ПЛЕВЕН - 137

• 48 726
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Ох, виждала съм някъде, но не помня къде и кога. Ще се опитам да се сетя.
От този тип беше това, което аз гледах:

Поръчка он-лайн не ти ли е опция? Има най-различни - като видове и цени.

# 121
  • Плевен
Знам за онлайн  Heart Eyes искаше ми се да си спестя доставката  Rolling Eyes

# 122
Да, разбирам те. Hug
В случай, че не намериш из града, от ДаНет доставката /пратка до половин кг/ е 4.50 лв. до врата.
В тукашните магазини нищо чудно да ти излезе по-скъпо /ако намериш/. Crazy

# 123
Добро утро wavey На моето дете май пак избива някой зъб.Отдавна им загубих бройката но нещо от няколко дни е кисела и завира щипки в устата си та е кошмар.Още малко в гърлото си ще си ги сложи ако може Simple SmileТа и зъби тормозят децата отделно и жегите...Като не си казват е трудно да ги разберем.Една хрема и тече от носа пък сега....откъде се взе че я мъчи Sad

# 124
Айс, честита годишнина на патерица!!! Пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот!

Нели, ти яздиш ли? Иво е тренирал конен спорт като по-малък. Имасл е голям потенциал, но са му забранили да язди, заради бъбреците.

Миро денем е без памперси, но все още минира двора навсякъде. Онзи ден бях изумена от него, като бяхме при майка ми и баща ми. Както винаги той беше гол, а там си има гърне. По едно време седна на гърнето и се изпишка. Тъкмо измих гърнето и той седна и се из...  Mr. Green Просто бях повече от впечатлена. За съжаление обаче после се изпишка вкъщи  Crazy

Ето ако ви се гледат и малко снимки: http://reshovska.snimka.bg/daily/miro.510442.19241860

Последна редакция: ср, 16 юни 2010, 12:00 от Мама_НушИ

# 125
 Нели, ровя в нета, но не откривам програма на  турнира Rolling Eyes  Много ми се иска в някой от дните да отско4им.(Малката ходи на езда и е голям фен). АКо знаеш часовете на състезанията, моля те- кажи Praynig

# 126
Велмар Нелката рядко влиза и чете, че и пише. Най-вероятно не ти отговаря щото я е хванала липсата пак.

Ето ви един виртуален фризьор - http://haircouture.bg/?q=content/%D0%B2%D0%B8%D1%80%D1%82%D1%83% … D1%8C%D0%BE%D1%80

Решовска сладурче е Мирката. Га ще ги сберем пак Миро и Киро?

# 127
Днес пак няма никой....)
В тези жеги на вън ли стоите???

# 128
  • Плевен
Наминавам само набързо ...

И аз съм ЗА фотосесията Simple Smile.

# 129
Аз пък се очертава тази вечер да съм във форума, т.к. съм сама, едното дете вече спи, другото е почти заспало  Laughing
Така, че да зачекнем някоя тема, по -пиперлива ако може  Mr. Green

# 130
Аз пък се очертава тази вечер да съм във форума, т.к. съм сама, едното дете вече спи, другото е почти заспало  Laughing
Така, че да зачекнем някоя тема, по -пиперлива ако може  Mr. Green
Sunglasses Eто меееееееее.Мъжо нещо не ми е симпатичен днес, та съм му обърнала гръб тотал.Дикси- след малко идвам да ти правя компания.Само минавам през банята ....Викам, да си сипем и по едно Wink ДА не ни е сух разговора Mr. Green

# 131
И аз съм тук....)
Така че....давайте тема за разговор....)

# 132
 Simple Smile ние не спим, детето тренира за куче,хваща един чехъл и го разнася из цялата къща...а мъжа хич не ми е симпатичен с тия мачове...

# 133
И аз съм тук и съм сама с детето.И моята заспа вече е не се знае в колко ще се събуди че я мъчи една хрема и сополи и е доста неспокойна.Та нощта ни не се очертава да е лека...

# 134
Да си сипем, Велмар, що да не си сипем  Laughing
И малко готвя междувременно, че към 2.00ч. очаквам Емо да се върне (отиде да посреща свекърва ми на летището) и ще е умрял от глад.
Твърдо решена съм да го докачам и ще гледам и мач, и студио след него ( с половин око)  Laughing
Да мога после разбор да му направя  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт