Акне и хубава кожа - спечелена кауза

• 241 810
  • 705
  •   1
Отговори
# 165
  • Софиянка в Пазарджик :)
Момичета някоя от вас има ли проблем като моя-нямам черни точки но винаги имам по 3-4 пъпки които в момента в който започват да изчезват се появяват нови 2-3 и така до безкрай  ooooh! Кожата ми е мазничка правя си чай от мента и босилек ползвам го като тоник и доста бързо ми заздравяват пъпкитеи кожата ми става нормална не се омазнява,но не изчезват напълно.Чудя се при положение че нямам черни точки от къде изникват тия гадини?  Thinking

# 166
  • София
Така така.  Thinking Пия сребърната вода вече 11-12 дена, както и се мажа с нея. Но нещо се почвиха доста нови гадини.  Crossing Arms Съвпадение? Може би. Или да не би да ми се чисти организма.  Thinking Някой да е имал подобни наблюдения? newsm78

# 167
Oт сребърната вода пъпки не се появяват, ако не помага, то поне не вреди. Това е просто колоидно сребро, не може да навреди по никакъв начин.

# 168
Аз искам да се похваля,че днес ми е 12 ден откакто пия и си почиствам лицето сутрин и вечер със сребърна вода и забелязвам страхотно подобрение в състоянието на кожата ми-не се омазнява толкова,дори след поставяне на крема за лице,не ми е излязла нито една подкожна пъпка откакто съм започнала с водата(преди ми излизаше по една-две задължително всяка седмица от двете страни на бузите)Изключително съм доволна от резултата и няма да я заменя с нищо друго,защото нито един лосион за лице,който съм ползвала до момента не е постигал такъв ефект Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 169
  • София
http://health.actualno.com/news_229885.html  Peace Аз предлагам сребърна вода с няколко капки масло.  Simple Smile

# 170
Момичета, само да попитам не изсушава ли кожата сребърната вода като се обтривате? И вместо тоник за лице ли я използвате преди крема? Питам, защото като ви чета реших да пробвам, кожата ми много лесно се изсушава  Peace
Благодаря предварително!   bouquet

# 171
  • София
Аз я ползвам вместо тоник и не ми изсушава лицето.  Peace Но имам един въпрос, след като не трябва да се пие повече от 20 дни, дали не е цъщотот и смазането?  Thinking Дали кожата не привиква към полезното вличние на среброто?  newsm78 Някой?

# 172
Така така.  Thinking Пия сребърната вода вече 11-12 дена, както и се мажа с нея. Но нещо се почвиха доста нови гадини.  Crossing Arms Съвпадение? Може би. Или да не би да ми се чисти организма.  Thinking Някой да е имал подобни наблюдения? newsm78

При мен се получи същото ,но след пиенето на бирена мая.Сега и аз почнах сребърната вода -ве4е 3 ден! newsm78

# 173
И при мен беше същото след около 2-3 седмици пиене на нийм комплекса. Доста демотивиращ период, защото кожата започна да изглежда по-зле отколко в началото. Сега, обаче, ефектът е страхотен. Никога не съм се радвала толкова на кожата си... GrinningПредполагам, че със сребърната вода е същото.

# 174
Днес ми е 17ти ден от сребърната вода, след 3 дни я спирам за около 10 дни. При мен нямаше особен ефект, само от начало малко ми се подобри състоянието на кожата на лицето, но после си беше пак същото като че ли newsm78 Дали не е защото ми съвпадна с цикъла и се поизпъпчих пак, не знам ... Ще продължа може би след това още 20тина дни или за колкото ми е останало да видя дали ще  има някакъв по-видим ефект.

# 175
И аз да кажа, днес ми е 15тия ден..и за първи път преди цикъл не ми излязоха пъпки, е само няколко де ама не е като по принцип  Sunglasses пу-пу, да не ми е уроки  Blush ще пия до края на седмицата и после почивка  Whistling а аз водата забравям да я пия, пия няколко глътки на веднъж и не я разреждам

# 176
Man 7 Utd, защо не опиташ с нийм комплекса. Ефектът е бавен, но много добър за кожата. А и организма се пречиства от токсините. Аз съм много доволна.

# 177
  • Там, където мечтите се сбъдват
аз по препоръка на дертамотолог и хомеопат започвам вътрешно изчистване на организма със сяра за пиене в комбинация с мед. Единственият проблем, че действа малко слабително, та ще видя дали ще успея с нея или ще прибягна до сребърната вода. иначе съм спряла кафето от няколко месеца, ограничавам постепенно приема на захар и сладки неща. при мен не стига, че преди цикъл ми излизат, но и при рязко спадане на температурите, т.е. прехода лято есен зима ми е най-кошмарният и се надявам с това изчистване на организма тази година да се преборя с него.

# 178
Man 7 Utd, защо не опиташ с нийм комплекса. Ефектът е бавен, но много добър за кожата. А и организма се пречиства от токсините. Аз съм много доволна.

Може ли да споделиш малко повече за този нийм комплекс, че за първи път чувам, а ми стана интересно   bouquet

# 179
Моята дъщеря беше с акне и й го изписа една лекарка. Ефектът беше много добър. Постигна го за няколко месеца.  После и аз започнах да го взимам - на мен ми го изписа един професор по Аюрведа, който гостува у нас. Като цяло ефектите са в няколко посоки:
 - елеиминира натрупаните токсини в организма
 - изчиства кожата (при акне, пъпки, екземи, други възпаления)
 - освежава и подмладява(засилва колагеновата продукция и има анриоксидантно действие)
 - изравнява тена при пигментация

При мен последният ефект не се е проявил все още (пия го 3 месеца, професорът ми каза да го взимам 5-6 месеца), но по отношение на чистота на кожата, свежест, тонус - ефекта е супер.
Има сайт с инфо за д-р Нийм Комплекс.
www.ayurvedabulgaria.com

Общи условия

Активация на акаунт