ПЛЕВЕН - 137

• 48 713
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
velmar, ще го измъдря, но съм на 99% убедена, че ще е на вън. ) Омръзна ми децата да се затварят вътре. А и в София поне има по-голям избор, а тук има 1свестен и голям детски клуб, останалите са доста по-малки.

ДеЩо, много кофти работа това с електромера.
Нали са частници, да си го отчетат като тяхна грешка и да не плащате нищо. Проблема си е техен, че не ви е работел дисплея.

# 76
Вермар ако на тебе ти е рано, като ви гледам линийките на Мира и е с две седмици по-рано от на теб. Crazy

Леле- голям заплес съм Embarassed  АМа това е защото си мисля че има мнооооооооого време до тогава .А и постоянно ме контрират домашните че все бързам, много съм припряна, все планирам...ПОмислих че са малко тия като мен Laughing
velmar, ще го измъдря, но съм на 99% убедена, че ще е на вън. ) Омръзна ми децата да се затварят вътре. А и в София поне има по-голям избор, а тук има 1свестен и голям детски клуб, останалите са доста по-малки.
МИра, то като не искаш клуб, каквото и разнообразие да предлагат, пак няма да те устрои Wink
Хубавото е че имаме страхотен терен пред блока, та ще е 100 пъти по-добре и от заден двор  в къща Simple Smile Правим си редовно барбекю, имаме си огромна поляна, чиято трева поддържаме, пясъчник, катерушка.....Абе- май много го мислим ние, а на децата им трябва само добро настроение Simple Smile
КАто каза клубове,преди споменахте някакво клуб4е в Дружба, ама забравих да попитам навреме Blush Някой ще ми обясни ли къде се намира въпросното?Не го откривам на първа страничка...

# 77
Ей за това си мечтая вече  Whistling
1.
2.
3.
4.
Но няма да ме огрее скоро  Crossing Arms

# 78
и моите деца вчера така в байсейна на двора...НО - и двете се изпикаха вътре, а Елена се  изака, след което Яна изскочи като попарена... пфу!  Laughing

# 79
ДА ти пратя един леген Mr. Green
и моите деца вчера така в байсейна на двора...НО - и двете се изпикаха вътре, а Елена се  изака, след което Яна изскочи като попарена... пфу!  Laughing
Joy hahaha ooooh! Mr. Green Joy
Аз пък не искам леген, нито басейн- искам мореееееееее.И така ме е яд че не се осмелих да тръгна тази седмица ConfusedАма юни месец ми е твърде рано дори само от психологи4ески аспект и въпреки летните температури навън.

# 80
Хаха, и Дани от 3 дни е в басейн на терасата и също пишка вътре, даже днес излезе, стоя 5 мин в хола, влезе пак в басейна, изпишка се и излезе! Crazy

Уф, нещо не мога да се наканя да го изведа, много ме мързи. Whistling

Деси, колко пари е басейна на Гривица? Такса, шезлонг и т.н? И има ли по-мъничък басейн?

# 81
Велмар клубчето е на много лесно място, в Дружба първа част между Шел и салона на БМВ. Имаме и снимки там ако те вълнуват ще ти пратя на лични.
Дикси ние всеки ден сме така. Я се грабни като си с кола и елате на наща полянка.
Деси  Joy hahaha само си го представих. Кирил вчера ми се изтропка така ама на полянката. Тихо културно зад басейнчето никой да не го види, обаче не беше предвидил, че по задника си личи като тича из поляната.... Joy Много са весели такива ситуации.

