аз да се оплача на дребчо забелязахме че едното оченце криви, та сега ще търсим добър лекар и ще го водим, притеснено ми е но се опитвам да бъда спокойна

Алекс е добре тези дни е малко неспокоен че му е топло много и през нощта е много смешен като си изритва тензухената пелена с която го завивам през около 10 минути
Заминаваме тази събота и неделя на вилата на едни приятели край Радомир а в четвъртък на моренце
Дано да му понесе пътя на малчо 

Ти се губиш последните дни нещо
Много тежко изживявам вируса на Бобчо и не искам да се оплаквам. Той е добре, де. Няма температура, даже намира сили да се усмихва детето, но тази кашлица.... Криво ми е, че не го опазих. Май аз го изживявам по-тежко от него
в жегите кърмените бебета обичайно са адекватно оводнени, ако им се даде възможност да сучат по-често, т.е. да си утоляват жаждата, щом поискат, с мамино мляко.
толкова бързо
Много тежко изживявам вируса на Бобчо и не искам да се оплаквам. Той е добре, де. Няма температура, даже намира сили да се усмихва детето, но тази кашлица.... Криво ми е, че не го опазих. Май аз го изживявам по-тежко от него
И моя като беше болен и кашляше адски много,се обвинявах,но ей - мина му на мъника.Ще се оправи
Препоръчани теми