Акне и хубава кожа - спечелена кауза

• 241 744
  • 705
  •   1
Отговори
# 255
Аз миналата зима си направих easy peel, 5 процедури. Кожата става на малки бели люспи и това трае 6-7 дни. Но петната не ми изчезнаха, а една процедура беше 150лв. Sad

# 256
  • София
Да се похваля...в понеделник бях на химичен пилинг и резултатите се виждат от километри. Имам още 2 процедури и вече нямам търпение да ги направя,
Здрасти. Заинтригува ме с този пилинг. С какъв процент киселина ти го правиха и какъв трябва да е интервала между процедурите? И аз си правих миналия месец, имаше едно лееко избистряне на тена, но петната и пъпките си седят.. Скоро замислям втора процедура.

# 257
Между другото Dr. Neem Complex

http://www.ayurvedabulgaria.com/products/dr-neem-complex/57-dr-n … complex-info.html

и Purim и Septilin

http://www.si-plus.com/index.php?p=33

http://www.si-plus.com/index.php?p=1

са с еднакво съдържание, т.е същите билки, които се съдържат в Neem комплекса се съдържат в таблетките на Himalaya /даже в тях има и още билки допълнително/.
А и като сметнах вчера колко давам на месец за Purim и SEptilin излезе, че месечно ми струват кажи речи колкото комплекса.
Това като информация само го казвам  Peace

# 258
от вчера пия Др. Нийм Комплекс

Супер кожа със сода

Последна редакция: нд, 17 окт 2010, 18:12 от elssssss

# 259
  • София
Момичета, а имате ли представа дали привиква организма към тези хапчета (най-вече от Лаксафит) и след дълъг прием, след като се спрат, проблема с ленивите черва да се задълбочи... Confused Някоя от вас да ги е приемала 2-3 месеца? Аз от 3 дни пия Лаксафит, защото по това време колита ми се обостря и става нещо страшно..Четох много хубави неща за тези хапченца и определено ми действат, даже съм във възторг, но...малко ме хваща страх да не привикне коремчето ми към тях и после да не мога без приема им. Rolling Eyes Другото, което е...сега забелязах една билка на опаковката, която е написана, че се съдържа ,а в сайта е пропусната в допълнителната информация - сена.А за сената знам, че е много ефикасна за прочистване, но...не е препоръчително да се приема дълго време.И съм чела, че е по-добре да се избягва приема и.Някоя от вас да има впечатления след по-дълъг прием?

П.П. Забравих да спомена, че действително ми се отразява много добре и на кожата, изчистиха ми се едни ситни пъпчици по раменете, които още след морето си ми стоят..Това само от 3-4 дни прием Flutter

Ето какво открих за сената: http://www.nanocom-bg.com/test/index.php?option=com_content& … amp;Itemid=100017 .  М/у другото тя май е и в съдържанието на Нийм комплекса Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 17 окт 2010, 13:02 от iana1980

# 260
iana, майка ми и сестра ми пият лаксафит от началото на лятото. В началото взимаха по 2 капс. на ден, после намалиха на една на ден, после на 2-3  приема седмично и ефектът продължава да е регулярно изхождане. По принцип сената не е добра в големи количества, но в аюрведичните формули целия състав е балансиран - всяка билка стимулира и същевременно омекотява ефекта от другите билки. Това е особеното и ценното в аюрведа формулите.

# 261
  • София
Ох, дано е така..много се притеснявам, защото съм чувала, че се привиква към такива хапчета и после положението става още по-зле отпреди приемането им Confused Направо ме е страх да ги пия и съм в чуденка дали да ги спра..При мен е сезонен само проблема с колита и незнам дали тези хапчета не са за по-сериозни проблеми - постоянен запек и т.н....Но определено ми облекчиха болките...Не се издържаше с тоя колит Sad

# 262
  • В къЩи.
Амра,целогодишно ли приемаш Пурим? Мисля да си взема,но незнам колко време се пият.

# 263
Амра,целогодишно ли приемаш Пурим? Мисля да си взема,но незнам колко време се пият.
Да, пия го от година и половина някъде с малки почивки от по десетина дни на няколко месеца.

# 264
И аз съм с проблемна кожа .

Преди 2 години правих няколко процедури с химичен пилинг,имаше ефект,но само временен .След известно време всичко се повтори.Явно трябва и някакво вътрешно изчистване ,само пилинг не помага.

