Акне и хубава кожа - спечелена кауза

• 241 765
  • 705
  •   1
Отговори
# 225
ами за да си пречистя организма.имам чувството,че всички пъпки ми излизат от това,просто имам нужда да ми се пречисти организма и кожата ми да добие малко свежест.
а тези таблетки на Хималая ли са?сега погледнах в google и такива ми излезнаха

също и друго искам да попитам.взех си крема на акне аут и си мислих,че ще помохне,но за сега май няма ефект.ако си взема лосиона на акне аут,дали той ще помогне.също в листовката пише да не смесват двата продукта,т.е. трябва да ползвам само едното newsm78
JuJu, това са капсули, не са на Хималая, на друга фирма са. За Акне аут не знам какво да те посъветвам.

# 226
мога ли да задам малко  тъп въпрос
за обикновенна сода ли става въпрос или за някаква специална

# 227
Онзи ден се бях сетила да попитам и още един въпрос преди да се пристраша да ги купя тези капсули - колко са големи всъщност? newsm78 Че аз имам малко проблем с по-големи хапчета и ми е трудно да ги гълтам  Laughing (Това прозвуча не както трябва Laughing)

# 228
Стандартно големи капсули са, като обикновените антибиотици.

# 229
# 230
Измиващия гел на Vichy, за който питаш съм ползвала, другото не съм. Няколко пъти съм си взимала от него, хубав е, но малко силничък. Грим обаче не измива перфектно, след него като съм минавала с памук с друго почистващо, лицето не е било идеално чисто. Но иначе не е лош Peace

# 231
Няма база за сравнение. Едното е гел, другото лосион, гела на Виши е един от най-добрите, които съм ползвала, на Гарние продукта го ползвах точно 1 път и го изхвърлих, спирт, спирт...чист и нищо друго.

Ето това е добър лосион - http://apteka.framar.bg/30005949/%D0%BB%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D1%88 … -200-%D0%BC%D0%BB

И водата на Bioderma е много добра за почистване - http://apteka.framar.bg/30016724/%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D0%B4%D0%B5% … -500-%D0%BC%D0%BB

# 232
  • София
Заинтригувахте ме с този Нийм комплекс. Аз имам проблем с щитовидната, но след като са билкови, предполагам не се налага да ми ги изписва лекар?  newsm78

# 233
И аз не съм отявлен фен на Гарниер Пюр - щипе при нанасяне, антисептично тоест, но по - скоро предпочитам лосионите пред пилинга, от който кожата ми се "щави" - ама буквално: червенини, изсушаване. Опитвам се да си наложа балансиран хранителен режим в момента, пък ще видим.

# 234
bebsum, аз също имам проблем с щитовидната жлеза, но ги взимам. Даже се чувствам по-добре, тъй като типичното чувство за студ ми изчезна, откакто пия комплекса. Това са билки и не се изписват от лекар, по принцип.

# 235
  • София
Значи ето каква ще е следващата ми покупка. Мерси. Peace

# 236
  • Бургас
Вече няколко дена пия Нийм комплекса...пъпките се ''прибират'' и сякаш изсъхват на повърхността на кожата,кожата се заглажда от раните,от стиснатите от мен пъпки Flutter
дано не е краткотраен ефект Whistling
но засега съм повече от доволна..благодаря на препоръчалите го   bouquet

# 237
Valandin, какви външни ефекти имаш от лаксафит? Кожата ли? Не е ли рано след една седмица?

Знам ли дали е рано или не Thinking Пия го вече две седмици и пъпките спряха да излизат просто Shocked Да чукна на дърво, деколтето ми се изчисти, нещо което преди се случваше само след два-три месеца интензивни козметични процедури!Виждам и благотворен ефект върху петънцата останали след пъпките, явно наистина съм имала нужда от прочистване. Като приключа опаковката ще почина и после ще започна Нийм комплекс. Но и Лаксафита върши чудесна работа засега Peace

# 238
  • В къЩи.
За това ли става въпрос  http://www.ayurvedabulgaria.com/products/laxafit.html ?

# 239
Точно за него! Аз го започнах по две причини- първо ми казаха, че пъпките ми са резултат от стомашни проблеми и трябва да  лекувам стомаха и второ през лятото имах много нередовен стомах, което доведе до фисура и операция. Прекарах отвратително в Пирогов и реших оттук нататък да опитам първо всички възможни билкови алтернативи. Отделно, кризата се отрази и на моето семейството и вече нямах възможност да ходя два пъти седмично на козметични процедури от по 50 лв., за да се справя с пъпките. Много е страх всички тези надежди, които имам в момента да не се окажат напразни, но засега съм във възторг!

Общи условия

Активация на акаунт