Раз,два,три МАРТЕНЧЕ2010 на разходка изведи(5)

• 27 968
  • 749
  •   1
Отговори
# 120

аз да се оплача на дребчо забелязахме че едното оченце криви, та сега ще търсим добър лекар и ще го водим, притеснено ми е но се опитвам да бъда спокойна
То нали е нормално да си кривят дечицата оченцата и да се правят на кривогледи..не се притеснявай,дано всичко е наред   bouquet

# 121
Минавам набързо да ви поздравя и вас и да честитя всички месечинки на бебоците!  bouquet  bouquet Hug Hug
Нямам много време да чета че по цял ден сме навън Simple SmileАлекс е добре тези дни е малко неспокоен че му е топло много и през нощта е много смешен като си изритва тензухената пелена с която го завивам през около 10 минути Simple SmileЗаминаваме тази събота и неделя на вилата на едни приятели край Радомир а в четвъртък на моренце Simple SmileДано да му понесе пътя на малчо Praynig
Пускам нещо за разведряване-незнам дали някои вече не го е побликувал но четох хронологията си на скайпа с една приятелка и го намерих и се смях ужасно много отново Simple Smile
Опитват се да ме хранят с цветно зеле: как да реагирам?”
“Не съм акал само от два дни, как да се спася от тръбичката, “Дуфалак”-а, и т.н.?”
“SOS! Мама спи през цялата нощ!”
“Не ми дават да късам тапетите!!!”
“Как да се промъкна до котката?”
“Поход в поликлиниката. Писна ми!!!”
“Не дават да разхвърлям котешката тоалетна: реакция?”
“Слагат ме да спя в 9 вечерта. Как да се борим с това?”
“Помощ! Мои снимки по голо дупе са в Интернет! Как да протестирам?”
“Почивка в чужбина - струва ли си да вземам и родителите?”
“Свирене с уста и други начини на творческо самоизразяване”
“Защо пакетите със салфетки стигат само за половината стая и къде мама държи втория пакет?”
"Някой пробвал ли е на вкус “Фастум-Гел”-а? Искам, но досега не ми се е удало…”
“Какво трябва да може мама на 27 години?”
“А вас целуват ли ви по дупето?”
“Препоръчайте ми логопед за баба”
“Колко джиесема сте осмукали досега?”
“Help! Обуха ми обувки - как да стана прав?”
“Как да се науча да спя, без да изпускам цицата? След като заспя, ми се изплъзва..”
“Услуги: художествено размазване на каша по лицето”
“Носът на мама изобщо не е еластичен. Нормално ли е това?”
“Помогнете! Расте ми коса!”
“Продавам комплект мамини дрехи, размер 46?
“Каква поза да заемем, докато спим, така че домочадието да изпада в умиление. Споделете опит!”
“Какво да изям, за да акам виолетово?”
“Слънчице, зайче, миличко, сладичкият ми… Как да узнаем истинското си име?”
“Мама като ненормална се радва на акото ми - към какъв специалист да се обърна?”
“На мен - пюре от моркови, на тях - шоколад. Къде е справедливостта?”
“Плешивината на татко не зараства. Това рахит ли е???”
“Коремът на мама се поду. Какво значи това?”
 “Анкета: кой е опитвал на вкус стайните растения? Кои са по-вкусни?”
“Защо сестра ми постоянно ми прави физиономии и се плези: ниска култура?”
“Анкета за кърмачетата: какво искате мама да хапне в новогодишната нощ?”
“Писна ми от мамината цица! Искам татковата! Някой с подобни проблеми?”
“НАЯДОХ СЕ!!! Как да обясним това на родителите?”
“Къде ни е носленцето?”, “Къде са ни очичките?”… Те наистина ли не знаят???”
“Как да се избавим от космите по гърдите на татко? На отскубване реагира с вик. Препоръчайте безболезнен начин”
“ВИК НА ДУШАТА: Котката я хранят с по-вкусна храна! А всички опити да възстановим справедливостта се наказват жестоко! Защо???”
“Трябва ми социална помощ. Нямаме сол и захар. Ям гола каша. Повръща ми се!”
“Помощ! Новият памперс ме кара да изглеждам пълен. Посъветвайте ме за нормален модел”
“На 25 години не може да пее! От кого да потърся помощ?”
“Всеки ден ме къпят. Има ли и други толкова мръсни?”
“Зайченцето бяло”… “Хей, ръчички”… А какъв е творческият потенциал на вашите родители?”
 “Мама като ненормална се радва на акото ми - към какъв специалист да се обърна?”
а ето и малко снимчици от нас
http://www.facebook.com/home.php?#!/album.php?id=1310805832&aid=57208&s=40&hash=3e76ada190877b13b746d9836000f86b
Пожелавам ви по прохладни дни и много да нагушкате малките слънца Simple Smile

# 122
Здравейте мами, кой каза, че в София е имало буря снощи? Може и да е имало, но защо ние в нашия квартал вече два дни нищо не разбираме от тоя дъжд. Хайде дано поне тая вечер мине и покрай нас, че да поразхлади малко. То не се диша. Направо съм се тръшнала вече и едва дишаме с беба. Ноооо се успокоявам с това, че скоро отлитаме към морето. В петък сме на ваксини. Дай боже добре да мине всичко. От днес трябваше да започна с противоалергичните капки, които ни изписаха предния път за всеки случай, сетих се чак следобед за тях, но ще ги давам днес и утре де. Хайде лека вечер от мен мами.

