ПЛЕВЕН - 137

• 48 709
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
Момичета,търся класически хомеопат в Плевен или накъде наоколо.Можете ли да помогнете?

# 46
В Плевен няма. Май в Търново имаше, но не знам координати.

# 47
Голяма пустош в темата.Сигурно сте се изпокрили от жегата...на сянка.Деси хубаво е че сте разходили Тео до София и че си отишла на лекцията на която плануваше да отидеш.По-големите ти деца -бабите нали се оправят с тях.Това е добре.Нека наддава Тео това му е работата да расте!Пусни още някоя снимка на малкия!

Последна редакция: пн, 14 юни 2010, 05:45 от ice_

# 48
# 49
Добър вечер!

Номадка, писах ти.

Голяма жега бре! Вчера пътувахме до София и най-странното беше, че сутринта в колата ни беше по-топло, слънцето ми печеше в главата направо...После оставихме колата на сянка и тръгнахме обратно чак към 18 и нещо, а и Тео си спа в кошчето, а не в ръцете ми, та направо си беше човешко.
Доволна съм от пътуването, освен лекция, успяхме да погледаме и мач в една кръчма в една гора около Химически факултет. Освен това докторката прегледа Тео и всичко е ок, малко работа имам по пъчето, което падна, но от него изтича нещо и тя го почисти и ще трябва да продължавам да го почиствам старателно със спирт и да го ръся с някаква антибиотична пудра. Качил е много маймунът, към 700 грама и то въпреки неособено добрият му захват при сукане, Хедра и Асенцето ми коригираха позата и от днес вече супер се справя, важното е, че досега това не му е пречело все пак.

Майка ми и систъра днес са били на концерт на Елтън Джон, интересно ми е какво ще разказват после.

Оставаше ми се още в София, но не сме се усетили да се организираме по-рано, Яна и Елена съвсем вече се справят като ги оставяме при бабите, няма проблем и с преспиване да отсъстваме.

Изпуснах днес плетките, кажете как беше. Бяхме на Радишево, но и там жега, дори на сянка.

# 50
Мисля ,че и друг път е ставало въпрос за училищата. За мен единственото училище в Плевен е Вазов  , МГ пак става. Езиковата е доста по -различна от това което съм чувала за преди 10 г. Кофти работи съм виждала ,чувала и ...познавала. (разбрахте ме де) . Положението като цяло с училищата е много кофти ,незнам какво изпитание е да си учител на по-големите класове. За съжаление във Вазов в 8 клас съм била на същите чинове от 1 клас ,едното момче от нашия клас стоешнастрани ,защото беше към 1,70 м ,пубертетската дръпна на височина. Докато в езиковата пишеха на бяла дъска .  Единствено във Вазов нивото се доближава до това което е било преди като отношение към училището.
 Много се променят нещата наистина , аз завърших в ТХВП тютюнопроизводство , а сега какво ме вълнува..... ,но сама съм си го избрала и дори и то ми е било интересно. В 5 клас пак сама ,те нашите даже и не разбраха какво се случи ,но се записах във футболна паралелка 5-6 клас. та ретроспекцията е шарена. Обаче най-много съм задължена на учителката ми от 1 до 4 клас, старта ми в училище с нея остави белег за цял живот по отношение на училището ,скоро имахме среща на класа ,смея да твърдя ,че не се е отразило само на мен. Мисля ,че трябва много внимателно да се подбира училището.
    Ние пък ходихме на село , детето за първи път видя домашни животни- прасета, пилета кокошки . Много доволен остана . Пуснах го бос в къщата ,тпй стъпа на едно боклуче и почна да ходи с този крак на пръсти ,а с другия нормално умрях от смях ,но обувки повече не му сложих , цял ден беше бос , дори навън. Мале в какво съм си превърнала детето- в парниково. Трябват ни по-често разходки към село

# 51
  • гр.Плевен
Здравейте, днес и тук жегата беше убийствена.
Дес, питаш за плетките - журналистите бяха повече от плетачите.  Mr. Green Ама то на тая жега кой да дойде по обяд в градската... Е, отчетохме се, записахме се, другата година повече.   Wink

# 52
Здрасти и от мен. )
От вчера нямахме нет, ама проблема си беше при нас, та сега съм го закрепила, ама мъжа ми после ще го оправя. )

Вчера бяхме в градската градина, даже точно по обяд си тръгвахме....ама не видях никакви плетачки, нито журналисти. Къде сте били застанали?

