Слънце пече, много е добре, Февруарчето голямо ще да порасте! (11)

• 20 353
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
 newsm10 НИка, само дето спи на спалнята, пък аз не мога да и се събера в кошарката  Joy ще я будя/местя по някое време

# 646
  • София
 Joy Пробвай се, може да се изненадаш и да ти е добре в кошарата.  Crazy
Аз се чудя как да убедя големия да си легне - още било светло. колкото по-големи стават, толкова по-трудно се лъжат.  Laughing
Мъжо е на работа и вместо да си организирам филмова вечер, ся трябва да търпя да ми навира всички камиони в мутрата. Mr. Green
Айде лека ви вечер!
Или той мен, или аз него - изваждам тежката артилерия.  Joy

# 647
Филмова вечер суупер - как не се сетих, че и пуканки имам и също съм мома тунайт Simple Smile

Жалко, че сте далече, на тая възраст са ми яки и с камиончета и с кукли (аниматора в мен отпреди години говори)
Хубава вечер! И аз отивам - я в кошарата, я на пода  hahaha

# 648
  • Бургас
By The Sea, една целувка от мен за послушната Борянка!
Утре щяхме да сме на плаж,ама ако Димана не е крива,ще дойдем.

А тя се криви преди да заспи.. Незнам дали е заради бузките ,може да я сърби.
По тази тема,Ника,благодаря ,че питаш!
В понеделник сме на кожен лекар,даже мисля при 2-ма различни ,уж по-добри специалисти да идем.
Мажа си я с млякото на Ла Рош,взех и мостра на А-Дерма,ама ефект никакъв.
Много прилича на петната от АД,които имаше по тялото,но все ми се струва,че са малки пъпчици от топлото,ама тя ги разрани,понеже все мърда в просъница и си допира калъфката на възглавницата до лицето.

# 649
  • София
Съни, дано намерят бързо правилното лечение.  Praynig Борис като беше най-зле съм го мазала с кортикостероид - Елоком, завехна всичко за 3 дни, ама прочетох листовката преди това и не мигнах през цялото време, защото са дадени страшни странични ефекти.  Sad

Тва пък мъжете са толкова лесни за отглеждане, че няма накъде повече.  hahaha Спазарихме се да си легне ако му дам да пикае в голямата тоалетна.  Joy Е, верно сега ще трябва да я мия извънредно, ама риска си струваше - работа за 5 минути срещу цяла вечер спокойствие.
Изтеглих си филм и ви пожелавам лека нощ!  Hug

# 650
Ника добра сделка  Joy И ние ще пускаме филче,правя пуканките тъкмо.
Ели пак беше кривичка днес,но сега заспа дано е за по-дълго:pray:
 За яслите мен не ми се ще да я пускам,но не се знае,ще видим как ще се развият нещата,ако всичко с работата на Жоро е ок,ще си я гледам аз,пък може и компания да й направим.За седмичните градини- брат ми и сестра ми са ходили,не са спели всяка нощ там,но е имало и такива моменти Sad не са имали друг избор нашите с 3 деца за 2 години,аз пък съм била при баба ми,ама ей ни на сега всички сме си ок,с малки отклонения  Mr. Green

# 651
Eй Деси, по-бързо да се разкарват тия обриви от сладките бузки на Диманка!
Браво на вас за организирането на филмови вечери! coolcool Аз напоследък съм като парцал! Вчера не излизахме с Борито, защото майка и от 4ч сутринта не може да излезе от тоалетната! Toilet Нещо на вечеря съм яла и не посмях да я изведа на разходка, че иначе като получа призив, трябва да клякам в някой храст в Морската и да се крия зад количката! smihesorry Ама днес вече  съм добре и наваксахме с разходките! Може и от диетата да ми е толкова замаяно, ама  едвам кретам вече пред компа, пък камоли филм да гледам! Добре че детето спи цяла вечер да си отпочинем!
За яслите, смятам засега да я записвам! Ще видим, времето и възможностите ще покажат! Но наистина според мен за детето е много важен социалния контакт с др деца!
Хубава вечер на всички и да е безтемпературна Grinning

# 652
ДВ!

Днес и вчера ми бяха много натоварени дни и не можах да ви прочета обстойно. А сега вече съм адски уморена и мисля да се ориентирам към хоризонтално положение.   sleepuuВчера цял ден имахме гости, днес пък бях на надиграване с ансамбъла... Беше много хубаво, добре си потропахме, но жегата ме изтощи. Стеф, днес си поиграх и заради тебе.  Hug

Не мога да се включа по актуалните теми, но искам само да пожелая бързо оздравяване на болните дечица  Hug и да честитя месечинките на закръглящите ги днес!   bouquet

Лека нощ, момичета, и сладки сънища!   smile3524

# 653
  • Бургас
Добро утро лейдис !  Hug

Ralmin  Mr. Green

За сгоден ергенин някой друг да paste-не....  Crossing Arms

# 654
  • някъде тук
Добро утро  Hug Хайде аз да сложа кафето и закуската тази сутрин Laughing  

Ей, страшна буря имаше снощи при нас ,а сега продължава да вали няма да има разходки днес май Rolling Eyes Crossing Arms

Съни заедно слагаме закуската  Hug Laughing

# 655
  • Бургас
Бела,тъкмо ще има избор!
Как е съпруга?  Hug

# 656
Добро утро!
Хайде сгодното е от мен!Бон апети!

В момента дебна Калоян да го снимам как пее.Ще паднете,ако го чуете,ама маймуната като види фотоапарата или камерата и застива с поглед вперен в нея и започва да позира.Пеенето остава на задем план hahaha hahaha hahaha
Като гледам как напоително вали,май днес ще сме сървайвър в къщи!Да видим кой ще надделее!

# 657
Аз влизам пак да се оплача..  Tired
на това моето дете какво му има,но през ден е с дриС...не е много като количество,жълтичко е,но е редичко...
направо незнам вече какво да я правя,започнах много да се притеснявам...
направо се зачудвам дали да не започвам да я захранвам-барем стегнем вече това пусто Ако..  ooooh!

п.с. дайте идея с какво да я позапека малко..
преди давах Ентерол,но сега не ми се ще да я тъпча често с такива неща...

# 658
Добро утро !

Няма такъв карък като мен  Crossing Arms ! Вчера организирах катуна за плажа в 9 часа , излязохме и още пред входа умряхме от студ !
Отдадох се на търсене на въпросното чадърче на АБЦ Дизайн, е няма и няма  Crossing Arms, ебаси тъпия град сме  ooooh! !
Поръчах си от Да Нет, ама имам едно съмнение че ще ми кажат , че нямат чисто черно   Tired, да видим !

Днес пак не става за плаж  Rolling Eyes! Въобще , кога ще ме огрее , не знам !

Рая утре тръгва на градина , определено ще ми олекне програмата !

Теди , до кога си във Варна ?

Radi_, по редичко от обикновеното бебешко ако , така ли ? Щото на Стас си е кашичка , че и по - рядко  Mr. Green !

# 659
Съни , Бела , Бобиш  Hug , много добре  Grinning!

Общи условия

Активация на акаунт