Акне и хубава кожа - спечелена кауза

• 241 771
  • 705
  •   1
Отговори
# 210
опитвала съм с пилинг.също си правя маска с хума и кисело мляко.но все седя на петна Sad

# 211
  • Sofia
За "зряла" се счита кожата на 40+

В случая става дума за дефиниция на производителя, който е разделил серумите на такива до 25г и такива след това.

# 212
JuJu, и аз се боря с петна, вече години. Сега пия д-р Нийм Комплекс (аюрведична формула е), вече 3 месеца. Професор ми каза да го пия 5-6 месеца за петната. Ако ми помогне за това ще ти пиша. За сега има супер ефект върху кожата от него, но не и върху петната все още.

# 213
JuJu, и аз се боря с петна, вече години. Сега пия д-р Нийм Комплекс (аюрведична формула е), вече 3 месеца. Професор ми каза да го пия 5-6 месеца за петната. Ако ми помогне за това ще ти пиша. За сега има супер ефект върху кожата от него, но не и върху петната все още.

По-напред в темата също се беше писало за този Нийм Комплекс. Можеш ли да споделиш какъв е ефектът върху твоята кожа? И какъв тип кожа имаш по принцип? Мерси   bouquet

# 214
Man 7, моята кожа е смесена, с времето вече не така мазна в Т-зоната. Постоянно ми излизаха някакви пъпки, въпреки че съм на 35, по гърба, деколтето, шията и лицето. Тенът не беше хубав, свеж...по-скоро сивкав, и някак уморено изглеждаше лицето. Имам и петна от бременността. Ефектът от комплекса-кожата е чиста, не излизат пъпки и разни възпаления. (Комплексът действа на ниво черен дроб и "чисти" кръвта, освен това има противовъзпалителен ефект). Дори не ходя на козметични процедури за почистване на лице. Тенът стана жив, по-свеж, по-хубав цвят. Цялостното излъчване на кожата е различно. За съжаление, обаче, петната си стоят. Ще продължа още 3 месеца и се надявам и те да поизсветлеят.

# 215
Присъединявам се към чистещите се вътрешно  Peace Около една седмица ще пия Laxafit, който е от типа на Нийм Комплекса- по аюрведична формула е- с цел подобряване на дейността на червата и нормална дейност на стомаха. Засега съм възхитена, виждам и външни ефекти  Peace После започвам или Нийм комплекс или нещо друго пак по аюрведична формула Peace

# 216
Много се запалих по този Нийм Комплекс, като слушам как го хвалите Crazy Само ме притеснява да няма някакви странични ефекти и дали ако го взема да го пия на собствена глава, без да ми е предписано от доктор имам предвид, няма само да стане по-лошо положението или да се обърка нещо newsm78 Само това ме притеснява, иначе още утре го поръчвам. Една опаковка за колко време стига горе долу и колко време трябва да се пие това, за да има постоянен ефект?   bouquet

# 217
Много се запалих по този Нийм Комплекс, като слушам как го хвалите Crazy .........

На мен също ми звучи много добре комплекса Simple Smile. Само ме вълнува и за него и за Laxafit, дали има ефекти като напълняване, защото това често се чува при приемащите бирена мая ....

# 218

a това от къде се купува и колко струва?искам и аз да го пия newsm78

# 219
Valandin, какви външни ефекти имаш от лаксафит? Кожата ли? Не е ли рано след една седмица?

# 220
Много се запалих по този Нийм Комплекс, като слушам как го хвалите Crazy Само ме притеснява да няма някакви странични ефекти и дали ако го взема да го пия на собствена глава, без да ми е предписано от доктор имам предвид, няма само да стане по-лошо положението или да се обърка нещо newsm78 Само това ме притеснява, иначе още утре го поръчвам. Една опаковка за колко време стига горе долу и колко време трябва да се пие това, за да има постоянен ефект?   bouquet
Man 7, на мен ми го изписа проф. Шиям, за да чистя организма и кожата, така че всеки, който има нужда от това би могъл да го взима, предполага....Така или иначе билките не са с рецепта. Някъде в на4алото започнаха да ми излизат едни особени пъпки и така беше около 2-3 седмици. Това е част от елиминирането на токсините през кожата. Аз не съм забелязала странични ефекти по себе си. 1 опаковка - за 1 месец.

# 221
Много се запалих по този Нийм Комплекс, като слушам как го хвалите Crazy .........

На мен също ми звучи много добре комплекса Simple Smile. Само ме вълнува и за него и за Laxafit, дали има ефекти като напълняване, защото това често се чува при приемащите бирена мая ....

Бирената мая съдържа много витамини от група В. Освен това намалява кръвната захар. Това води до увеличаване на  апетита.

# 222

a това от къде се купува и колко струва?искам и аз да го пия newsm78
[/quote]

JuJu, аз първо си взех от Лечител. После го нямаше там и от аптеки Ремедиум (София). Около 20 лв. за месец. А ти за какво ще го пиеш?

# 223
ами за да си пречистя организма.имам чувството,че всички пъпки ми излизат от това,просто имам нужда да ми се пречисти организма и кожата ми да добие малко свежест.
а тези таблетки на Хималая ли са?сега погледнах в google и такива ми излезнаха

също и друго искам да попитам.взех си крема на акне аут и си мислих,че ще помохне,но за сега май няма ефект.ако си взема лосиона на акне аут,дали той ще помогне.също в листовката пише да не смесват двата продукта,т.е. трябва да ползвам само едното newsm78

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 17:04 от JuJu_

# 224
  • В къЩи.
Аз също ползвам сребърната вода,едва от два дни,т.е. 4 пъти,но ефекта е страхотен. Купих си я ,защото ми излязоха 3-4 пъпки,кожата започна да ми се зачервява,а сега няма и помен от тях Shocked .Спрях да ползвам и ФДТ,може и това да е помогнало.
Само не разбрах колко време мога да я ползвам за външно приложение?
Имам и въпрос за крема Кларина(мисля,че така се казваше),кога се ползва,вечер или сутрин,добра основа за грим ли е?

Общи условия

Активация на акаунт