# 265
Ох с този пилинг много се чудя newsm78 Като ходя редовно на почистване (през 10 дни) лицето ми е добре, но после като разредя или поспра и пак се задръства Cry Всеки път козметичката ми ме навива за този пилинг, но 1во, че не мога да си позволя да не излизам 2-3 дни от вкъщи, защото ще ми се бели кожата и 2ро, че като чета какви последици може да има и нещо не съм много навита newsm78 Ако от 1-2-3 процедури ще има продължителен ефект и то 100%, може и да се жертвам. Ако ли не, не мисля, че има смисъл newsm78 Някой друг, които да сподели резултати/опити от пилинг? Praynig  bouquet

# 266
Man 7, аз правих 6 последователни пилинга и ефектът не беше убедителен. Почистване на всеки 10 дни ми се струва твърде често - не ти ли се дехидратира кожата?

# 267
  • В къЩи.
Да, пия го от година и половина някъде с малки почивки от по десетина дни на няколко месеца.

bouquet

# 268
Ох с този пилинг много се чудя newsm78 Като ходя редовно на почистване (през 10 дни) лицето ми е добре, но после като разредя или поспра и пак се задръства Cry Всеки път козметичката ми ме навива за този пилинг, но 1во, че не мога да си позволя да не излизам 2-3 дни от вкъщи, защото ще ми се бели кожата и 2ро, че като чета какви последици може да има и нещо не съм много навита newsm78 Ако от 1-2-3 процедури ще има продължителен ефект и то 100%, може и да се жертвам. Ако ли не, не мисля, че има смисъл newsm78 Някой друг, които да сподели резултати/опити от пилинг? Praynig  bouquet

Ако се прави малък процент к-на, няма сериозно обелване и си за пред хора на следващия ден. Чудесно  е вместо механично почистване при козметичка, хем отпушва, хем озарява и подобрява тонуса на кожата. НО редовно правене.
За какви пилинги и за какви проблеми говорим е въпроса? Салицилова да атакува бактериите, или гликолова да лющи, или нещо друго имаш предвид? Ако искаш с пилинг да контролираш акне, няма да помогне в дългосрочен план 2-3 процедури, факт, ще се върне акнето, освен евентуално ако няма някаква друга терапия и това е съпътсващо. Но зависи и какво е акнето - ако е хормонално,ще помогне най-малко. Виж за белези пилингите помагат.

И като цяло, преди да се пият хапчета и да се мажат кремчета, най-важното е да знаете какъв тип е акнето. Какъв е смисъла да се слага кремче или да се пие АБ, при положение че е примерно хормонално?

# 269
Man 7, аз правих 6 последователни пилинга и ефектът не беше убедителен. Почистване на всеки 10 дни ми се струва твърде често - не ти ли се дехидратира кожата?

Хм, значи май малко ме разколеба Crossing Arms Ами така ми беше препоръчано от дерматоложката ми (д-р Тачева). Понеже само лятото като съм си в България имам възможност да правя често почистване и тя прецени, че на 10 дни до 2 седмици ще е добре. Имаше в един момент леко дехидратиране и лющене на места, но поне ми беше сравнително чисто лицето.

Ако се прави малък процент к-на, няма сериозно обелване и си за пред хора на следващия ден. Чудесно  е вместо механично почистване при козметичка, хем отпушва, хем озарява и подобрява тонуса на кожата. НО редовно правене.
За какви пилинги и за какви проблеми говорим е въпроса? Салицилова да атакува бактериите, или гликолова да лющи, или нещо друго имаш предвид? Ако искаш с пилинг да контролираш акне, няма да помогне в дългосрочен план 2-3 процедури, факт, ще се върне акнето, освен евентуално ако няма някаква друга терапия и това е съпътсващо. Но зависи и какво е акнето - ако е хормонално,ще помогне най-малко. Виж за белези пилингите помагат.

И като цяло, преди да се пият хапчета и да се мажат кремчета, най-важното е да знаете какъв тип е акнето. Какъв е смисъла да се слага кремче или да се пие АБ, при положение че е примерно хормонално?

При мен акнето мисля, че е от възрастта (18 вече), а не хормонално, въпреки че не съм си правила изследвания. До сега съм позлвала почти всичко, което се приема външно, предписано ми от дерматоложката. При последното ми почистване на лицето ми беше направен и "мини" пилинг със салицилова киселина мисля, за да изсуши пъпките, имаше леко лющене след това, имаше и горе-долу добър резултат, но не дълготраен. Мисля, че при мен лично най-много помагат почистванията, но ми трябва и нещо за вътрешно изчистване, защото ми се струва, че до една малка степен и това ми влияе newsm78

Общи условия

Активация на акаунт