# 82
Велмар клубчето е на много лесно място, в Дружба първа част между Шел и салона на БМВ. Имаме и снимки там ако те
ХМ, че то аз живея там в общи линии Crazy Да не би да е в една нова кооперация, която е съвсем на шосето newsm78 ПОмня че имаше строеж там Thinking  Няма нужда от снимки- кажи само става ли  Wink

# 83
Аз пък не искам леген, нито басейн- искам мореееееееее.
Така, де, и аз това имах предвид  Crazy
Искам лятото да живея на морето. Но не във Варна или Бургас.
Или ако не живея там да ходим на едномесечни почивки - две седмици с децата и две седмици без тях  Laughing
Личи си, че ме е напекло слънцето нещо  Sunglasses

Деси, Митко ми е правил този номер с 'голямата необходимост' в коритото по време на стомашно-чревна вирусна инф.  Sick

Номадка, ще взема да помисля над офертата. До края на седмицата съм с двамата и ми е лудница. Може да направим една славянска беседа  Laughing

# 84
Уф, тоя казус за яслите ми е Sick. Косе, нищо лично, съжалявам, че и ти си в кюпа, но реално имате възможност за този месец за адаптация. Аз гледах Митака до две години вкъщи и после си пуснах натрупаната отпуска /около 2 месеца/, по време на която постъпи в яслата и се адаптира. Така че всяка майка така или иначе разполага с гратисен период - дори на година да си пусне детето, пак има 20 и повече дни отпуска, натрупани през това време, а това си е около месец календарно.
Друг е въпроса с фиктивно осигуряващите се, които просто няма къде да се върнат, ама няма как да им направим промяна в закона, която да ги устройва.

# 85
дИКСИ, много сладък  Heart Eyes И аз мечтая за същото, но с мечтите ще си остана туй лято  Whistling

Ани Дани, завидях ти на аватара, много хубав   Wink

# 86
Нашият басейн утре го изкарваме на двора...) Днес беше в банята, че водата нямаше да се стопли толкова бързо, а КАлина нямаше търпение да се къпе. )

Тази вечер и взех едни чехли от Hot Spot ама естествено са и точно. Утре ще ходя да ги сменям, че само след месец вече ще са и малки...
Ама забелязах, че тези не са ми пъхнали касовата бележка в торбичката, та да ги видя мацките утре дали ще се пазарят.

# 87
ХМ, че то аз живея там в общи линии Crazy Да не би да е в една нова кооперация, която е съвсем на шосето newsm78 ПОмня че имаше строеж там Thinking  Няма нужда от снимки- кажи само става ли  Wink
Да, точно там. Казва се Джуниър ако не бъркам. Става по мой вкус. Peace

Кати аз почти сериозно го мисля, че много голям процент частници(почти 100) не биха били благосклонни към майка излизаща от майчинство веднага да влезе в отпуск, при положение, че две години е била в отпуск по майчинство. На мен лично ми се вижда даже някак неудобно да искам подобно нещо.

# 88
Не съм съгласна. За тия две години работодателят си е намерил заместник така или иначе.
В социалните не беше частно, но върнеш ли се на работа, ти поверяват определен обем и на тръстиката. За да излезеш после отпуск, трябва колега да ти поеме работата, защото ако върнат граждани с мотива "Колежката е в отпуска, елате след два месеца", нали се сещаш какъв вой ще се надигне. Mr. Green А работата си е доста, уверявам те. Мои колежки, които не си ползваха този отпуск, после така и не го взеха, защото просто няма кога. Предполагам и в частната фирма няма да ти се израдват особено, когато излезеш 1 месец в отпуск примерно, защото там също работата ти трябва да се преразпредели м/у колегите.

# 89
Хубавото в цялата работа, е че новита ми работодател е печен и когато се разболя Хриси той не каза и копче,че си взех болничен.Напротив Mr. Green Blush
Друга подробност е,че не само майките са в нарушение.Обещавам,щом получа "честитка" да я фотна Peace
Аз съм по-скоро на принципа,че като гражданин не трябва да си "заравям главата в пясъка" а да коментирам проблема за да може да се реши.
Атракцийка,извинявай и ти са сополите.Хриси после търсеше "Вил" бебе hahaha

Общи условия

Активация на акаунт