Слънце пече, много е добре, Февруарчето голямо ще да порасте! (11)

• 20 348
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Radi_, пробвай с водата на сварен ориз! При нас като бебета е действало! Ако няма температура, а прсто е с разстройство детето ще стане! Wink

# 661
ДУ
Относно градините и яслите,смятам да си я гледам до 2 години,точно поради причината че се разболяват много често,пък майната му на парите..
Ради,не се притеснявай чак толкова,и мойта принцеса от няколоко дни след всяко ядене си ака,което е неестествено за нея,но го отдавам на желязото което и даваме.
Съни,да чукна на дърво,добре е Теди,расте и хубавее Hug
Стар,не се ядосвай за плажа,лятото едва сега започва,аз дори мисля да го пропуснем тази година,пък и като изляза на терасата,гледам само мореееее Laughing
Бобишанке,право в десетката,Ники Илиев е супер пич Peace

# 662
Хахахаха,снимах гоооо!Качвам клипчето във фейса! Joy Joy Joy

# 663
Ду! Hug

Аз днес мисля да почвам да ограничавам форумското време...

Желязото е доказано, че запича - от друго ще да е.
Захранването с моркови, картофи запича, ако почваш с плодови май ще има обратен ефект.

И аз имам певица вкъщи в момента, но не само че застива, ми както и да я снимам хич не е фотогенична, да не говорим за десеторните  гуши по снимките, а на живо си е по-хубавичка   Heart Eyes сигурно е майчиното ми сърце

# 664
Ами Стар(че) редичко е да...по редичко е от каша...
иначе бебка си е жизнена,няма Т,абе нищо друго освен това Ако...
по едно време си помислих че може да е от зъбки,но гледайки венеца-вижда ми се спокоен...
иначе беба яко лиги има и всичко което мине покраи ръцете и устата и трябва венага да бъде набутано вътре...просто задължително от няколко дни непрекъснато пъха нещо в устата...

# 665
  • До Балкана
Добро утро! smile3507

# 666
ДУ и от мен!

Аз да се похваля, тая нощ детенцето спа непробудно и направи 12 часа сън, явно се изкефи на захладнялото време душицата.  Simple Smile Сега, след като яде, е една весела и си играе сама ... пу, пу. След малко мисля и да я изведа да подиша навън - като бонус за доброто представяне Simple Smile .

За пеенето - и тя много пее, с мен - когато и пея, сама, но най-смешна е с едно парче на White Snake. Добива едно сериозно изражение, вдига веждите и пее с Ковърдейл страшно отговорно  Laughing Всички падаме от смях.

# 667
  • Варна
Добро утро

Ние стигнахме преди малко 39 Т и давах хексалгин,  дано вече да се оправяме че много се измъчи Иренка. Отивам да я къпя след това ще ви до изчета и ще пиша.

# 668
Добрютру и от нас   love001 !

Благодарско за кафенце, закуска и мъжленце! Съни, Бела, Бобиш Hug!

Бобиш, голям глас извади Калата, много е сладък, само за намачкване  Heart Eyes!

Съни, как е обривчето на Диманка-Сладуранка? Дано пък тези лекари вече да излекуват съкровището!

Ruphy, браво на Боряна, голям сън, да можеш и ти да си починеш.

Сияна, измъчи се Иренка с таз Т, дано вече е за последно и да се оправя детето! Прегръдки от нас с Деа!

Ради, аз ти предлагам да не се притесняваш, т.к. най-вероятно Али лапа всичко и ръчичките и са постоянно в устата, та от това ака по-редичко и начесто. Ако изглежда щастлива и доволна, не му се кахъри толкова  Hug!

By the sea, защо ще ограничаваш времето у форОма  Mr. Green?

Ника, Бо пак ни развесели, нацелувай го бе, голям сладурко е той!  Heart Eyes

Рали (По), дано ви се осъществят плановете и останеш с Йо колкото искаш!

Шаманче  Hug, дано Теа удържи фронта, а на Алекс му премине бързо Flowers Four Leaf Clover !

Далче, малко е съня, а  Mr. Green? И на мен не ми стига...

Деа вчера към 7 вечерта изпадна в пристъп на неудържим плач, почти до 8 часа...Направо полудях...Слава богу, нощта бе спокойна, дори и гръмотряскането преодоляхме с повече гушкане и бял шум...
Дано днес да е все в добро настроение, че хич не понасям да се дере...

Хубав ден на всички пожелавам. При нас е облачно, дано поне не вали много...
  bouquet

# 669
  • София
ДУ!  Hug

Бобиш, страшен певец КокиHeart Eyes Диди и тя е същата, освен това се е научила да пищи едно пронизителноооо...  ooooh!

Аз чакам гости, после се надявам да излезем, ако е хубаво времето и ако госпожицата позволи.  Praynig

Уф, не се депресирайте отсега с тия ясли и детски градини. То и аз съм малко на тръни, ама ш'са опраим!  Hug

# 670
Да се благодарим все пак, че майчинството е 2 години официално, че в цяла Европа е 3 месеца само  Confused.

Наистина това е едно от предимствата в България. Аз се радвам, че родих в България и сега си ползвам майчинството в Белгия. Да ви кажа съм една от малкото майки с колички тук, през деня виждам само разни баби с внучета. Това не е човешко, как ще си оставиш бебенцето на по 3 месеца на ясла...

Ние снощи щяхме да ходим на опера, но преди това бяхме на вечеря с приятели. Свекървата обаче се обади, че Алекс много плаче и хоп вкъщи. Щом ни видя веднага млъкна...жената така се беше притеснила, Алекс като запчале и не спира...  Cry

# 671
 ДД!

Закуски, кафенца, мъже, както винаги тук е прекрасно Hug. Само и всички да бяха здравички Sad. Хайде вече да се оправят Алекс на Шаманката, Иренка на Сияна и ако има други болнички Praynig.

Далче, как е детенце?

Ради, оризовата вода е добра идея, а Смекта ползвала ли си? Напълно безвредна е, не резорбира от организма и действа само локално. Предлагам го, защото вече си давала Ентерол, а той е "по-тежка артилерия".

Съни, само на дерматолог я води душичката. По-особена ти е, та затова Peace. С времето ще го израсте. Мерси, че помниш и питаш за свекъра. То при нас е цяла сага Tired. Сега не идва всеки ден, а почти през ден hahaha, това си е прогрес. Днес ще дойде да вземе бормашината, утре ще дойде да я върне, вдругиден друго и така... Tired.
Но явно никога няма да доживея човешкото по телефона:"Добър ден! Как сте? Какво правите? Имате ли планове за днес? Искам да видя децата, към ....часа удобно ли ще бъде?" ooooh!. Кажете ми аз ли нещо не съм нормална??? Crazy
Та във връзка с това натиснах мъжО да ускорява ремонта на бъдещото ни жилище, че тука трудно издържам вече. То пък и там едни проблеми ooooh!. Затова се бях сдухала по-напред Неви, мерси че попита. Бавно всичко ще си дойде на мястото.

Ей ся пак се скарахме с половинката. От вчера чистя, готвя и пера, само и само събота и неделя да има нещо по-засукано за ядене, да ни е по-приятно на масата, а не само да хапнем на две, на три и да отбием номера..., то това мрънкало не спря да дава акъл. Горката ни снаха, свекърва може да не уцели, ама свекър-хич Naughty. То не беше "масло сложи ли, магданоз сложи ли, купата изми ли, пералня с моите дрехи ще пуснеш ли, за утре риза имам ли" #2gunfire #2gunfire #2gunfire. Накрая съвсем ми преля и го зарязах в кухнята да се оправя сам Crossing Arms. Мама му стара как се справям през седмицата без него, бе? #Cussing out УЖАСТ! За наказание зарязвам всичко и всички. Отивам на фризьор и козметик Whistling.

# 672
За наказание зарязвам всичко и всички. Отивам на фризьор и козметик Whistling.

spoko Само така, Балеринке  thumbsup !

# 673
  • До Балкана
Балеринка, благодаря, че попита Бо вече е добре днес - вчера беше като надрусан, но днес си възвръща и апетита бавно! Дано и твоите дерзания свършат и не си ненормална, нещо напълно естествено нещо очакваш и имаш право на него! Hug
Искам да изляза на разходка вечИ! Тоз дъжд не спря.....

# 674
  • някъде тук
Ей, айде най после да оздравяват всички болни дечица  Praynig Hug

Аз все пак излязох към 10,30 и се прибрах преди малко че се раздуха и притъмня ,трябваше да ходя да купя чадърче за количката че се счупи предишното беше Чиполино , сега взех някако въобще не го и радглеждах каква марка е дано е по здраво поне си отива на количката повече черно и зелено е Simple Smile

П.С. Съни мъжО е добре пие си лекарствата и ходи по често на риболов  Laughing така че на който му се яде прясно уловена риба да заповяда у нас приемам гости   Laughing Hug

Общи условия

Активация на акаунт