Акне и хубава кожа - спечелена кауза

• 241 696
  • 705
  •   1
Отговори
# 330
Провери ли в дрогериите "Лечител"?

Първо там проверих - не били получавали от половин година, после в други дрогерии - даже ме изгледаха странно, не бяха чували дори  Crossing Arms
Аз съм от провинцията!  Thinking

# 331
Онзи ден поръчах на  една приятелка да ми вземе Д-р Нийм Комплекс от някоя аптека в София и тя каза, че като го е търсила го е намерила в една аптека, но внимание! Не пишело Д-р Нийм Комплекс, а само Нийм Комплекс  newsm78 И струвало само 6лв #Crazy Та много се зачудих, тя каза, че се е стреснала да не е менте и не го е купила и после е намерила Д-р Нийм Комплекс  в друга аптека за 21,80лв или нещо такова (какваото си му е препоръчителната цена). Та, въпроса ми към пиещите го, и не само, вие попадали ли сте на Нийм Комплекс за 6лв и каква е разликата с този от 22лв? newsm78

# 332
Ох, един тъп въпрос:  Flutter  Embarassed  Embarassed  Embarassed
Нали "Д-р"  = доктор?  newsm47

# 333
Ох, един тъп въпрос:  Flutter  Embarassed  Embarassed  Embarassed
Нали "Д-р"  = доктор?  newsm47
newsm10

# 334
Онзи ден поръчах на  една приятелка да ми вземе Д-р Нийм Комплекс от някоя аптека в София и тя каза, че като го е търсила го е намерила в една аптека, но внимание! Не пишело Д-р Нийм Комплекс, а само Нийм Комплекс  newsm78 И струвало само 6лв #Crazy Та много се зачудих, тя каза, че се е стреснала да не е менте и не го е купила и после е намерила Д-р Нийм Комплекс  в друга аптека за 21,80лв или нещо такова (какваото си му е препоръчителната цена). Та, въпроса ми към пиещите го, и не само, вие попадали ли сте на Нийм Комплекс за 6лв и каква е разликата с този от 22лв? newsm78

Neem съдържа само една билка /neem/:

http://www.si-plus.com/index.php?page_id=7&record_id=27

Dr. Neem Complex е комбинация от билки, които имат много по-голям ефект, отколкото само neem:

http://www.ayurvedabulgaria.com/products/dr-neem-complex.html

Затова е тази разлика в цената Peace

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 18:26 от Amra

# 335

Neem съдържа само една билка /neem/:

http://www.si-plus.com/index.php?page_id=7&record_id=27

Dr. Neem Complex е комбинация от билки, които имат много по-голям ефект, отколкото само neem:

http://www.ayurvedabulgaria.com/products/dr-neem-complex.html

Затова е тази разлика в цената Peace

Ясно, мерси много за разяснението Peace А дали този Нийм Комплекс има положително и дълготрайно действие? Някой да го е пробвал? newsm78  bouquet

# 336
Ами аз в момента го пия. Още не съм свършила 1 опаковка, но за сега мисля, че ми действа добре. Назад в темата бях писала, че като сравних съдържанието билка по билка на Dr. Neem Complex и Purim и Septilin, установих, че билките, съдържащи се в тях са едни и същи. Т.е. Dr. Neem complex = Purim и Sepilin /и двете заедно/. А и като сметнах колко давам на месец за Пурим и Септилин излезе същото като цена.

# 337
Здравейте,случайно попаднах на темата и силно ме заинтригува,понеже от близо 10г имам проблемна кожа,а напоследък е започнала да изглежда направо ужасно.Само че искам да попитам Д-р Нийм Комплекс може ли да се пие докато кърмя и  мога ли да го намеря във Варна?

# 338
Plambi, при моята дъщеря ефектът беше много добър и окончателен и реши кожните проблеми. Пи го няколко месеца, миналата пролет, и се отърва от акнето.
Аз го взимах около 3-4 месеца с чуден ефект (макар и бавен). След това, обаче ми се наложи да пия антибиотик, защото имах грип. От антибиотика получих страшен обрив, цялото ми лице е в пъпки, вече месец. Затова отново минах на Нийм Комплекс - сега чакам резултата, който вече се проявява.
По време на кърмене, обаче, аз не бих рискувала. Никой не изследва билките при състояния на бременност и кърмене, така че, изчакай, според мен.

# 339
pharm74
    Благодаря ти много за бързия отговор,ще послушам съвета ти и ще поизчакам още,все пак този проблем не ми е от вчера,радвам се че имам някаква алтернатива след като има толкова добър ефект,пък било то и бавен.При мене акнето се появи малко след едно кръводаряване и се чудя дали не е от това,нали казват че почнеш ли веднъж трябва да продължиш,но на мен не ми понесе добре и затова не съм повтаряла.Колкото до антибиотика изобщо не се учудвам не им се носи хубава слава,но пък спасяват положението при по- сериозни случаи,така че дерзай щом веднъж се е получило няма начин да не успееш отново.

# 340
Искам да попитам,след като се оттъвете от досадните пъпки,мажете ли лицето с крем и какъв е той?

# 341
Разбира се трябва да се използва крем за поддържане срещу акне. Да не е много мазен и по- добре да е на билкова основа, ако те интересува конкретретнаа марка от която съм доволна пиши да ти изпратя подробности.

# 342
да,ако може кажи ми някоя марка.аз мислих да си поръчвам на Биотрейд имат нов хидратиращ крем за мазна кожа.

# 343
Аз днес бях на дерматолог за акнето. Погледна ме под лупа, искаше да ми изпише антибиотици, категорично отказах!  Twisted Evil Попитах я за Аюрведа, изобщо не беше чувала. Изписа ми някакъв сапун за миене - Имекс и крем Зинерит!  Rolling Eyes  Rolling Eyes  А аз искам Нийм комплекса! Няма справедливост, ей!   Crossing Arms

# 344
Аз днес бях на дерматолог за акнето. Погледна ме под лупа, искаше да ми изпише антибиотици, категорично отказах!  Twisted Evil Попитах я за Аюрведа, изобщо не беше чувала. Изписа ми някакъв сапун за миене - Имекс и крем Зинерит!  Rolling Eyes  Rolling Eyes  А аз искам Нийм комплекса! Няма справедливост, ей!   Crossing Arms

ами като искаш, вземи си..не ти трябва рецепта

Общи условия

Активация на акаунт