Ей го - лятото дойде, МАРТенче ще ходи на море .

• 50 389
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
КАТЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!БЪДИ ЖИВА, ЗДРАВА, МНОГО ПОЗИТИВНО НАСТРОЕНА И ЩАСТЛИВА ЖЕНА И МАЙКА!
Нашите болести, какво да говоря вече за тях, оказа се, че Мария е с алергичен ринит и сега се лекуваме с "Ефира", "Ксизал", "Синекод".Дано скоро симптомите да отшумят.

# 346
  • Тук и там
Привет и от нас   bouquet
Разбирам, че ви няма тези дни в темичката - и ние сме така, прибираме се по тъмно  Mr. Green
Аз с един бърз въпрос: утре сме на празничен купон по случай 5-ят р.д. на едно момиченце. Приемем всякакви идеи за подарък - нарочно ни поканиха днес за да нямам време да реагирам  Laughing, но естествено няма да оставя нещата така. Ако имате наблюдения от какво се вълнуват 5 годишни момиченца, ще съм ви благодарна да споделите. С майка й говорих, но тя само ми се смее и чака да види как ще се справя  hahaha Та времето ми е ограничено, бюджета не толкова - така че приемам идеи  Hug

Илиянче, много  Hug от нас и да гоните всички болести и оплаквания, че много ви се събраха с Мимето Peace

# 347
  • около Варна
Имам пресни наблюдения върху детето на една приятелка, но тя е толкова послушна, заиграва се и пази всичко,че не знам дали ще е общовалидно.
Любимите и занимания са да рисува и оцветява, да моделира, има разни куфарчета с флумастри, пастели, боички и фигурки за рисуване; едни играчки за моделиране с пластелин, правят най-различни формички, сладолед и други приумици.
Кукленска количка от по-големите е също вариант, както и всякакви аксесоари за кукли, легло, люлка, проходилка...
Книжките са винаги актуални Simple Smile
Все пак зависи какво имат в тях. Успех!

И тук може да разгледаш за идеи.

# 348
  • София
Иве, и аз утре трябва да купувам подарък за една девойка, която навършва 5 години Laughing Мисля да й взема дрешка и някоя хубава книжка. Тя обича. От друга страна Виви ме подсети за различните видове пластелини... Куклите също винаги са актуални, особено ако са Уинкс  Laughing На тази възраст освен от въпросните  Уинкс, момиченцата се вълнуват и от Хана Монтана, Русалките, разни феички и понита. Но аз, с риск да стана скучна, предпочитам да е нещо полезно, все пак. Хората, които продават в магазина обикновено много ми помагат в избора.  Надявам се, че съм ти била полезна Hug

# 349
Честит Имен Ден , на всички именници! да са живи и здрави и много щастливи....  bouquet

и тъй като про4етох 4е имам и аз именник  Mr. Green да по4ерпя за малък Оги .....   

лек ден

# 350
  • Бургас
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!ЖЕЛАЯ МНОГО ЗДРАВЕ, РАДОСТ И КЪСМЕТ!
Пиша от компютъра на шефката ми.
По-късно може отново да се разпиша.
Имам въпрос към майките на момиченца, какви прически правите на вашите кукли?Питам, защото на мен ми идва на акъла да й направя само по една плитка или доста плитчици на главата и това е.Пък в четвъртък ще ги снимат за календар и все ще трябва да измисля някаква, която хем да не е сложна, хем да е за по-късичка коса.
Желая лек ден на всички!

# 351
  • Тук и там
Честито на всички именници!
Да са много здрави и усмивката не напуска лицата йм ! Peace

radi^, да ти расте умен и добричък малкия Оги  Hug

Илиянче, и аз трябва да мисля по въпроса за календара тази седмица - но мен не ме притеснява прическата, колкото тоалета  Mr. Green Чудя се дали специален да купувам сега или просто да избера някой от тези, които Галя изобщо не е обличала  Whistling Но и това не е лесен избор за мене  hahaha Ама всеки с проблемите си  Joy Нали в събота бяхме на рожден ден и имам снимата прическата на рожденничката - та само да сваля снимките и ще я пусна за моделче  Laughing Добре си изкарахме, само моята лепка не ме остави да се наприказвам на спокойствие  Crazy Виж ужаса от метрото й беше неописуем, защото винаги сме се возили на колата и сега двечките с нея бяхме жива атракция за пътуващите   Whistling

# 352
- Добро утро!

# 353
  • Тук и там
Да метна и тук един поздрав за рожденния ден на Зори:

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЗОРИ!
Пожелавам ти много щастие, много усихнати и слънчеви дни в живота ви,
и в най-скоро време една-две-три сестрички за Жорето,
защото на вас децата ви се получават много добре  Peace

# 354
 Привет и от нас в тази хубава лятна темичка, съвсем в тон с лятото на
вън:) Май няма смисъл да й сменяме името, явно лятото ще продължи. Щото аз имах идея да променим заглавието на нешо като: Мартенчето ни расте- среща дядо Коледа, а после ходи на море... или нещо подобно, за да се обединят 2те ни  годишни темички-коледна и морска..

