Акне и хубава кожа - спечелена кауза

• 241 724
  • 705
  •   2
Отговори
# 285
Здравейте!

Аз днес си купих крема Ефаклар дуо,макар кожата ми да е комбинирана се надявам да е подходящ,омазнява ми се главно по брадата и там най вече са и проблемите ми,едни малки бели пъпчици,които си стоят по много време,по рядко ми излизат гнойни,спряла съм да слагам фон дьо тен на лицето,защото при мен главно от това тръгнаха проблеите.

В момента ходя на солариум и ме интересува,мога ли да си ползвам крема ефаклар,да кажем само вечер,дали ще има проблем,моля ак някое момиче е запознато по този въпрос да пише!
Няма да има проблем, лечението на крема продължава около 20 минути след нанасянето му, след това е само матиращият ефект. И все пак, ако ходиш на солариум е хубаво да си вземеш слънцезащитния флуид за лице с фактор 30 пак на La roche, той е е специално за мазна, проблемна кожа с несъвършенства...
Благодаря за отговора  bouquet

Само да кажа,че ползвам и Хидрафаз Лежере и съм много доволна,фон дьо тена на Ла Рош също е много хубав от него съм ползвала мостричка,като цяло съм с много добри впечатления за марката!

# 286
Здравейте. По носът имам черни точки и петна.Около него също. Имам и гадни пъпчици по челото. Какво бихте ми препоръчали? Знам, че изпозвате/сте използвали много продукти, но специално за този случай какво бихте ме посъветвали.Благодаря Ви предварително  Peace

# 287
Аз нямам вече черни точки и пъпчици след като пих няколко месеца Д-р Нийм Комплекс. За петната трябва и нещо локално - изсветляващо, например серум.

# 288
Аз нямам вече черни точки и пъпчици след като пих няколко месеца Д-р Нийм Комплекс. За петната трябва и нещо локално - изсветляващо, например серум.

колко месеца би комплекса?

# 289
Здравейте! Радвам се,че има подобни теми, зашото доста закъсах с кожата, а съм на 42.... Embarassed
Долната част на лицето ми за около няколко месеца стана с доста петънца от пъпки. Изписват ми противозачатъчни, но се отказах. Тестостеронът обаче странно е в норма.... newsm78
Пробвах с пурим и септалин, но след около седмица пъпките се увеличиха и се изплаших и ги спрях. Засега само витамини пия и маска с хума и аспирин правя.
Ако имате съвети за нещо подходящо за моята възраст. За мен е непонятно на тази възраст да имам пъпки....дали е от напрежение?
Зная, че е от хормоните, защото и косопад имам, на върха на главата вече се е оголило доста. Зная, че ако започна да пия хормони нещата ще се подобрят, но после....?

Като са ти изследвали хормоните обсъдихте ли с лекаря възможността да е ранна менопауза? И косопада, и акнето на тази възраст са сиптоми, придружаващи менопаузата. Хормоналната терапия не е задължителна в случая, повлиява се доста добре и от естествени добавки на билкова основа които балансират хормоните. Обсъди го с лекаря си.

# 290

колко месеца би комплекса?

Четврърти месец го пия, но за съжаление прекъснах за около месец, защото не можех да го намеря. В Лечител зареждането не е редовно, последно го купих от аптеки Ремедиум, София. Ефектът идва към средата-края на втория месец, така че бъди търпелива, но пък си заслужава...

# 291
Здравейте! Радвам се,че има подобни теми, зашото доста закъсах с кожата, а съм на 42.... Embarassed
Долната част на лицето ми за около няколко месеца стана с доста петънца от пъпки. Изписват ми противозачатъчни, но се отказах. Тестостеронът обаче странно е в норма.... newsm78
Пробвах с пурим и септалин, но след около седмица пъпките се увеличиха и се изплаших и ги спрях. Засега само витамини пия и маска с хума и аспирин правя.
Ако имате съвети за нещо подходящо за моята възраст. За мен е непонятно на тази възраст да имам пъпки....дали е от напрежение?
Зная, че е от хормоните, защото и косопад имам, на върха на главата вече се е оголило доста. Зная, че ако започна да пия хормони нещата ще се подобрят, но после....?

