Раз,два,три МАРТЕНЧЕ2010 на разходка изведи(5)

• 27 952
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
Натали, дано се оправи малката сладурка Peace, напълно те разибирам как се чувстваш с това разстроено стомахче
аз на бързичко да дам отчет, днес бяхме на консултация, направиха ни ваксина, направиха и на бати ваксина че сега му бил дошъл ред и на него. Аз съм в шок - отглеждаме си слонче, Дани е станал 8кг #Crazyне знам това дете докато проходи дали ще мога да го нося, иначе си е на 3ч по 150 мл, спи си по цяла нощ.....

# 526
Здравейте мамчета Simple Smile ,незнам дали пиша на точното място ако греша азвинете ме Sad
Ето за какво искам съвет от вас- Дъщеречката ми е на 2г и 2 мнесеца на 14 юни трагна на ясла и на 19 юни(събота)
 вече бяхме с температура
и зачервено гарло,педиатарката ни изписа Цевзил на 12 часа + витамин Ц,нямаше кашлица,
но профилактично и давах сироп!В понеделник си беше добре нямаше Т ,но от вторник се появи лека кашлица в последствие се усили
и се преварна в ларингит!3 пъти посещаваме алерголог той ни изписа  Вентолин Сироп,Кетотифен,Калций,Преднизолон Кортико и Хустагил(това от миналия четвартък го пием),но резултат никакав!Вече много се притеснявам Sad
Кашлицата и е лаеща и има леки спазми!Днес пак бяхме на лекар прати ни на снимка ,показа че има лек спазам бихани урбазон и ни смени антииотика с друг Клацид и каза утре пак да ходим и ако прецени ще ни остави в болница  Cry Cry Cry Cry Cry Cry
Та  искам да ви попитам някой сблъсвал ли се е с подобно нещо подобно и дали сте оставали в болница?
Много ще сам  ви благодарна !  bouquet

# 527
MAMARI, съжалявам, че детенцето е болно.
Тук обаче не е правилното място за питането ти - това е темата на майките, родили през месец март 2010 г.
Пусни тема с питането ти в подфорум Здравословни проблеми - цъкни на този линк http://www.bg-mamma.com/index.php?board=14.0 и после използвай бутона

Желая бързо оздравяване и стискам палци!

# 528
Ето ме и мене  Hug
Изчетох Ви с прекъсвания и нещо позабравих какво исках точно да напиша  Embarassed , нооо нямам много време, че ще сядаме за вечеря... та започвам...
НаНина Hug много съм Ви мислила! Радвам се, че сте  по-добре!
Диди Пейчева Hug да гушнеш малката бонбонка от мен и Любо!
Щастлива съм! Hug пиши как е Коко? Вие оправихте ли се с акото?
Натали Hug как е Деляна сега? Дано лечението на док да й помага! Praynig
Мамма Hug какви са тези бисквитки за биберон  Embarassed? Сега чувам за тях и ми стана интересно... Да оздравяваш бързо!
Ели Hug браво за морето  Grinning Много неприятно това с вратата. Сменете я, въпреки разхода, че следващият път не се знае как ще ви измъкват...
Мимето 78, Мама Ив, Атнония, НаНина, Диди, titito_2100 и всички мами много прегръдки, че отново бяхте до нас в труден момент  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Аз съм по-добре! Днес сложихме ваксините - Любо се държа мъжки  Wink На мама мишлето само изплака, като боцнаха втората инжекция вече и много бързо се успокои - на излизане от кабинета вече не помнеше, че са го боцкали, а си гукаше щастливо  Grinning После имах 2 часа време до като Тоши се върне от работа да ни вземе да тръгваме към село, та си направихме срещичка с мамите от Обеля и си направихме разходка заедно. Та времето ми мина много приятно  Laughing Моя педиатър не ме съветва да давам Панадол профилактично, а само ако има страничен ефект... Предният път нямахме... Дано сега също да няма Praynig
Колкото до АМ-тата - явно различните марки понасят различно на бебоците... Както е и с много други неща... То и при възрастните е така Peace Любо си папа Хипп и нито един лекар не ми е казал, че съм луда да си храня дедето с него. Колкото до маркетинга - и аз работя в маркетингово ориентирана компания и ние сме в топ рекламодателите, нооо трябва да кажа, че когато продукта си е готин си е готин и това е! Ако нещо е кофти, колкото и да го рекламираш - файда няма  Mr. Green Така, че според мене всички АМ са правени специално за бебета, въпроса е вече на какво ниво са и до финансова възможност  Mr. Green

# 529
Мамма Hug какви са тези бисквитки за биберон  Embarassed? Сега чувам за тях и ми стана интересно... Да оздравяваш бързо!

На Plasmon са бисквитките. Има няколко варианта.

Бишкоти Биберон без глутен
Гранулирани бишкоти без глутен
Бебешки бисквити "Лека нощ"

Има и за по-голяма възраст и на Плазмон, и на Хип.

http://www.adria2001bg.com/index.php?m=320&category=196&pc=195&lang=1
http://www.ibebe.bg/bebeshki-hrani/biskviti-suhari.html

Аз ги ползвах със сина ми преди 8 години - много му харесваха, а и засищаха много добре. Слагах му по 2 в биберона при вечерното хранене.
Трябва да се има предвид обаче, че трябва биберон с голяма дупка или специален биберон с T, X или Y отвор.

