Акне и хубава кожа - спечелена кауза

• 241 782
  • 705
  •   1
Отговори
# 195
NBM , от кога ползваш спрея на Др. Хаушка ?
Четох в сайта , че този за млада кожа трябва да се прилага 4 пъти в годината по 28 дни , ти така ли използваш твоя ? Интересно ми е между курсовете на лечение как изглежда кожата.

Цената наистина е солена за 40мл.   Crossing Arms

# 196
А за термалната вода какво ще кажете...аз съм много доволна?“ Използвам тази на  VICHY, много освежава и зачервяванията изчезват веднага.  Simple Smile

# 197
Аз ползвам крем с термална вода на Avene и е много приятен, овен това е с фактор 20.

# 198
Днес си взех сребърна вода и започнах с нея. Лицето ми изглежда много прояснено някак и чисто, заради литрите чай, които изпих тези дни и пълното изключване на вредни храни. Е, свалих и 4 кг, но не се оплаквам  Simple Smile.
Сега остава да се махнат напълно пъпките, но и това ще стане.
За петънцата, реших да ги мажа със серума, който ползвам, прочетох в друга тема, че избледнели от него, а не бях се сетила.
Успех на всички.

# 199
Just me, какъв чай пиеш?

# 200
Здравейте момичета,
аз съм на 25 години но борбата с лошата кожа продължава. Моята коже е много много мазна и съм пробвала какво ли не. Сега ползвам крема за мазна кожа на Виши - нормадерм и смея да кажа, че съм доволна. Което е учудващо и за мен понеже и преди съм ползвала продуктите на фирмата но без  ефект.

# 201
Единият е ройбос, насипен, от Лечител.
Другото е смес, която си забърках сама - невен, корени от репей, босилек, бял равнец.
Освен на кожата, ми се отразява чудесно и на тонуса, сигурно е от ройбоса, пълна съм с енергия  Simple Smile.
А и е много приятен на вкус, макар че го пия неподсладен.
Вече се мацнах със сребърна вода за първи път  Grinning.

# 202
За мен "Акне и хубава кожа - спечелена кауза" се осъществи със серията Normaderm на Vichy

# 203
тук ще пиша,за да ви попитам нещо.останаха ми ужасни белези от пъпки по лицето(все още са прясни белезите) и кожата ми седи на петна,може би заради тях.Бихте ли ми казали нещо,с което да уравновеся тена на лицето и да премахна белезите?контратубекс дали ще помогне?  newsm78 Praynig  bouquet

# 204
  • Sofia
Честно казано не ми се вярва да помогне.

NBM , от кога ползваш спрея на Др. Хаушка ?
Четох в сайта , че този за млада кожа трябва да се прилага 4 пъти в годината по 28 дни , ти така ли използваш твоя ? Интересно ми е между курсовете на лечение как изглежда кожата.

Цената наистина е солена за 40мл.   Crossing Arms

В момента ползвам втория си флакон, използвах вече един преди това, значи от около месец и половина. Аз не съм прочела за този за зряла кожа да се ползва 4 пъти, къде го видя това? Rolling Eyes

# 205
Не , пишеше само за млада кожа да се ползва 4 пъти в годината , затова се подведох , че може би и твоят продукт се ползва така.
Чудех се дали е достатъчно , да се ползва 4 месеца в годината , за да изглежда кожата добре.

Значи като свърши си купуваш нова опаковка и продължаваш ?

Аз съм на границата между 24 и 25 , кожата ми вече не е толкова мазна , даже на места е доста суха , а и зимата ще стане още по-суха. Та не знам вече към кои спадам , към младите с проблемна кожа или към хората с по-зряла и проблемна кожа.

Но от финансова гледна точка , май е по-добре да спадам към младите  Mr. Green

# 206
  • Sofia
Да ти кажа аз вече го разреждам като употреба, тъй като ефекта започна да става постоянен.
Сега съм в период на усилено опъпчване по принцип (мензис) и ползвам редовно, в резултата кожата ми е много добре и нямам видими възпаления, въпреки че на моменти усещам как има опит за такива отдолу.
Та слагам и сутрин и вечер.
Извън този период, тъй като вече има добър ефект от серума ползвам през вечер или само сутрин, разреждам както ми дойде.
В сайт на продуктите др Хаушка четох интересна филосифия за кожата, нещо като правила:
ето ги
http://www.drhauschka.com/find-products-for-your-skin/7-facts.aspx

# 207
За "зряла" се счита кожата на 40+

# 208
Аз започнах и чай от коприва да пия.
Който е ползвал сребърна вода ще ми повярва, че само от 2 дни се мажа по2-3 пъти на ден и пъпките се свиват. Буквално се свиха и останаха само връхчета. Просто съм възхитена.
JuJu, пробвай маската с мая и кислородна вода. Дава бърз резултат.

# 209
JuJu, опитай с пилинги - няколко леки, повърхностни. Контратубекс е подходящ при добре очертан цикатрикс.

Общи условия

Активация на акаунт