling Eyes

А за потенциалният купувач и на мен ми е интересно как ги преценяват. То аз мога да ходя със скъсани гащи и гуменки за 2лв, ама в банка да имам 5милиона примерно. Как ще ме преценят дали искам да си дам парите за нова кола, или нямам 2лв в джоба?
Съгласна  Peace

Онзи ден за пореден път едната ме издразни, че ме резнаха още на втория въпрос, като неподходяща да им дам мнение! Аз разбира се силно се разлютих и им написах едно писмо аджеба как ме прецениха така от раз за това?! Още чакам отговор...
И на мен ми се е случвало.

# 351
Атракция, ето нещо като за теб, жената е учителка и има 220дни натрупан отпуск, пита как да ги изчисти и и предлагат различни варианти. Мисля че ще ти е полезно.
http://www.odit.info/?s=6&i=222604&f=668&p=1

а ето и статии по вестниците, отпуска ще се чисти до 30ти ноември 2011г.
http://news.ibox.bg/news/id_554572310

И сега един въпрос към запознатите.
Трябват ми координатите на добър невролог, ама наистина добър.

# 352
  • Плевен
Нещо се пресетих-нали приеха сега за отпуските-неизползваната гори.Това важи ли и за тази,която е натрупана по време на бременност/майчинство?

Нади, ти ли беше в ДМ?
Днес ли? Да не би да си била и ти там?

Нели, потенциални клиенти на какво? На БМВ ли? Брой ме и мен другия път, само че за велосипед  Joy . Откакто го видях, друго колело не мога да харесам. Детското имам предвид.

# 353
Мерси, Мира  Peace

Нади, бях да разледам памперсите, но малкия шушел дзуфна и се изметох без време Simple Smile

# 354
нади миши, абе важното е да е БМВ. ) Пък колело ли е, кола ли...няма значение. )

Атракция, не са им по-евтини памперсите от други места, даже напротив. Но имат и няколко марки, които при нас ги няма.

Кога махнахте нощният памперс? На Калина още и слагам, но в 90% от сутрините като го маха е сух. Само днес беше пишкала малко в него.
Та се чудя дали да го махам и него вече...

# 355
Едната се именува JTN Panel, а другата - GfK. Пишат ми рядко, а понякога аз от разсеяност пропускам и точния срок за участие. Принципът е да натрупаш някакви точки от участия в изследвания, като евентуално при определен брой можеш да ги обърнеш в пари. Като гледам как ме режат от анкети скоро ще взема пари на куково лято.  Joy

За отпуската натрупана в майчинство мисля, че удължиха срока до 2012г.

# 356
nomadka, ооо, ама те и пари давали....)

ОХх, след малко трябва да изчезвам на работа...) Този път курсистите ми се обучават за ВиК, ама имат и 30часа компютри...) Ще ги видя дали са на Вие с техниката. )

# 357
Избягвам да мисля за инвестицията със стволовите клетки. Това е инвестиция, на която не желая да си избивам парите. Пожелах на жената, с която контактувахме да не се чуваме никога повече  Praynig