Като са ти изследвали хормоните обсъдихте ли с лекаря възможността да е ранна менопауза? И косопада, и акнето на тази възраст са сиптоми, придружаващи менопаузата. Хормоналната терапия не е задължителна в случая, повлиява се доста добре и от естествени добавки на билкова основа които балансират хормоните. Обсъди го с лекаря си.

Да, но лекарите са много скептични към билките....Sad Поне този при когото бях. Според него противозачатъчните са най-сигурния начин и с най-бърз ефект.  Каза: и коса ще тръгне, и всичко..... Rolling Eyes....
Иначе зная за соята, но много малко. Ако знаеш къде мога да попрочета повече ще съм благодарна..... Hug

# 292
препоръчаха ми това гелче за проблемна кожа и сега с него ще се мажа само, да видя дали ще има ефект

# 293

Да, но лекарите са много скептични към билките....Sad Поне този при когото бях. Според него противозачатъчните са най-сигурния начин и с най-бърз ефект.  Каза: и коса ще тръгне, и всичко..... Rolling Eyes....
Иначе зная за соята, но много малко. Ако знаеш къде мога да попрочета повече ще съм благодарна..... Hug
Би ли споделила какви противозачатъчни ти препоръчва лекаря ти,ще се радвам ако и други момичета кажат какви противозачатъчни пият и как се е отразило това на кожата им.
Аз в началото на месеца съм на контролен преглед при моя гинеколог,и ще поискам и неговото мнение по въпроса!

# 294
Да, разбира се.....

Изписа ми Хлое, но на 42 и с рак на млечната жлеза в рода...как да посмея? Каза ми, че всички симптоми ще изчезнат. Вярвам му, но риска...?

# 295
  • София
Пила съм хапчета, предписани от лекар, бях на около 20...пих няколко месеца и след спирането ми такъв косопад беше, че още го помня. Всичко се оправи, но няма да посмея втори път. ....Другите рискове също не са за подценяване.

# 296
  • при моите деца .....
препоръчаха ми това гелче за проблемна кожа и сега с него ще се мажа само, да видя дали ще има ефект
Не виждам на коя марка е  Embarassed
Да споделиш ефекта

# 297
Не виждам на коя марка е  Embarassed
Да споделиш ефекта

Биле GD, ще споделя след време  Peace

# 298
  • Sofia
Пила съм хапчета, предписани от лекар, бях на около 20...пих няколко месеца и след спирането ми такъв косопад беше, че още го помня. Всичко се оправи, но няма да посмея втори път. ....Другите рискове също не са за подценяване.

И аз така съм пила, оправи ми се кожата, НО качих килограми (а това никога, ама никога не ми се случва, по принцип съм закована на 46кг колкото и да ям) и след спирането им мензиса ми така и не дойде, получих поликистоза (докторите твърдят, че не е от хапчетата, но не знаят от какво е), която излекувах успешно и оттогава не съм си позволила да пия противозачатъчни. Въпреки твърденията на докторите, че поликистозата ще повтори скоро и трудно ще имам деца така и не се появи повече, забременях от раз.

Така че противозачатъчните за мен са много краен вариант, който неминуемо води до нежелани странични реакции.

# 299

mirradara ще ти пиша ЛС Peace

За противозачатъчните по принцип, всяка терапия с изкуствeни хормони е опасна и трябва да се прилага само в краен случай. И ще отбележа, че например за Ясмин, който са доста популярни в БГ, в момента в Щатите  масово се водят  дела с/у компанията заради сериозни здравословни проблеми, предизвикани от противозачатъчните и неприсъствали в упоменатите странични ефекти.

Общи условия

Активация на акаунт