Ей го - лятото дойде, МАРТенче ще ходи на море .

• 50 392
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
Много благодаря Grinning

# 331
  • София
Предлагам... да не бързаме да си изписваме темата  Mr. Green..нека да си ни остане и за другото лято.. 4е нашето мартен4е като е тръгнало за морето не е завърнало май още  Hug hahaha
LaughingСъгласна съм с теб, Ради Mr. Green
 Илиянче, ние сме на хомеопатия. Нашата докторка е класически хомеопат, а те отричат боаронците, затова незнам колко мога да ти бъда полезна. Хомеопатични препарати не мога да ти препоръчам, защото те се предписват индивидуално, според пациента. Единствено Осцилококцинум, но само превантивно, както е казала Диди, веднъж седмично. Ако решиш да се лекувате само с хомеопатия трябва да си промениш изцяло мисленето и представата за лечението. Всичко е съвсем различно от стандартната медицина и е малко трудно човек да се пренастрои, при положение че цял живот му е вменявано едно, изведнъж да започне да мисли коренно различно. Трудна работа. Аз самата още не мога да се справя напълно с това и когато се наложи използваме и стандартни лекарства. Иначе в момента давам и на двете си деца един билков имуностимулатор- АД Ликуид фор кидс. Доволна съм от него. Пие се два пъти годишно по около 1 месец. Направен е в някакъв специален разтвор, който се усвоява 90% от организма. Докато при другите процентът е по- малък. За Цитросепта и аз съм чувала хубави неща. Спира ме единствено фактът, че е ужасно горчив.

# 332
Иве ,видях че Диди ти е дала информация за карнавала,това е което знам и аз  Simple Smile
Мен Коледната вълна тази година ме хвана много рано,още септември месец   Crazy А отскоро започнах и за рожденния й ден да умувам къде ще го правим  Simple Smile

# 333
Наде, има и Цитросепт кидс, много е вкусен сиропа, направо ми идва да изпия шишето  Crazy
Илиянче, аз също давам хомеопатия. Но за по-сериозни неща не бих. Например Али два пъти имаше цистит и бактерии в урината тази година и се лекувахме с АБ, просто за такива неща не ми се рискува с хомеопатия. Иначе от друго не е боледувала и само с хомеопатия се справяме. За Инфлуцид беше питала - аз съм го давала. Изопринизон също, той е за вирусни. За хрема Коризалия, Еуфорбиум, Алиум цепа /ако са воднисти сополките/, Виброцил, Назик /тези не са хомеопатични/, правя й капки с клеева тинктура, може и цитросепт да се капне вътре, ефикасни са много при нас. За температура съм давала веднъж Беладонна, имаше ефект. Но като цяло, тя не е боледувала нещо сериозно, та не знам. Иначе съм се запасила в къщи с какво ли не - Осцилококцинум, Парагрип, Хомеожен..и други дето вече ги изброих. За имунната система съм давала Имунокинд, Ескимо кидс, Ехинацея, Вит. Ц , сега Цитросепт съм купила да давам, от детския, че другия няма пиене, толкова е гаден  Sick.
Пробвай с Ехинацея, ако искаш, аз давах тази на д-р Тайс 2 седмици. Али също тръгна на ясла. Направи един месец без да боледува, сега я бях спряла тая седмица, защото я болеше ушето един ден и тръгнаха малко сополки, но се оправихме и от понеделник пак е на линия  Peace
Декември или януари ще направя пак един курс с Ехинацея, че тогава пък почват гриповете. Дано се опазим  Crazy

Айде,
много здраве желая на всички дечица  Hug

ПП Като сте заговорили за Коледа, ще правим ли Коледно парти тая година?  Simple Smile Нашата организаторка Поли никаква я няма в темичката  Hug Само в чата май се подвизавате повечето,  Party аз пък там въобще не влизам.
Предлагам вече да няма тематичи заглавия, че с това ще си пишем до другото лято  Joy нищо, пак ще е актуално  Mr. Green

# 334
  • Бургас
Ане, Наде, Иве7ааа, разписвайте се по-често.
Благодаря ви, че сте споделили за хомеопатията и опита, който имате с нея.
Аз съм се снабдила с "Хомеожен", "Алиум сепа", "Осцилококцинум", а днес купих и "Лактофлор" да давам след АБ.
По-нататък ще взема още някои неща, препоръчани от Д-р Михайлов.
Започнала съм да давам Имунобор, ще го давам 3 месеца.
При нас проблема идва от яслата.
Хайде, ставам засега, че като гледам Мима и близалката, искам да имам по-голям контрол, та да не оплеска нещо.Че последния път, когато беше без надзор, беше разляла "Коларгола" на новия ни диван в кухнята.Всъщност той ни е от сватбата-на 2 години и все пак за мен е нов.Но петното е доста голямо и целия вениш не помогна.Сега си личи, а аз пощурявам като погледна натам.А имаме наметки отгоре, но те не спасиха положението.
Хайде, лек ден на всички!

# 335
  • Бургас
Добро утро от нас!
С тази смяна на часа, съм станала в 5 часа сутринта.Аз колкото рано ставах досега, с тази смяна на часа ще е още по-зле.Вече мусаката ми е почти готова.Остава бутчетата ми да се запекат леко отгоре, направих и таратор и съм готова за довечера.Торта взех вчера.
ПОЧЕРПЕТЕ СЕ ЗА НАШАТА ДВЕГОДИШНИНА ОТ СКЛЮЧВАНЕТО НА БРАК С МЪЖА МИ!/иначе знаете, че сме заедно от близо 8 г/.

newsm18  cook  ura

# 336
  • Sofia
Ане, аз давам Цитросепт сироп за деца и според мен е отвратителен на вкус.  Sick И децата не го харесвт, но успявам да ги излъжа като пълня 1/2 пипета цитросепт и допълвам с Марсианци та някакси го пият.  Но пък ефектът е чудесен та ще им се наложи да изтърпят вкуса.  Mr. Green

# 337
Здравейте(за прьв пьт да се разпиша за една седмица два пьти Simple Smile)
Да кажа и аз за хомеопатията,Денис е изцяло само на нея,никога не е пил никакви лекарства(сьщо и аз през последните години).

