Акне и хубава кожа - спечелена кауза

• 241 798
  • 705
  •   1
Отговори
# 180
С рецепта ли е? Защото каза, че ти го е предписал лекар... Simple Smile

# 181
Аз отново се изпъпчих. И то забелязах, че имам доста черни точки нови и от тях естествено стават пъпките.
Пия няколко неща в момента, почиствам лицето си редовно.
А петънцата от пъпки някой да е махал успешно с някаква процедура? Изключвам пилинг, защото са само няколко такива. Четох за премахване с колаген, както и за micro needling, но нямам представа колко струва горе-долу.
Не мога да се гледам повече с тези петънца,  не ми се и чака ефект от кремове и други избелващи продукти, макар че ще ползвам и такива.
Благодаря.

# 182
С пилинги може да се третира и локално, на белега, не задължително цяло лице. Имай предвид че абсолютно всичко изисква време и няколко процедури, та щом не ти се чака за ефекта, по-добре си стои така, или отиди на фракселен лазер (задължитлено при пластик, не дерматолог)

# 183
  • София
да разкажа и аз накратко какво се наложи да преживея с акнето...отдавна съм минала тийн възрастта, та не очаквах че тези пъпки са акне, След всичко опитано и преживяно ви съветвам ако наистина имате проблемна кожа- преди всичко съвет със специалист, не просто козметик, а дерматолог, аз за себе си се надявам скоро да се видя с хубава кожа... Laughing
така по този повод да споделя моя горчив опит, след посещението при дерматолог "специалист", получих брошура за Ла роше, един крем от 15мл,който струваше 45лв, и някакъв лосион с киселина, каза ми че първо трябва да отида при козметик да ми изчисти лицето, и след това да почна да се мажа сутрин и вечер първо нанасям лосиона с памук, а после кремчето, та отивам на козметик изстисква ми пъпките, слага ми маски разни други работи, прибирам се и на другия ден сутринта почвам да се мажа с лосиона, до вечерта кожата на лицето ми почервеня, изду се  и съответно стана ясно че съм я изгорила, това от едно намазване, трябваше да минат 5 дена докато се успокои

сега браво за темата  thumbsup, още днес смятам да си купя сребърна вода, доволна съм от термалната вода на Виши, но в сравнение с цената 3лв са нищо, също ползвам и нормадерм, смятам да си купя и почистващия гел от същата серия  Grinning

# 184
  • Sofia
аз по препоръка на дертамотолог и хомеопат започвам вътрешно изчистване на организма със сяра за пиене в комбинация с мед.

Преди 10 години и на мен един дерматолог ми изписа сяра да пия директно.
Разби ми стомаха тотално, ефект нула. Confused
Най-успешните продукти срещу акнето съм открила сама, за съжаление дерматолозите за мен не знаят как да лекуват акнето, само пробутват козметиката си.

Продължавам да съм свръх доволна то спрея на Др. Хаушка. Как може досега да не съм знаела за този продукт - невероятен е, приятен за ползване, ефекта е видим още след първия месец. Взех си и парната баня с маска за лице, за тях още не мога да дам отзиви.

# 185
Моята дъщеря беше с акне и й го изписа една лекарка. Ефектът беше много добър. Постигна го за няколко месеца.  После и аз започнах да го взимам - на мен ми го изписа един професор по Аюрведа, който гостува у нас. Като цяло ефектите са в няколко посоки:
 - елеиминира натрупаните токсини в организма
 - изчиства кожата (при акне, пъпки, екземи, други възпаления)
 - освежава и подмладява(засилва колагеновата продукция и има анриоксидантно действие)
 - изравнява тена при пигментация

При мен последният ефект не се е проявил все още (пия го 3 месеца, професорът ми каза да го взимам 5-6 месеца), но по отношение на чистота на кожата, свежест, тонус - ефекта е супер.
Има сайт с инфо за д-р Нийм Комплекс.
www.ayurvedabulgaria.com

Meрси много за подробното описание и за сайта, разгледах го, но и аз не разбрах само с рецепта ли се купуват тези талбетки или може и без? И дали само в България ги има?  newsm78 (предполагам, че да, защото сега видях, че е българска фирма).

аз по препоръка на дертамотолог и хомеопат започвам вътрешно изчистване на организма със сяра за пиене в комбинация с мед.

...
Продължавам да съм свръх доволна то спрея на Др. Хаушка. Как може досега да не съм знаела за този продукт - невероятен е, приятен за ползване, ефекта е видим още след първия месец. Взех си и парната баня с маска за лице, за тях още не мога да дам отзиви.

Може ли да покажеш този спрей на др Хаушка и да кажеш как точно действа? Мерси предварително  bouquet

# 186
  • Sofia
Ето това е:
http://www.theorganicbodycareshop.com/product-details.asp?SID=10 … sive_Treatment_02

Много съм доволна, защото рядко намирам продукти за ЗРЯЛА кожа с акне. На 33 съм вече, антибиотици и агресивни продукти не ми понасят вече (пресушават).
Продукта е ....просто вълшебство някакво. Не разбирам как става - като водичка е, пръскам 4-5 пъти сутрин, 4-5 пъти вечер. Попива и толкова. Нито се усеща, нито пречи. НО пъпките ги унищожава веднага, някак се събира пъпката и отделя връхчето. Кожата е суха и приятна. Това е всичко. Ако не беше високата цена щеше да е перфектният продукт Sunglasses И въпреки цената ще го купувам редовно. Peace