# 123
# 124
elzas мина ли покрай вас бурята,защото тук на Редута направо ни отнесе:))За поредна вечер,дори беше по-силна бурята днес.
Вече отмина и даже слънчице грее.Може и да се поразходим след 19ч.
А относно морето-искрено ти завиждам Crazy
бебочка обаче спинка сладко сладко:))
Мама отива да приготвя вечеря на тати,докато може все още:))

# 125
За информация на Камбаните в Младост не е капнало и капка:))

# 126
  • Сред обкръжението
А при нас даже валя и градушка. Не искам да слизам и да виждам дали има поражения по колата Crossing Arms

# 127
Е тая вечер и в наше село преваля (имам предвид Фондови жилища). Ама да ви кажа, че въобще не съм се разхладила въпреки, че съм си отворила прозореца в стаята. Вир вода съм. Сега се чудя дали да будя беба да я де в 19:30 или да я оставя да си муца бибата и да му откара до към 20 часа поне, но после я събуждам да поиграем малко, че да може да спи и нощеска.

# 128
Тейсти, не знам дали вече си решила какво да подариш за годишнината, но мога да ти дам идея. На моя любим му подарих златна плочка с надпис "Винаги ще те обичам Любов Моя". Беше планувано като символичен подарък, но той каза че това е най - хубавия подарък който е получавал и си я носи Simple Smile

Маринекс, ние сме абсолютно същите, дори докато четях бяхме вече в спокойната фаза. Педиатърът ми каза да я мажа с Калгел и мисля, че успокоява. С коликите се разминахме, нямахме почти никакви, но тия зъбки ще и разкажат играта.

# 129
Качвам малко снимки на Делянка http://martenki2010.snimka.bg/baby/delyana-na-mama-nataly-ivanova.500246.19247271

elzas преполагам, че ти е много тежко в тая жега, милата и бебка също, дано се разхлади малко.... какви капки даваш на бебка? дано минат ваксините ви без проблеми...
zvezdi4ka   Hug Hug Hug
На Нина моята кола е малко очукана от една градушка преди 2 години и да ти кажа като я видях направо ми се сви сърцето, но застрахователя ми пое разходите.....  Hug Hug Ти се губиш последните дни нещо
GodaiVaнещо не мога да разгледам снимчиците, дава ми
"Съдържанието в момента не е достъпно
Страницата, която желаете да отворите, не може да бъде показана веднага. Тя може да е временно недостъпна, връзката към нея да е вече невалидна, или вие може би нямате право да разгледате тази страница"

ох, пак се събуди. Бягам, лека вечер и  Hug

# 130
  • Сред обкръжението
Натали Не се губя - чета ви постоянно, но не ми се пише.  Cry Много тежко изживявам вируса на Бобчо и не искам да се оплаквам. Той е добре, де. Няма температура, даже намира сили да се усмихва детето, но тази кашлица.... Криво ми е, че не го опазих. Май аз го изживявам по-тежко от него Rolling Eyes

Е, оплаках се, а точно това не исках да правя Rolling Eyes

# 131
  • До хладилника, който обичам
Исках да попитам кърмещите и Бу дали давате малко вода в тези жеги. Аз не съм давала, защото нали си я набавят чрез кърмата, но малко се притеснявам да не се обезводн?  Освен това разреди ходенето по голяма нужда, което до момента не се е случвало - не ходи 5 дни и се наложи да и дам лактулоза сироп, сега се случва същото вече от три дни, какво мислите?
Svetlichka Simple Smile в жегите кърмените бебета обичайно са адекватно оводнени, ако им се даде възможност да сучат по-често, т.е. да си утоляват жаждата, щом поискат, с мамино мляко.
Ако прецениш, можеш да предложиш вода (чиста, неподсладена, след хранене), но много бебета просто отказват да пият на тази възраст, вътрешният часовник им подсказва кое да, кое не.
След първите месеци някои бебета разреждат изхождането, включително до веднъж на няколко дена. Приема се, че ако бебето е жизнено, активно и не изпитва дискомфорт, а когато се изходи - акото е меко и неоформено (най-често и много обилно, за да компенсира няколкото дена разреждане), всичко е най-вероятно наред.

# 132
Тейсти, не знам дали вече си решила какво да подариш за годишнината, но мога да ти дам идея. На моя любим му подарих златна плочка с надпис "Винаги ще те обичам Любов Моя". Беше планувано като символичен подарък, но той каза че това е най - хубавия подарък който е получавал и си я носи Simple Smile

И аз се сетих за такъв подарък и сигурно би станало много готино, но ние в петък сутрин заминаваме и дотогава няма как да я изработят някъде освен ако не знаеш къде Simple Smile толкова бързо
Иначе аз направих едни колажи със снимки от най-хубавите ни моменти и съм ги пуснала като фотокнига да се печатат с надписчета, но ако стане плочка би било готино  Hug

# 133

GodaiVaнещо не мога да разгледам снимчиците, дава ми
"Съдържанието в момента не е достъпно
Страницата, която желаете да отворите, не може да бъде показана веднага. Тя може да е временно недостъпна, връзката към нея да е вече невалидна, или вие може би нямате право да разгледате тази страница"
Ако нямаш регистрация във фейсбука не може да ги видиш.Ако имаш понякога се случва,пробрай пак  Peace

# 134
Натали Не се губя - чета ви постоянно, но не ми се пише.  Cry Много тежко изживявам вируса на Бобчо и не искам да се оплаквам. Той е добре, де. Няма температура, даже намира сили да се усмихва детето, но тази кашлица.... Криво ми е, че не го опазих. Май аз го изживявам по-тежко от него Rolling Eyes

Е, оплаках се, а точно това не исках да правя Rolling Eyes
Мила,не се притеснявай   bouquet И моя като беше болен и кашляше адски много,се обвинявах,но ей - мина му на мъника.Ще се оправи  Peace

Общи условия

Активация на акаунт