# 530
Mamma, много благодаря и дано да се оправим скоро Simple Smile

# 531
  • София
И аз за първи път чувам за тези бисквитки, ще ги пробваме след някой и друг месец.  Hug
Да ви се похваля, че днес поръчах от Щатите хомеопатичните таблетки за зъбките, за които Мамма беше дала линк преди няколко странички, даже вече получих и мейл, че е шипнат пакета. Поръчах 4 опаковки Хайландс, харесах си и разни други хранителни добавки, но този лимит от 15 евро ме спря да поръчам повече неща на веднъж. Очаквам да ги получа до седмица и после ще пиша за резултата при Коко, нищо че сега нервността от поникването поутихна значително. Докато малкият спеше попрочетох доста от коментарите за продукта и единодушното мнение е, че продукта е много добър и наистина действа.
Натали, дано малката се оправи бързо. Милата, знам какво ти е. Прегръщам те!  Hug

# 532
Mamma   Hug Благодаря!   bouquet И ние ще си вземем такива бисквитки.

# 533
Пак аз  Mr. Green
arti80 Hug Hug Hug ако ни четеш - пиши какво става с очето на Рая?
Аз правих упорито масаж и направо ме е страх да се похваля... но очето на Любо от три дни е добре Praynig Само дето му протрих кожичката около синусчето  Sad има малка раничка, но ще мине... само дано да е добре и да не ходим повече по лекари за това оче  Praynig

# 534
здравейте мамчета,докато ви изчета то късно стана.
на всички бебчета честити месечинки   bouquet
на всички болни маминки и бебенца бързо оздравяване Hug

синева мила не ти ли изписаха някакво мехлемче за масажчетата за да не му се протрива очето.на нас очната ни изписа очна маз за да може като му правя масажчета дфа не му се разранява очето и да е влажно.деано се оправи бързо,но трябва упоритост.ние вече от повече от половин месец слагаме капки,мехлемче+масажчета и виждам че все още не е напълно готово.трябва още.дано скоро мине.

иначе да ви кажа да не чуе дявола сме доста по добре.тези дни излизахме за първи път от доста време.имаме само малко хрема и слагаме капки но мисля че и това минава.
незнам кой беше писал че бебчето му не спи през деня но все едно слушам за краси.ама хич неиска да спи това дете незнам какво да го правя.мислех си че е от хремата,но сега като е по добре пак неиска да спи.1 час го друскам и половин час спи.незнам как издържа да е буден и постоянно да е в движение.и иска все да е прав,жъобще неиска да лежи,направо ме умори.но все пак си заслужава,нали това означава да си мама,да се грижиш за бебчето си.
да ви се похваля че от диетата има резултат.е може и от самосебе си и от притесненията покрай боледуването на краско,но все пак важното е че отслабвам.днес бях при гинеколожката ми и ме похвали че съм допста отслабнала Crazy
като ви слушам за смяната на млякйото,да хвана и аз да пробвам да го сменя дали няма да започне малко повечко да хапва.нещо и от това мляко не качва много.сега беше и болничък но все пак следващия път ще взема друго мляко да пробвам.
натали мила дано сте по добре вече. Hug

хайде да не става много голям поста ми,пак ще ви навестя. Hug Hug Hug

# 535
Nataly Ivanova, темата ми се отвори на твоя пост, с молба за помощ за Делянка за акито. Дано вече е по-добре и сте преодоляли проблема. Пууу, тези ваксини, ние още не сме се осмелили за Синфлорикс.
Ще се опитам да наваксам с четенето, докато двете щерки спинкат.
Ние сме добре, започнахме големите разходки като се оправи времето. Дара все по уверено посяга към играчки и ги хваща малко несръчно. Все още сме на кърма, дано да имам за повече време. Още се гушиме заедно нощем и папкаме (общо десетина пъти на денонощие). Като ви чета вас, че от 5 кратно минавате на 4 кратно хранене, не знам ние кога ще сме така. От друга страна сме фини мацки и може би така е по добре за килограмите. Приятен и слънчев ден на всички!  Hug

# 536

Светличка, наистина звучи като алергия, а като отиде в Шумен ли започна или я имаше и в София? Ако е започнало там, значи явно е нещо алергично. На нервна почва какво ли не се случва, та не е изключено и хрема да има, знае ли човек. Щом е отдавна, значи не е вирус, не се притеснявай.

Започна още в София след като родих, а сега се появи и кашлица, но ще се оправя надявам се Simple Smile  Hug

Приятен ден на всички!

# 537
Nataly Ivanova, прочетох, че заминаваш за 1 седмица. Приятна почивка и веднага да пишеш като си дойдеш.
Ахони, вярно ще го загазиш, ако е станало, Вики е много малка още, а и ти не беше ли секцио. Да видим коя ще е първата бременна наново мама при нас, да не се запише в темата за мартенки 2011  Laughing Аз също на тази дата видях двете чертички (за първи път в живота си) и това е един от най щастливите ми мигове. Още помня еуфорията и несигурността.
Налага се да излизаме, че Дара ме вика леко недоволно  Joy

# 538
Добро утро мами Simple Smile Радвам се за хубавите новини, дано всички бебоци да са здрави, а на тези които имат неразположения бързо да се оправят Hug
Синева явно не съм се изразила правилно Heart Eyes Heart Eyes нямам нищо против марката ХИП, просто при нас доведе до запек и затова смених храната. Грешката е моя, че давах ДУФАЛАК.
 Права си, че всички деца реагират различно на различните храни, и по принцип дете с дете не могат да се сравняват. Важното е според мен да налучкаш правилната форма и детето да се чуства добре а като то е добре и ние сме щасливи. Както и да е.. просто се налага да се учим в движение.
Тука в Младост пак е облачно и май пак ще вали Sad
Желая ви лек ден  Hug

# 539
  • Сред обкръжението
Добро утро!

Минавам само да ви пожелая слънчев и усмихнат ден!

А нинчу къде е? Да не е заминала на моренце? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт