Слънце пече, много е добре, Февруарчето голямо ще да порасте! (11)

• 20 218
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
ДД!
Минавам набързо да видя какво правите , че днес  чистене ,готвене за нас ,сега  трябва да приготвям и картофеното пюре на бебо/ абе това на ХИП егати гъстото  и да го разреждам с АМ пак си остават едни парченца гадни дето Криско трудно ги преглъща , а  и хич не е вкусно  Sick/ , абе не съм се спряла от сутринта, едно кафе не мога да изпия на спокойствие, пия го в движение!
Viktorita мисля ,че поне 3 дни трябва да се дава нова храна за да има време да се разбере дали ще има реакция на организма!Аз давам 5 дни - няма за къде да бързам!

Аз да похваля нашия татко -  мие чинии и готви когато не е на работа и си е отпочинал !

Честит месечинки на всички порастващи бебоци днес!

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 12:48 от janichka

# 706
  • Варна
victorita кой каза че не им се препива биричка, Павчи още от на месец има няма му прави впечатление бутилката с бира, като види каменица и очите му стават на палачинки веднага посяга към шишето и акто му го вземеш да не ти казвам какъв рев пада.

Имам доказатлство  Wink

''ВСЕ ПАК МЪЖЕТЕ ЗНАЯТ ЗАЩО!''  Laughing

# 707
Привет мацки  Hug
Аз не се справих с чистенето - подгизнахме - не спря да вали , но пък разболях Радина ooooh!
Та днес я водих на лекар и я оставям на баба й , оказа се,че има слънчева алергия детето  Shocked
Мартин само спи и яде през точно 3 часа, и е станал 100 кг ooooh! Може ли дете на 4 месеца да спи денонощно  Shocked Бедърцата и ръчичките са толкова дебели,че се разраняват от търкането в сгъвките  #Crazy
В Сряда сме на ваксина и ще се консултирам с док. дали да не го захранвам този "мързелан-дебелан" Mr. Green

# 708
  • България/Германия
Привет момичета!

Честити месечинки на празнуващите днес бебоци! Да са живи и здрави и да растат послушни и щастливи деца! Hug Heart Eyes

Почерпете се и за мое здраве, че днес ставам на...няма да казвам на колко, но е с една годинка повече Wink

Аз дадох на бебка бананова каша на Хип...първо я приготвих според указанията на опаковката, еми, няма такова гъсто нещо. Горкото не можеше да преглътне Sad В крайна сметка сложих двойно количество вода, кашичката стана по-редичка и на малката доста й се услади  Heart Eyes

# 709
  • София
ДД!  Grinning
flowerofdreams, честит рожден ден! Много здраве и късмет ти пожелавам!   bouquet Hug

Сиянче, много е сладък Павчи, типичен мъж!  Laughing Дано вече окончателно спадне Т на Иренка.  Hug
Мяуче, айде скоро да изпълзиш от там, където си, че липсваш, да знаеш!  Hug
Марги, бързо оздравяване на Радинка!
Мисмол, как е Албена?

Мъжа ми помага за абсолютно всичко вкъщи, и децата гледа перфектно. Единствено не го допускам до печката, ама това да му е кусура.  Crazy
Аз готвя леща.   chef

# 710
Ника, мерси  Hug Тъпото е,че аз все я пазя от слънце, а и тези два дни беше по скоро дъждовно от колкото слънчево, аз и за това не съм я мазала със слънцезащитно мляко и сега е цялата в обриви  Cry
Цвете, Радина още я яде тази каша - много я обича Embarassed Аз въобще не ги спазвам тези пропорции, правя си я редичка,че иначе не я искаше, толкова гъста и лепкава е трудна за преглъщане  Sick
Забравих  Embarassed Честита месечинка и на вас и на останалите бебоци  Hug

# 711
Привет-мривет! Simple Smile
Не мога да ви изчета...появявам се рЕдко, че мойто диване не търпи да седи вкъщи...Сега обаче съм я 'Фърлила на спалнята и си се завива през глава, пеейки...
Ника  Hug Мерна ме ти със зоркото оЧо  Wink Веднага да отговоря, че Албенка е добре Simple Smile пее, вика и плюе (или поне това което прави с устата си наподобява плюене). Миналата седмица се научи да прави "боц", мн е смешна  Simple Smile Спрях й пюретата, щото не й се отразяваха добре на стомахчето...тези дни пак почвам, но този път с плодови пък да видим....
Голяма е жега, излизаме рано и по обед сме си вкъщи, че  #Crazy
Бегам, че дивото зове...После пак  Peace
Всички болни да се оправят бързо, че в таз жега 'ич не е хубаво така  Hug

# 712
  • София
missmall, боц!  Shocked Браво на вас!  Hug

Марги, и аз напоследък я карам през просото с мазането на Борис, нали уж все на сянка седим, ама сега като те прочетох май ще почвам пак.  Embarassed

Оф, най-сетне се натръшкаха и тримата да спят. Имах чувството, че цял ден все някой ще ми се мотае из краката, ужас.  Mr. Green
Аз установих, че предишната нощ Макс не спа защото беше в чувал.  Shocked Снощи пак го пъхам вътре и получавам дежа вю. В някакво почти неадекватно състояние отивам спейки до неговото легло, дърпам, вадя го и заспа като ... бебе.  bowuu

Неви, никогаш не съм правила оризови спагети. Яла съм само в китайски ресторант, та идея нямам с какво си вървят.  Rolling Eyes

# 713
  • София
flowerofdreams, честит рожден ден! Много здраве, щастие и късмет ти желая!  bouquet
Марги, съжалявам за Радина, дано да се оправи бързо! Hug
Мисмал - браво! Аз уча Калина да прави боц, ама тя не ще (що ли... Mr. Green )

# 714
 Здравейте, върнахме се от сутрешната разходка и навреме гледам, че навън...става дъждовно.

ЧРД flowerofdreams, всичко най-хубаво ти желая!

Честита месечинка и на Кристиан на Вики! Също и на Алекс,Никола и Деян!

Ника, метни една купичка насам- това е любимата манджа на сина ми. Ако може само леща ще яде Crazy.

Марги, жив и здрав да ти е дебеланкото Heart Eyes!
Аз пък моЙта я захраних преди два дена (днес ще й е трето ядене) с млечна бананова каша без глутен, ега кАчи нЕкой друг грам,че вече... Tired. Не мога да кажа , обаче, че я яде лакомо. Доста време се чуди какво да го прави това в устата си Rolling Eyes. Батко й беше доста лаком. Нямаше търпение за следващата лъжица още от първия път.

Неви, много кратка отпуска им даде на твойте мъже, кога отидоха, кога ще се връщат Wink.

dari_geri и аз не знам какво да те посъветвам newsm78. По принцип, заради моето неосъществено желание да кърмя, бих ти казала да упорстваш и да не се даваш, да видиш дали недоволството ще отмине. Ако пък не става номера на твое място бих започнала от най-малкото количество- 30мл Peace.

Мяуче, липсваш, наистина Hug.

Рали, стискам ви палци за ваксините Praynig. Ние майките, май го отнасяме повече от дечицата. Дано мине леко при Йо! Praynig

# 715
flowerofdreams, извини ме, нещо съм пропуснала Embarassed ЧЕСТИТ ПРАЗНИК  Hug
Слънчо, благодаря. Успех ти желая и на теб,аз Гадинка до скоро се мъчих да я науча да прави "боц", ама магарето му с магаре  Close не и не
Нашият педиатър няма ваксини, чакал да доставят  Sad

# 716
  • София
По някакви далечни спомени Борис се научи на боц към 7-8 месеца, и то майка ми го научи, на мен такива неща не ми идват отвътре.

Да ви кажа какво се е научил дребния - ритайки се придвижва по леглото надолу /нали леко сме повдигнали матрака/ и застава под повивалника - рита го с все сила.  hahaha Голяма занимавка му е това сега, а аз все се чудя какво тропа така.
Иначе е далеч от обръщането в която и да е посока. Преди 6 месеца направо не го виждам как ще стане, много му тежи дупето.

Балеринке, ш`ти пратя цялата тенджера, това поне се готви лесно и ще сготвя за нас друга.  Grinning И ние с големия много обичаме супички, ама мъжа ми, нали го взех от английския двор, той супи не яде. Свекърва ми е изключително горда, че от люлката е хранен основно с кашкавал и шоколад, а е преглъщал с кока-кола - израствайки по ресторантите на Балкантурист. Нищо, че стомаха му е на пихтия и откакто го познавам /беше на 23г./ вече не можеше да яде люто, подправки, пикантно и т.н.
Нещо тези дни го гъбаркам и само супи правя - първо пилешка, после топчета, сега леща.  Mr. Green Blush

# 717
Ех Ника, дай свекърва ти да я запознаем с моята бе, белким минат и двете нейде по средата  Laughing

# 718
  • София
Марги, твоята здравословно ли си е хранила децата? Моята все още не може да ми прости, че не давам газирано на Борис. Дори веднъж ми намекна, че ако ме нямало наблизо и той ако искал щяла да му даде.  Shocked Малеееей, като съснах, кипнах, чак се оплюнчих... Мина и, де.

# 719

... ама мъжа ми, нали го взех от английския двор, той супи не яде. Свекърва ми е изключително горда, че от люлката е хранен основно с кашкавал и шоколад, а е преглъщал с кока-кола - израствайки по ресторантите на Балкантурист. Нищо, че стомаха му е на пихтия и откакто го познавам /беше на 23г./ вече не можеше да яде люто, подправки, пикантно и т.н.
Нещо тези дни го гъбаркам и само супи правя - първо пилешка, после топчета, сега леща.  Mr. Green Blush

rotfImbo rotfImbo rotfImbo Стига, бе Ника, умори ме... smile3532

... Дори веднъж ми намекна, че ако ме нямало наблизо и той ако искал щяла да му даде.  Shocked ...
Тука вече ми е доста сериозно, щото след поредното взимане на детето преди години, то ми споделя, че му дали шоколад и му казали да не ни казва #Cussing out. Това е една от малкото причини за отношението ми към тези хора Crossing Arms.

Общи условия

Активация на акаунт