Аз имам една идея за коледно парти. Аз, Поли и Марги водим децата в Мола на Цариградско в този център. Можем да си направим тематично парти там. По всяка вероятост там ще си има коледни партита, но ако си запазим час, може да си направим и наше си. Аз лично си го представям да е нещо като партитата, които по принцип правят там. Какичката води партито, правят се определени неща из залата, задъ;жително детето е с родител. Мисля,че на всички деца много ще им хареса, Бела обича много да ходи при Джимбо, Дея и Иван също. Евентуални недостатъци на тази оферта е ограничен брой деца- казаха ми,че трябва да са около 15. И не съм наясно с времетраенето- имам спомен, че говореха за час или за час и половина... но това ще го разуча допълнително, стига да сте съгласни. Храна вътре няма. Ако искаме, после може да идем на кафе в мола;)
 Така че ако сте съгласни, да се преброим, та да видим става или не:)
 За цена ми казаха,че ако се организира от "член" ще бъде нещо от сорта на 180лв. И това подлежи на допълнително уточняване, казвам приблизително.

Като знам каква е активността тук, да видим ще размърдам ли темата с офертата:)

Иначе ние сме добре. Бела ту ходи на забавачка, ту я оставям вкъщи. Ту е здрава, ту подкашля и се чудя има ли й нешо или не... Габчо става на половин годинка в понеделник и ще започна да го захранвам по малко. Ама ми е толкова лесно с кърмата, че хич не ми се занимава с друго. И той е хърбалет като кака си на тоя етап, май е най-лекото майско бебе. Ама не ми пука. Много си ми е хубав:)

# 355
Добрютру! Flutter

Честито на всички, които са имали повод и съм пропуснала да честитя!  bouquet

Лятото наистина май се завръща... Само дано зимата не ни го върне тъпкано това хубаво време. Tired
Гледам, че се стягате за коледни партита. Уф, как ми се иска и на мен да дойда, но няма да мога да дойда. Sad Вече сме в очакване на беба и честно казано нямам търпение, че вече доста ми тежи корема. Simple Smile
Хайде доскоро и приятни разходки в това слънчево време! sun

# 356
   Здравейте и от нас с Лили. Надявам се, че намирам всички в добро здраве. Виждам, че темата не върви бързо, а си мислиех, че само аз не пиша често.

Ние сме добре. Лили ходи с голямо желание на детска градина, което много ме радва. Знае много песнички и стихчета, и обича да пее и рецитира, когато никой не я кара.    Mr. Green   Когато не се лигави оцветява много хубаво без да излиза от очертанията. Вече може да брои до 10, знае цветовете и говори много. Надявам се и занапред да проявява такова желание да посещава детската градина. Там имат учебници, играят доста игри и най-важното има деца и явно й е интересно. Но пък като се прибере е доста нервна и не знам на какво се дължи това.

Аз все още съм си в къщи и се намирам на работа. Сега майсторя коледен календар за Лили и разглеждам темите със сладките изкушения за празника. Времето навън е прекрасно и е малко трудно да свикнем с мисълта, че след месец и половина е Коледа, но виждам, че и вие се вълнувате много и вече организирате коледно парти.

Това е от нас. Дано покрай празниците темичката ни да живне.

И накрая да не забравя да честитя рождения ден на Зори с малко закъснение. Пожелавам ти на първо място здраве и много късмет и успех във всичко.    Hug

# 357
  • Тук и там
Ех, не ви се пише и това си е  Laughing
А на мен пък нещо не ми се работи  Mr. Green

Тинче, радвам се, че се разписа и сте добре  Hug Давай по-често  Wink

Сетих се да питам нещо софийските мами, а може и останалите да се включат  Peace
Интересува ме към колко часа най-късно ви се е случвало да вземете /или друг член на семейството да вземе / детето от ясла/ОДЗ.  Rolling Eyes
Питам, защото ми идва много натоварено това постоянно тичане нагоре-надолу само и само да се състезавам с останалите роднини кой ще вземе пръв детето. Да не говорим, че ми се наложи един път да я взема в 16:30 ч. и горката беше последна та се оревах  Cry
Имам идея да преместя Галя в софийска градина, но ако пак ще ми се налага да си тръгвам 2-3 часа по-рано се губи смисъла, та по-добре да си чакам кротко кога ще ме изгонят от работа ooooh!

KikiNiki, с тези темпове смятам, че можеш спокойно да записваш желаещите за Коледно парти за следващата Коледа  Joy

# 358
  • София
Ники, това клубчето на последния етаж на Мола ли е? Ние там сме ходили веднъж и оставихме децата в едно клубче, но ми се струва, че имаше друго име. newsm78

# 359
Ники, това клубчето на последния етаж на Мола ли е? Ние там сме ходили веднъж и оставихме децата в едно клубче, но ми се струва, че имаше друго име. newsm78

Това не е клубче, в което си оставяш децата, а е нещо като "учебен" център. Намира се точно след въпросното клубче,където сте ги оставяли.

Като гледам май няма много желаещи newsm78 да не кажа хич.

Общи условия

Активация на акаунт