Да ви разкажа на две, на три за Виена, макар да ми е трудно да съм телеграфна както в говорима така и в писмена форма Laughing
То не е необходимо да се каже друго освен, че е великолепен град, невероятна атмосфера...
За времето, за което бяхме успяхме да видим почти всичко, което трябваше да бъде видяно. Оставихме си Белведере за повод да се върнем обратно там  Laughing
Много уреден град - транспортът им е непозволява да се загубиш, дори и да стъпваш за пръв път там. Аз лично на втория ден ходих да търся един магазин сама с метрото, близо до гарата им. Карти на града има на всяка крачка.
Другото, което ми направи впечатление бяха алеите за велосипедисти. Имат си и сфетофари специално за тях. Не дай си Боже да им стъпиш на алеята и си отнесен от нечие колело. Освен това ако нямаш колело на много места има нещо като велопаркинг, от който си взимаш колело, караш където караш и го оставяш на друг велопаркинг по пътя си. Такива има много.
За инавалиди и майки с колички пък няма никакви прегради - в метрото им може да се слиза с асансьори, дори в зоопарка има асансьори в една джунгла (висока стъклена сграда, на няколко нива с температура и влажност като в истинска джунгла). Поради това в града и в зоопарка е пълно с хора на инвалидни колички.
На един от най-известните им пазари, нещо като софийския Женски пазар, си намерихме 3-ма продавачи българи от Омуртаг  Laughing
По заведения се хранехме само по обяд и то в такива от рода на бирарии. На вечерен ресторант отидохме само вторият ден и след като си поръчахме салата (на английски)  и ни донесоха пача обилно полята с оцет, решихме да си ядем в апартамента и без това мъжете си искаха вечерните мачове  Mr. Green
За забележителностите няма какво да разказвам. То не може да се разкаже. Величествена е катедралата   Св. Стефан. Няма как да се обхване с обектива цялата.Изкачих едната й кула (други желаещи от компанията нямаше) - 343 тесни вити стъпалца Shocked Издъхнах, но гледката на градините върху покривите си заслужаваше.
Друга сграда, която ме плени е кметството на града.
Общо взето не трябваше да се изпускат от поглед всички покриви на сградите. Там се крият невероятни неща - скулптури, орнаменти...
Дворците , градините - необятни и красиви.

Една гледка
, която се надявам да видя отново  Heart Eyes
Пратера, много готин. Позабавлявахме се с Митко - на влакче на ужасите, на разни по-екстремни съоражания. Той беше превъзбуден от това посещение  Laughing И много смел.
На тези синджири обаче, не можах да се престраша. Виждаше ми направо ужасяващо. Crazy

За Будапеща - там имахме само една нощувка и съответно малко време. Но си взехме автобусче за туристическа обиколка. Имаше слушалки с превод на 12 езика. Избрах си руски  Laughing За 3 часа ни разкара през всички забележителности от двете страни на Дунава. Спираше за по 10-тина минути, да слезеш, да си направиш снимkи и продължаваше.
Няма да разказвам за Будапеща, само ще покажа сградата нa парламента им. Няма такава красива сграда  Shocked

Уж на кратко, ама аз ви предупредих - не мога накратко. Дори много спестих  Mr. Green
Затова давам всички снимки на куп  Laughing
Виена
Будапеща

# 358
Валенце, честит рожден ден и от мен.
Дикси, невероятно е. Сега отивам да гледам и целите албуми.
Дивиана, моля за координатите на детската зъболекарка, че Натали има кариес.

# 359
Ехо, привет!!!

Дикси, добре си се завърнала! Снимки още не съм видяла, но след малко започвам.

Нели, спипа ме, а? Аз очаквах да те видя там, но уви. Трябваше да ме снимат след като Гери ме гримира, но нищо. Но се снимах с кабриото. Страхотно е, но за съжаление не ми е по джоба.
За пентаксима, ако още е актуална темата ще ти кажа, че на Мирката реимунизацията беше точно в този период, в който беше отпусната вече по ЗК. Вихреше се скандалът около съхранението, но аз се доверих на моята ЛЛ и не съжалявам. Нямаше абсолютно никакви странични ефекти, нито каквито и да е било проблеми. Бела подлежи на безплатна ваксина, но не знам дали имат в наличност. Дано поне малко съм била полезна.

Честито на всички, които са празнували тези дни. И успех на новите ученици.

Поувлякох се, но нали не съм писала няколко дни...
Докато моят благоверен купонясваше на рокфеста в София аз си почивах на село. Но вчера като се върнахме и Мирката вдигна Т. Днес ходих при Маринова и тя каза, че било някакво възпаление на венците. Та някой да знае нещо по въпроса? Той е много кисел и хич не се чувства комфортно  Sad

Общи условия

Активация на акаунт