# 53
  • гр.Плевен
Мира, трудно щеше да ни видиш.  Mr. Green Бяхме под сянката на дърветата до фонтана - една жена в инвалидна количка и още няколко човека около нея. Плетачките бяхме 3, а журналистите 5-6.  Grinning

# 54
margoto66, ясно, то не съм се и заглеждала. ))) а аз каквато съм отвеяна, нормално да не видя нищо. )

Някой беше споменавал за рожден ден в малкия музей, че е бил на такъв. Може ли малко инфо.
Вчера между другото в градската градина си правеха рожден ден в едното кафе (не Маркизата, а другото, така и не му знам името).
Хапване, пийване, после 2ма родители организираха децата и играеха на полянката до паметника, подскачаха, обикаляха и т.н.
Доста добре им се получаваше, а аз още от миналата година се каня да направя рожден ден на открито.
Но притесненията ми бяха основно за многото деца в градската градина.
Та се чудя, дали би имал успех такъв рожден ден и дали ще ми навлече много проблеми?. ) То не на мен де, ами на поканените гости.
Дали няма да искат постоянно да са на люлките и въртележките при Фидан, или да търчат насам, натам из цялата градска...
Дайте акъл по въпроса. )
Децата основно ще са на 3г, с 2изключения на по 4г. )

# 55
За мен е немислимо и невъзможно да направя детски РД в Градската. Дори Габи, който е голям, вече 2-3 пъти ми изчезва там и го търся, заиграва се с други по-големи деца и се запиляват някъде далеч, та не си представям ако има няколко деца и всяко ще търчи нанякъде - не е за мен. Искам спокойствие и за родителите и затова аз поне твърдо предпочитам заведение - какво и да бягат, поне от него не излизат. Освен това Кари би искала да е постоянно на Виенското и на въртележките, е аз кога ще обърна внимание на родителите - никога. Докато си изловя децата кое къде е и РД ще свърши Simple Smile

# 56
Tess, аз все още много се чудя.
Но като гледах тези деца, възраст 4-7години доколкото мога да преценя и си играеха страхотно. Нито едно не изчезна нанякъде, не мрънкаше и не се тръшкаше за люлки, пързалки и др. подобни.

Честно казано ми омръзна от тези затворени заведения, да не говорим, че няма нито едно, което наистина да отговоря на всички нормални изисквания - достатъчно голям детски кът, достатъчно пространство за родителите, да се затваря за други посетители, когато има РД.

# 57
Мира, на сина ми рождения ден сме го правили 4-5 пъти в мексиканския ресторант. Беше много добре, но само защото децата винаги са били от 7-8 години и нагоре. За по-малки не знам как ще е. И всичко си зависи от децата.

# 58
Прочетох статията на Косето във вестник посредник.И аз съм на същото мнение че трябва да има гратисен период от 1 месец когато детето тръгне на ясла и майчинството да не се спира.Поне така мисля аз.Но държавата все гледа да санкционира...това е лошото.Не се вслушват в нас майките.Депутатите получават високите си заплати строят палати и.т.н

# 59
Ох, не мога да си представя и аз в Градската да правя РД, имам чувството, че ще откача от търчане, очите ми ще станат на ластик и ще капна, както физически, така и психически.
И аз предпочитам да е някъде, където да ги сбера като пилци, че да са ми пред очите и да не се побърквам, че едно хванало насам, друго натам.  Crazy
Ограничени са възможностите за празнуване на летен РД в този град...
В Кайлъка, в Пещерата? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт