Акне и хубава кожа - спечелена кауза

• 241 843
  • 705
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Момичета, да ви споделя, че изпробвах пиенето на сребърна вода и пръскане на кожата с нея и при мен имаше ефект.  newsm44  Обикновено лятото от горещините и влажния въздух кожата ми се влошава и изглежда ужасно. Сега обаче пробвах и пих сребърната вода окло 20 дена и пръсках сутрин и вечерпочистеното лице със спрей сребърна вода. Вечер слагах и от олиото на Др Хаушка.
Така, че благодаря на авторката на темата за съвета  Hug

# 136
  • Пловдив
+ Най-ефисакните продукти за мен
La roche - Effaclar Duo
или
Exfoliac acnomega 100 или 200 в зависимост колко тежко е акнето.
или
Avene Cleanance K
+ Гел Simple Smile
  Peace Изпробвано Avene Cleanance K
+ Гел - действа!

# 137
аз пък от Ефаклар на ла рош хич не се очаровах Rolling Eyes

сега поръчах това http://www.pharmashopdiscount.com/bioderma/20660-bioderma-sebium-ai-30ml.html чух добри отзиви..да видим..

# 138
  • София
Много полезна тема!   bouquet Отивам за сребърна вода и аз.  Laughing Иначе съм си поръчала едни пробиотици, да видим как ще ми се отразят. Моята кожа  е много шантава. Смесена, лесно дехидратища се, с много черни точки. От време на време , като и скимне, се опъпчвам цялата!  Sick А има периоди с месеци ( пу пу  Mr. Green ) кожата ми да е без нито една пъпчица. Най-ме тормозят едни твъди и странни пъпки, които излизат долу на дясната буза ( гледам мацката с липата се оплаква от подобни  Hug). Е те са страшно упорити и си минават чак като си решат. (Скоро не са ме навестявали, дано да ме забравят!  hahaha) Ходила съм хиляди пъти по дерматолози, никой не ми пусна едни изследвания.  #Cussing out К'во ли не изпих, к'во ли не измазах. ooooh!
От две седмици ползвам крема на Биофреш с лавандула за кожа с акне http://www.biofresh-bg.com/ , много ми харесва и по принцип ползвам розова вода взместо тоник. Тези две неща ми взлияят най-добре.  Peace Поръчала съм си и масло от чаено дърво.А, и забелязах, че не трябва да оставям кожата "да си почива" през уикенда от фон дьо тен, защото ако го направя и задължително излиза някоя гадинка.  Flutter
tedd , това кремче е много хубаво. Направи ми впечатление, че каза "поръчала". От къде?  Thinking
Ще продължавам да ви чета и да споделям моите резултати.  Hug

# 139
И аз отивам за сребърна вода,мисля,че имам нужда от едно хубаво прочистване външно и вътрешно.Аз по принцип нямам акне,но ми излизат някакви подкожни,дето много болят и не трябва да се стискат,а и чакаш сами да минат когато и да е това Confused и ми се запушват пори,гледам да не пипам много много,но понякога се изкушавам признавам Whistling

# 140
Аз също от известно време обмислям идеята за сребърна вода Peace Споделете каква точно марка използвате Simple Smile
Q-T, какъв спрей сребърна вода ползваш?

# 141
  • София
Аз си взех въпросната Аркол за 3лв. Имаше и с пулверизатор, но аз искам и да я пия. Да попитам тези които я пият - преди или след ядене, или няма значение?  newsm78

...
Отстъпка от 5$ в www.iherb.com с код EVA120

# 142
Kashmir, от същия този сайт, само че миналата седмица беше 6.30 евро и съвсем изгодно излезе, ако искаш на лс ще ти обясня как да поръчаш Peace

# 143
Доста полезна тема, не можах да я изчета цялата, но горе долу. Аз също имам акне, не само по бузите, лека форма е, но пък е постоянно и рядко се отървавам за повече от няколко дни ( обикновено лятото, на морето ).

Знам, че може би до голяма степен проблемите ми идват от приемането на неподходяща храна - най-голямо изкушение са ми сладките неща Confused Не мога и 1 ден да живея без да хапна шоколад или нещо шоколадово, сладко. Също си падам по тестени изделия. Не пия газирано, хляб рядко ям и то само пълнозърнест. Ако може да ми кажете начин да се справя с лакомията ми към сладкото? Embarassed

Външо, в момента ползвам мек измиващ гел на Авен, розова вода смесена с 2 вида спирт и на Биодерма кремчето, което е показано по-горе. Имам също и Акне БП5 и Зинерит. Всичките са ми предписани от моята дерматоложка, но вече и аз не мога да кажа до каква степен действат. Много съм точна по отношение хигиена на лицето, никога не си лягам с грим, винаги измивам и минавам с розовата вода и по 2 пъти ако трябва. Но тези пъпки и черни точки пак си излизат и няма спасение Cry

В момента гледам разфасовките на тази сребърна вода и се чудя, ако я прилагам вътрешно и външно за 20 дни, какво количество горе долу ще ми трябва? Също така каква е разликата между 12ppm и 30ppm, ако това изобщо ви говори нещо? (гледам в английски сайт -> http://colloidalsilveruk.com/#/uk-orders/4540692962 )

П.С. Съжалявам, че стана  толкова дълъг пост Crazy  bouquet

# 144
  • На точното място
Включвам се и аз с благодарности към авторката на темата и всички писали в нея. От 3-4 месеца настъпи корена промяна в кожата на лицето ми. Нямаше ден без да ми излизат по 1-2 пъпки. Голям ужас. Чак мъжът ми сериозно се притесни, защото по принцип лицето ми е чисто без особени грижи.  Както и да е , в точното време попаднах на точната тема. Вече 1 седмица правя процедурите със сребърната вода и пия добавките на Хималая + кремчето им Кларина. Резултата е очевАден!!!   Heart Eyes

# 145
Може би е споменато в темата, но не разбрах има ли ограничение в използването на сребърната вода.?

Зная, че трябва на 20 дни да се прави почивка от 5 дни(за пиенето), но може ли безкрайно да се приема така?

# 146
Има ограничение , да. Мисля че за повече от 20 дена не бива да се пие. Трябва да се направи почивка и отново може да се пие за 20 дена.

Мисля че тук го бях чела : www.arcol.hit.bg

de_desto , кои добавки на Хималая пиеш ? Аз пия само Септилин , понеже не мога да намеря Пурим никъде.

# 147
Нека и аз споделя какво ми подейства много добре за момента. Пия Дермабион от около месец, и от време на време се мажа с Активен Лосион на Акне аут. Лосиона много изсушава кожата, така че трябва и някакво хидратиращо кремче да се ползва, но резултата поне при мен и при няколко приятелки е много добър. Отделно преди това пих и се мазах със сребърна вода.

# 148
  • На точното място
The Sunrise, точно тези които си споменала пия. Amra ги беше препоръчала, прочетох им листовките и си ги взех и аз. Незнам дали съм го хванала навреме проблема или не е било нещо много сериозно, но лицето ми в момента е супер чисто - и последната гад изчезна.

# 149
А Пурим откъде намери в Бургас ? Аз не мога да открия.

Общи условия

Активация на акаунт