ПЛЕВЕН - 137

• 48 711
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Ох, не мога да си представя и аз в Градската да правя РД, имам чувството, че ще откача от търчане, очите ми ще станат на ластик и ще капна, както физически, така и психически.
Е така и аз  PeaceЗа по-големи деца бива, ма за фъстъците изключено.
Виж, на затворено пространство в музейчето по-бива и пак не съм убедена,че ще се получи.
Видях Косето-Косе,не съм избягала, но дребен дзуфна. Пък и нали съм възпитана да изчакам коичката да излезе, то преди мен минаха още 6 човека Crazy

# 61
Дивиана, е защо трябва да търчиш след всички деца, гледаш си само своето, а останалите родители си гледат техните деца.
И пак не съм съгласна, че не могат 5-6деца на възраст 3-4г да седнат за известно време на масата, или да се занимават групово с нещо.

Атракция, и за музея го мисля, но там пък няма абсолютно нищо за игра, освен камъни и пръст. )

Просто ми омръзна от тези заведения, 2г правя РД там, отделно че ходим на още 7-8рожденни дни през годината пак там.

# 62
Ооо, 3 годишните най-много обичат да седят на масата и да се занимават групово  Laughing

Иначе музея е добра идея. Само, че по-късно - след 18.00 например, за да няма хора. Трябва да се разбереш със собственика на павилиончето. Ще си донесеш за хапване - пици, фурнети...тортата, а от него безалкохолното.
Като поукрасите наоколо - балони, надписи ЧРД, свирки, шапки...и сте готови.
Ще играят с кой каквото си занесе  Crazy
Малки са, иначе да им измислиш и игри.

# 63
И пак не съм съгласна, че не могат 5-6деца на възраст 3-4г да седнат за известно време на масата, или да се занимават групово с нещо.
Могат, но точно до 10-та минута са се разщъкали  Peace

Аз нямам избор, освен на ледена пързалка да правя р ден на  Божидар. Което ще си е кеффф

# 64
Децата биха се задържали за известно време, ако има примерно някоя кака аниматорка, която да ги забавлява. Или ако някой родител се заеме с това. Аз не искам и да опитвам.  Simple Smile А това, че всеки ще си търчи след детето е ясно, но така родителите няма да могат да си кажат и 2 приказки. Абе трудоемко ми се вижда на мен.

# 65
Или каниш майките и бащите.
Бащите ще влязат в ролята за аниматори, а майките ще си поседнат и поприказват.  Grinning

Аз с двамата в музея изнемогвам от търчане и гледане а насам, а натам, пък с повече деца не ми се мисли.
Макар, че ако сме си само ние, т.е. няма външни хора ще е по-лесно.

# 66
Пльок да ви следя... Mr. Green

# 67
# 68
Мира, ако си извикате аниматор и го направите сутринта от 9-10-11 по-става да е в градската. Иначе не ти препоръчвам. Вечер пък абсурд, аз едва издържам там, че ходим почти всеки ден...
РД, на който си била свидетел май е на наши приятели, бяхме канени, но ако за същия става дума - децата са на 6 основно и са всеки ден в Градската, родителите им също и толкова са свикнали, че винаги си играят около паметника, при Фидан, около пясъчника и около заведението и всички родители обикновено следим не само своето дете, ами и още някое...това са на Яна приятелките. Въпросната банда деца и родители висим там от както са се родили, децата са си близки и няма чак такава нужда да бъдат следени...играят си някак..организирано. Та за три годишни е съвсем различно и то такива, които не са ежедневно там и всичко им е интересно, нищо чудно да ви завлекат на батута.

Вие нали сте в къща с двор? Защо не организираш нещо там? Почистваш малко, поукрасяваш, слагаш едно-две плата с мезета за родителите, една каса бира, вадиш им телевизор на мъжете да си гледат световното, майките ще лафите, пак може да извикаш аниматор...пици, торти, сокове и така...

Ние днес-утре ще идем до Гривица да проверим колко би ни излязло като цена там да направим в събота или неделя на Яната партито. Ако някой има коодинати на собственици или управител или на самото място - моля да ми изпрати... че не знам там на кой ще попаднем

Тва Есграон от както го ремонтираха голяма гъчканица вътре, малко гишета... Теодор вече си има акт за раждане все пак, син е, а на каките му са розови  hahaha Обаче пък служителките вътре много печени, поне трите, с които се наложи да общувам.

Като се замисля сега хич не ми се прави рожден ден на открито в тия жеги, с кеф бих се забутала в клубче с климатик

# 69
Голяма жега, ама ми е кеф! Mr. Green Цяла зима ги чакам тези дни!

Мира,  не бих рискувала с такъв рожден ден. Иначе и аз мисля, че хубав вариант е ако се решиш, да има клоун или аниматор. Вие нали бяхте в къща, нямате ли двор, би било идеален затворен терен.

Косе, прочетох статията. Сигурно сега ще ви е трудно да извадите тези пари, за да ги върнете. Confused
С най-добри чувства към теб, но като че ли съм съгласна с тези мерки. Peace Факт е, че не от майките ще се запълни дупката в бюджета, но все пак всеки, подписал декларацията е знаел закона. А и най-вероятно повечето майки се възползват от това месеци наред. Съгласна съм, че трябва да има гратисен период, но така или иначе след 2 год възраст пак ще спре майчинството и тогава искаш-неискаш, детето отива на ясла, а ти на работа (говоря за общия случай). Тогава и дори и да му е трудна адаптацията, пак ще ходи, дори и да се разболее, пак трябва да търсиш помощ от баби, лели, стринки и т.н. Общо взето същото, само че с няколко месеца разлика във времето. А пък и декларацията се подписва чак,когато детето се запише в яслата, т.е вече са минали дни или седмица и в някаква степен е ясно дали му харесва или не.
Чакам сега да ме изядете с парцалите! Laughing

# 70
Деси, ето им сайта - http://www.parkmotelgrivitza.com/index.php?id=02b
телефоните са най-горе на страницата.

# 71
Ама като ви слушам, все едно нямам 3годишно дете. ))) Нямам чак такива особено проблеми с Калина, лесно се разбира и абсурд да хукне нанякъде сама. В музея пък ми е още по-лесно и по-клоня към него и аниматор.
Рожденният ден задължително ще бъде сутринта, защото на другият ден пътуваме за морето.
В Градската градина и ние сме почти всеки ден, та няма нещо дето да и е непознато, или пък кой знае колко ново, с останалите деца предполагам е същото.

ДеЩо, РДто беше супер, ние бяхме в другият край от тях и много им се кефих.
За Гривица, ако е същият собственика като преди 2-3г....се приготви да ти лази много яко по нервите, не му млъква устата, държи се безобразно с клиентите и т.н. )
За двора ни изобщо не става, малък е, не може да събере 12-15човека, от които половината деца и просто не е вариант за съжаление. Няма да остане никакво място за игра, а това е целта.

# 72
Привет и от мен Simple Smile Изтървах ви от поглед- нова темичка има вече Wink
Тук е ужасна жега- не искам да си представям в Плевен какво е  Crazy  .АКо ми стане горещо и си помисля че е нетърпимо, телепортирам се мисловно в Плевен и ...веднага се охлаждам  само от сравнението Laughing
Не ми се мисли как ще изкарам лятото в града като дойдем на гости на бабите.Планирано е за август.... Поне си имате Кайлък.Липсва ми в дни като днешния. Ремонтираха ли вече зоо парка?
Гледам че коментирате РД на открито.Аз за тази година съм замислила точно такова празненство за Дария.Писна ми от тия клубове- честичко ходим, нищо ново под слънцето...то по тая логика всеки ден й е РД.Ще ми се и на мен нещо нестандартно и съм замислила  открит РД. Все още доизбистрям нещата в главата си, но- имам още доста време Wink Мира, дори и на полянка тип пикник да го направите, или в някоя не толкова посещаема площадка, ще украсите околните дървета, свирки, шапки, разни играчки- и сте готови.АКо има откъде да наемете аниматор ще стане чудно Peace

# 73
Вермар ако на тебе ти е рано, като ви гледам линийките на Мира и е с две седмици по-рано от на теб. Crazy

Ани_Дани с тоя благоразумен тон кой да те яде в тая жега - принципно си права, но все пак никой не обича да се чувства притиснат, не само от обстоятелствата. Аз умирам от мързел и от жега и съвсем са ми се резтекли нервите...

# 74
О Дикси, мерси!   Hug

Ани права си
Но и аз съм за гратисен период, освен това е много дразнещо да те карат да връщаш пари със задна дата..изобщо нещо със задна дата да правят... На мен ако държавата трябва да ми връща пари за нещо сигурно ще трябва да чакам с години..
Сега се оказа, че ни е бил повреден дисплеят на електромера и три месеца не сме плащали ток, не е отчитан, оправиха го  исега ще ни начисляват служебно, интересно ми е на каква база ще го изчислят.

Общи условия

Активация на акаунт