# 187
Ето това е:
http://www.theorganicbodycareshop.com/product-details.asp?SID=10 … sive_Treatment_02

Много съм доволна, защото рядко намирам продукти за ЗРЯЛА кожа с акне. На 33 съм вече, антибиотици и агресивни продукти не ми понасят вече (пресушават).
Продукта е ....просто вълшебство някакво. Не разбирам как става - като водичка е, пръскам 4-5 пъти сутрин, 4-5 пъти вечер. Попива и толкова. Нито се усеща, нито пречи. НО пъпките ги унищожава веднага, някак се събира пъпката и отделя връхчето. Кожата е суха и приятна. Това е всичко. Ако не беше високата цена щеше да е перфектният продукт Sunglasses И въпреки цената ще го купувам редовно. Peace

Благодаря  bouquet А за по-млада кожа дали е подходящо?  newsm78 Също така да попитам ти с каква кожа си - суха, нормална, смесена, мазна? Дали има значение това? Може би е нещо като термалната вода на Авен, но аз нея съм я ползвала мноооого отдавна и не помня да имаше някакъв особен ефект newsm78

# 188
  • Sofia
За по-млада кожа си има друг серум:
http://www.theorganicbodycareshop.com/product-details.asp?SID=10 … sive_Treatment_01

Разгледай гамата продукти на този производител, за да видиш кое е подходящо за теб.
Моята кожа е смесена към нормална вече. Едно време беше доста мазна, но сега остарях Sunglasses
Разбира се, че има значение за продукта, който търсиш.
Точно затова ми беше нужно да си намеря продукт за зряла кожа, защото моята вече не е мазна, на моменти е суха, проявява първи признаци на стареене...и всички агресивни продукти ми предизвикват допълнително остаряване и пресушаване.
А иначе продукта просто има някаква скъпа активна съставка, която убива акнето. Няма нищо общо с термалната вода, която си е просто вода. Използвах израза вода само за да покажа какво е усещането от нанасянето на продукта.

# 189
Man 7Utd, Danaq, не е с рецепта. Взимам го от Лечител. Все повече лекари започват да изписват и билки, което е добре.

# 190
За по-млада кожа си има друг серум:
http://www.theorganicbodycareshop.com/product-details.asp?SID=10 … sive_Treatment_01

Разгледай гамата продукти на този производител, за да видиш кое е подходящо за теб.
Моята кожа е смесена към нормална вече. Едно време беше доста мазна, но сега остарях Sunglasses
Разбира се, че има значение за продукта, който търсиш.
Точно затова ми беше нужно да си намеря продукт за зряла кожа, защото моята вече не е мазна, на моменти е суха, проявява първи признаци на стареене...и всички агресивни продукти ми предизвикват допълнително остаряване и пресушаване.
А иначе продукта просто има някаква скъпа активна съставка, която убива акнето. Няма нищо общо с термалната вода, която си е просто вода. Използвах израза вода само за да покажа какво е усещането от нанасянето на продукта.

Да, аз разгледах в сайта и го намерих това, което е за по-млада кожа. Видях и останалите продукти, но като цяло са доста скъпички. И все пак, ако наистина помага си заслужава. Това е, че няма гаранция, че и на мен ще помогне, щом при други е имало положителен ефект.
А този флакон 40мл за колко време горе долу стига и след колко време "лечение" с този спрей има резултат?

Man 7Utd, Danaq, не е с рецепта. Взимам го от Лечител. Все повече лекари започват да изписват и билки, което е добре.

Мерси, ще се поразровя още малко и може да си ги поръчам  Peace

# 191
  • Sofia
Флакончето ми стигна за месец и половина. Ефект имаше още на втората седмица.
За този Нийм комплекс съм чела и аз положителни отзиви. Ако е безвреден бих си взела и аз, вътрешното прочистване е винаги полезно.

# 192
  • Там, където мечтите се сбъдват
епоръка на дертамотолог и хомеопат започвам вътрешно изчистване на организма със сяра за пиене в комбинация с мед.
[/quote]

Преди 10 години и на мен един дерматолог ми изписа сяра да пия директно.
Разби ми стомаха тотално, ефект нула. Confused
Най-успешните продукти срещу акнето съм открила сама, за съжаление дерматолозите за мен не знаят как да лекуват акнето, само пробутват козметиката си.

[/quote]

Накара ме да се замисля, какво означава директен прием на сяра? на мен ми казаха да сипя едно пакетче сяра в едно бурканче от лютеница пълно с мед, да го разбъркам и да приемам сутрин на гладно по една чаена лъжичка. и ти ли това прави?
притеснявам се да не си раздразня стомаха, така че ще съм ти благодарна да споделиш твоя опит.

# 193
  • Sofia
Ами аз приемах една сяра на прах, купена от аптеката.
Не съм специалист, но на стомаха не ми понесе добре. По принцип стомаха ми е много чувствителен.
Не знам дали твоят начин на прием е по-щадящ, възможно е, потърси повече информация.

# 194
За пореден път чета темата, понеже отново имам пъпки, по моя вина. Бях забравила, че когато пия вит. А и Е ми излизат отново и то много. Но както и да е, сега спрях. Започвам със сребърна вода освен всичко друго - здравословна храна без месо и млечни продукти, захар и други боклуци, много чай и маски с хума и мая.
Вместо сода аз ползвам трици от кестен за почистване на лицето.

Общи условия

Активация на акаунт