Акне и хубава кожа - спечелена кауза

• 241 584
  • 705
  •   1
Отговори
# 75
Привет на всички Simple Smile Определено ДА за пилинга - аспирин, хлебна сода, захар, кафе (това не съм го прилагала, но знам за целулит, че се ползва с успех). В моя случай ексфолирането е през ден-два с почистващото ми гелче и мека гъбка, но когато имам повече време и останалите видове пилинг ползвам, пилинг да има  Laughing Да кажа все пак, че това го правя сега, когато вече нямам големи червени или гнойни пъпки, де. Но ефекта от пилинг процедурите в салоните, обновяването на кожата и заличаването на белезите със сигурност бяха повече от очевидни. А за слънцезащитните кремове съм ползвала на Bioderma 50+ и  Avene 50+ и от двата съм доволна.  Peace

# 76
  • Sofia
Много хубава тема   bouquet
Ще пробвам и аз сребърната вода.
Преди няколко дни си поръчах този продукт на Д-р Хаушка, споменавам го, защото виждам, че и авторката ползва тази козметика:
http://www.theorganicbodycareshop.com/product-details.asp?SID=10 … sive_Treatment_02

Ще дам отзиви като пристигне.
Centuriada, ти кой точно продукт на д-р Хаушка позлваш?

, изписа ми антибиотик и за почистване Uriage, серията Hyseac, пих 6 седмици антибиотика, продължавам до 10 седмици и следващата седмица съм на както тя го нарече "козметична процедура, с медицинско предназначение за акне" , за да се изчистят черните точки и доизчистят петната. След всичко опитано и преживяно ви съветвам ако наистина имате проблемна кожа- преди всичко съвет със специалист, не просто козметик, а дерматолог, аз за себе си се надявам скоро да се видя с хубава кожа... Laughing

Да ти кажа честно, като много препатила и пробвала, досега не познавам човек, на който антибиотиците да са помогнали.  Дано съм лош пророк, но твоята лекарка никак не ми вдъхва доверие с тези илачи, след 13 години борба с акнето за мен лично предписването на антибиотик за него показва пълно непознаване на проблема, с целене единствено на един много краткотраен ефект, който до нищо добро не води в дългосрочен план.
Дано не съм познала  Hug

искам да ви попитам някоя от вас ползвала ли е нещо като пилинг продукти в домашни условия?препоръчайте крем или комбинация от разтвор и крем?благодаря ви   bouquet
Чиста химия си е, но можеш да пробваш това на Клиник:
http://www.clinique.com/templates/products/spp/index.tmpl?ngextr … DUCT_ID=PROD14254

При мен имаше приятен освежаващ тена и анти-възпалителен ефект, но имай предвид, че подобни неща се ползват само през зимата. Цената на комплекта беше около 140лв.

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 20:46 от NBM

# 77
ами май ще те разочаровам Laughing антибиотика ми спря кистите по лицето, сега ходих 4 седмици вече веднъж седмично на процедури, с някаква козметика...където не ме стискат, само слагат мазила...и буквално съм нов човек, вече ще разреждам процедурите на 3-4 седмици, защото както ми обясниха кожата е "хваната" да не прави кисти Peace

точно преди да ида на лекар се бях заредила с 3те стъпки на клиник, добре че има хора на които помагат че си ги продадох Peace

искам да отбележа, че аз в рамките на 4-5 месеца от идеално чисто лице се оказах с променена физиономия и подута на различни места и с оневъобразими циреи по лицето, но само там, нямах дори по шията, единствено на лицето излизаха и нито да минат, нито да спрат да болят, нито да ги стисна..при всяко стискане бликваха едни фонтани че немога да изчистя огледалото Sick абе бях наистина страшно зле....сега след 3-4 месеца лечение са ми останали само бледи петна, но кожата ми е страхотна без кисти и пори Flutter

# 78
Мога ли да попитам откъде си поръчвате доктор Хаушка? Предстои ми пътуване и искам да се заредя с добра медицинска козметика, защото на дълъг път кожата ми обикновено реагира с нови и нови пъпки Confused

# 79
  • Sofia
Аз си поръчах от сайта, който съм дала по-горе. Има доставка до БГ.

# 80
NBM, благодаря за линка, ще следя за резултати! Дано останеш доволна Peace

# 81
Момичета, честно казано съм пробвала какво ли не! Акне Аут лосион, Имекс крем и сапун, бирена мая, какви ли не прехвалени козметични марки...  Едното средство, което ми помогна, ми го изписа дерматолог - една доста миризлива зелена маска, която забъркват намясто в аптеките, които правят лекарства. Само и единствено с рецепта... Имаше страхотен ефект. Пъпчиците направо се свиваха още при първото нанасяне.
Но това, което наистина ме спаси бяха противозачатъчните - факт!Кожата ми стана гладка, пъпчиците изчезнаха както и омазняването  Wink

# 82
Момичета, честно казано съм пробвала какво ли не! Акне Аут лосион, Имекс крем и сапун, бирена мая, какви ли не прехвалени козметични марки...  Едното средство, което ми помогна, ми го изписа дерматолог - една доста миризлива зелена маска, която забъркват намясто в аптеките, които правят лекарства. Само и единствено с рецепта... Имаше страхотен ефект. Пъпчиците направо се свиваха още при първото нанасяне.
Но това, което наистина ме спаси бяха противозачатъчните - факт!Кожата ми стана гладка, пъпчиците изчезнаха както и омазняването  Wink

браво на теб, лекарствата които ми помогнаха на мен се бореха с някакво белтъкообразуване...а сега се мажа с някакви неща които се борят с кожен хормон, който предизвиква разширяване на пори и мазна кожа...вероятно при теб противозачатъчните имат същия или поне подобен ефект Flutter

Можеш ли да напишеш рецептата за гадната зелена маска?

# 83
Да, или да сканираш като изображение и да постнеш, да речем, линка към изображението; хем хубава кожа, хем става да сплашиш домашните си вкъщи ако не слушат  Crazy

# 84
  • Sofia
браво на теб, лекарствата които ми помогнаха на мен се бореха с някакво белтъкообразуване...

Може ли да напишеш как се казва антибиотика, който се бори с белтъкообразуването, да потърся повече инфо по въпроса, че за първи път чувам, благодаря?

# 85
разбира се, http://www.framar.bg/%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BB- … -pid01004309.html ето го, във Варна само че е в порядъка на 16-18лв. Моята схема беше 10 седмична- 3 дни пия, 4 дни почивам...можеш да се консултираш с дерматолог ако искаш, незнам дали е практика да се изписват подобни лекарства Rolling EyesУспех!

# 86

браво на теб, лекарствата които ми помогнаха на мен се бореха с някакво белтъкообразуване...а сега се мажа с някакви неща които се борят с кожен хормон, който предизвиква разширяване на пори и мазна кожа...вероятно при теб противозачатъчните имат същия или поне подобен ефект Flutter

tedd, за съжаление я изгубих...  Sad Беше доста отдавна. А и дерматолога не си спомням как се казва... Голяма съм шматка Embarassed Спомням си поне аптеката, ако още съществува, защото последно ходих преди 2 години - на бул. Левски м/у Фр.Нансен и Раковска в София, от страната на Starbukcs. Само това... Но ще се поразровя за дерматолога  Peace Веднага щом открия нещо за зеленото "чудовище" ще пиша

# 87
Момичетаааа, намерих докторката - значи не е било толокав отдавна...   Blush
д-р Росица Йорданова от Центъра за медицинска козметика на бул. Витоша.

Ето и линк с нейно интревю http://www.teenviewsofia.com/article/234/Tainata-na-hubavata-koja

Надявам се да не се сметне за реклама на сайта или въпросния център  oops

# 88
щеше да е добре, ако бях в София, нищо ще очаквам да споделиш ако намериш нещо Peace

# 89
Сребърна вода ползвам на аптека Вербена, там се прави и е със същото име 200мл е, струва 3,00лв.

Общи условия

Активация на акаунт