Космо,и на мен ми е Коледно тази година още от края на лятото май CrazyАз дори сьм започнала да вземам подарьци вече Laughing
И да питам варненките,нии миналата година така и не можахме да се организираме в последната секунда,искате ли тази година да направим някаква организация?

# 338
  • София
ive7aaa, браво на теб! Много ми се иска да се доверя 100% на хомеопатията , но в някои моменти просто не ми се рискува. Особено ако детето е с 40 градуса температура, например. Нашата лекарка казва да не я сваляме с температуропонижаващи, но аз мине ли 39,5 давам. Последния път Раличка вдигна рязко Т, легна, затвори очичките, устата й посиня и започна здраво да я тресе. Не ми се говори как се уплаших. Никога не съм виждала нито едно от децата си в такова състояние. Оказа се пневмония. Пи АБ. В този случай хомеопатичните лекарства не помогнаха- пи ги 5 дни, преди да се стигне до пневмонията. В други случаи пък, са ни помагали почти моментално. Гледам да се водя от състоянието на детето и от майчинския си усет.

Ането, Сави, благодаря ви за споделеното за Цитросепта Grinning Ехинацея мисля и аз да давам, когато свършим курса с имуностимулатора.

# 339
Илиянче,честита годишнина!Пожелавам ви дълги години нестихваща любов и разбирателство!
Иве7ааа,много искам тази година да се организираме за Коледно парти.Има едно заведение Бейби рок в Аспарухово на плажа,една приятелка,която работи там каза,че тази зима ще отварят и закрито зимно такова заведение.Моето предложение е да го направим там,ако разбира се го отворят/ако вече не са го отворили де/.И ти дай предложения  Grinning

# 340
  • Бургас
Мами, да ви се оплача, отново сме болни.Отивам днес да си я вземам от яслата и сестра ми каза, че не е спирала да кашля и не е могла да заспи заради спастична кашлица.Сестрата каза, че е обострен бронхит.Без думи съм вече.
Дано всички сте здрави, че не знам ние как ще я караме занапред!

# 341
Здравейте!
Наде,и аз смятам,че човек трябва да се води главно от сьстоянието на детето и майчиния си усет.Ние сме сваляли Т 40.3 с хомеопатия,но за пневмония(да чукам на дьрво) може би и аз бих дала АБ.Денис не ми е боледувал сериозно,затова и не мога да говоря предварително.

Космо,за мен няма значение кьде,сьгласна сьм за кьдето и да е (вьпреки,че Аспарухово ми се вижда на другия край на света Laughing),само да стане организацията.Иньче на скоро ходихме вьв Викиленд,много ми хареса,Анджелика е на ново място,видях само от вьн,не беше зле.И Невеляшка е идея,но,както казах аз сьм навита за всякьде.Ако и Виви се включи по вьпроса WinkА Исихия дали е вьв Варна,отдавна не е писала?

Илиянче,дано скоро се оправи малката и да забравите най после за тия болести,много и се сьбра на нея Hug

# 342
Е, много сте изписали, браво, чак не е за вярване.
Шоколадово бонбонче, стига вече с тези болести. Наистина много му се събра на милото детенце. Честита годишнина и още много години да се обичате ви пожелавам.  bouquet
Кристина покрай бебето най-после започна да се заиграва с кукли, купихме количка за кукли и сега си разкарва нейните бебета. Храни ги, пее им песнички, обще взето радвам се, малко заприлича на момиченце. То досега не бяха мечове, бакогани, пистолети, от нея слушам само бум, пссс, искала от ръцете да и направя да и излиза огън. Сигурно брат и ще се радва на розовите и неща. Барбитата са без ръце и крака, ама така е като и е интересно само с момчета да си играе и то все при батковци се вре.
Сега си е пожелала Пони, ама ще видим дали ще се прежаля, за онова интерактивното, че е доста скъпичко или ще я излъжа с някое подобно. Мисля да е за коледа, освен ако не реши, че иска пак някаква кола или светещ меч. Mr. Green  
Тя засега се задържа здрава. Изпи една опаковка Марсианци и другия месец ще мисля нещо пак да давам. Много ми се искаше да се насоча към хомеопатия, но за съжаление в нашия малък град няма към кой да се обърна. Педиатъра познава само осцилококцинума и до там.

# 343
Иве,аз Викиленд не го харесвам много,защото единственото забавление е в другото помещение и общо взето само ще правим тигели напред назад да си дирим децата  Simple Smile Много харесвам също и Елитис,там правихме първата годинка на Натали,има два големи надуваеми замъка и мисля,че ще им е по-интересно на децата,а също и кухнята е много добра,има всичко,салати,пици,скара...
За Анжеликата незнаех,че е на друго място,а Нивеляшка е до нас,но там съм ходила само на оглед  GrinningСамо,че Нивеляшка и Анжелика са с кетъринг,което е малко неудобно според мен,ама нека и друг си каже мнението  Grinning
Илиянче,дано Мария час по- скоро оздравее и да забравите вече за болести  Hug

# 344
Честит Рожден Ден , Кате!-- бъди винаги здрава и много оби4ана...

Общи условия

Активация на акаунт