Акне и хубава кожа - спечелена кауза

• 241 639
  • 705
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте и от мен.За да се отървете от акнето първата стъпка е да пречистите организма си.Сутрин на гладен стомах се изпива една 1ч лъж. студено пресован зехтин,1щипка джинджифил на прах,сока на един лимон,2 скилидки пресован чесън (може и на прах) долива се минерална вода.Звучи ужасно зная,но на вкус не е чак толкова зле Simple Smile.Трябва да се пие много вода около 2 литра на ден,вземете си и таблетки цинк.Яжте много плодове.
Втората стъпка е почистването на лицето след баня мажете лицето с масло от чаено дърво разредено във вода -4 капки масло в 10 мл вода.Аз лично почиствах лицето си и с лимонов сок.
Изхвърлих всички кремове слагам на лицето си само 100% натурален крем с гел от алое.
Това е от мен.Успях

# 481
от няколко месеца ми се промени кожата. В началото мислех, че ще е временно, защото не очаквам да ме хване акнето на 22 години, но съм се бъркала.
Нямам пъпки, но имам едни подкожни..като топченца..вероятно те се наричат милuyми. Ужасни са. По принцип не се забелязват особено, но ако ако пада сянка, веднага се забелязва, че кожата не е равна и гладка. По принцип е и дехидратирана, затова най-грубото, което си позволявам, е да я потърквам с антисебумен гел на Iv Роше.
Сега да чакам ли да си мине само или да третирам кожата с анти акне препарати (което не ми се иска заради дехидратацията и )  newsm78

Аз също имах такива подкожни наподобяващи топчета.Трябва да идеш на козметик да ги премахне не се опитвай сама...те не са като обикновените пъпки нямат отвор към повърхността на кожата.

# 482
Сутрин на гладен стомах се изпива една 1ч лъж. студено пресован зехтин,1щипка джинджифил на прах,сока на един лимон,2 скилидки пресован чесън (може и на прах) долива се минерална вода.Звучи ужасно зная,но на вкус не е чак толкова зле Simple Smile.

сутрин и на гладно 2 скилидки чесън? не дразни ли стомаха /лимона също/? за 'аромата' през деня да не говорим  Wink

# 483
Сутрин на гладен стомах се изпива една 1ч лъж. студено пресован зехтин,1щипка джинджифил на прах,сока на един лимон,2 скилидки пресован чесън (може и на прах) долива се минерална вода.Звучи ужасно зная,но на вкус не е чак толкова зле Simple Smile.

сутрин и на гладно 2 скилидки чесън? не дразни ли стомаха /лимона също/? за 'аромата' през деня да не говорим  Wink
Ако чесъна е на прах нямах проблем с аромата,но първия път пробвах с пресовани скилидки чесън и наистина си беше ужасно.На мен лично не ми е дразнило стомаха.Аз прочетох тази рецепта в интернет ,първоначално бях скептично настроена,но бях пробвала какво ли не,какви ли не козметики,витамини.... и пробвах и това и за в момента се получава.

# 484
http://www.google.bg/imgres?q=holland+and+barrett+aloe+vera+gel+ … ed=1t:429,r:2,s:0

Крема за лице,който използвам е на Holland& Barrett Aloe vera gel съдържа 99,9% гел от алое вера.

# 485
Milena_gunner този крем продава ли се в България или си го поръчваш онлайн? Каква му е цената?

# 486
Milena_gunner този крем продава ли се в България или си го поръчваш онлайн? Каква му е цената?
Не знам дали се продава в България.Аз си го купувам от Англия от магазин на  Holland&Barrett цената е 3,99-5,99 паунда.Може да си го поръчаш по интернет правят постоянно промоции и съм го виждала и за 1,99.

Последна редакция: вт, 03 апр 2012, 16:57 от Milena_gunner

# 487
Е, то не е крем, а гел алое вера, много други предлагат такъв, няма значение марката, важно е да е чист, т.е. концентрация 99.8-9%. В магазини от типа на Лечител би трябвало лесно да се намира.

# 488
Така....моето мнение......е паста ''Skinoren'' - Цена: 17.38 лв. , тя е медицинска и трябва да знаете ,че има ефект,аз съм я използвала преди години.....и определено съм била супер доволна,понеже пастичката е малка съм използвала около 3-4 опаковки....Преди това с какво ли не се мазотих и нищо и нищоооо! Мажеш се сутрин и вечер на почистено лице.....от тогаа нищо друго не призназвам!!!

http://apteka.framar.bg/18002348/%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%BD%D0%BE% … -30-%D0%B3%D1%80-

# 489
Здравейте и от мен.За да се отървете от акнето първата стъпка е да пречистите организма си.Сутрин на гладен стомах се изпива една 1ч лъж. студено пресован зехтин,1щипка джинджифил на прах,сока на един лимон,2 скилидки пресован чесън (може и на прах) долива се минерална вода.Звучи ужасно зная,но на вкус не е чак толкова зле Simple Smile.Трябва да се пие много вода около 2 литра на ден,вземете си и таблетки цинк.Яжте много плодове.
Втората стъпка е почистването на лицето след баня мажете лицето с масло от чаено дърво разредено във вода -4 капки масло в 10 мл вода.Аз лично почиствах лицето си и с лимонов сок.
Изхвърлих всички кремове слагам на лицето си само 100% натурален крем с гел от алое.
Това е от мен.Успях

Подкрепям! Само че аз пия само зехтин със сок от грейпфрут 1:1 - всеки ден сутрин на гладно както е казала Milena_ gunner. В преден пост писах, че си поръчах няколко неща на Др.Хаушка. Ползвам ги едва от 4-5 дни и има видим резултат. Кожата ми се успокои и червените петна се свиха. Веднъж в седмицата си правя и парна баня, като преди това си намазвам лицето със смес от масло от авокадо, праскова, лимон, лавандула и карамфил. Кожата след нея е мн мека и успокоена. За гела с алое вера още утре ще отида в магазина да го погледна  newsm10

# 490
Борбата ми с акнето започна много отдавна, още в 7-8 клас се появиха ужасни пъпки, които се превръщаха в рани след това в синини и оставаха буквално дупки. Опитвах какви ли не козметики, ходих по доктори, козметички и т.н. Всичко имаше само временен ефект и след спирането на определения продукт проблема се засилваше. Преди около 5 години случайно разбрах за една рецепта за лосион, който всеки сам може да си направи: 10 хапчета хлорнитромицин /слаб антибиотик/, 1 шише лавандулов или етилов спирт /аз лично предпочитам лавандуловия/ и за да не се изсушава кожата аз слагам и розова вода /за 1 шишенце спирт около 20-30мл розова вода/. Това ми илзиза не повече от 4-5 лева и ми стига за месец два. В началото го използвах ежедневно по 2 пъти сутрин и вечер след измиване на лицето. Кожата ми в рамките на 1 месец се преобрази тотално. Нямаше и следа от онези болезнени пъпки. Сега го ползвам веднъж на 2-3 дни и то обикновено вечер. Страшно съм доволна и не бих го заменила за нищо!

# 491
Борбата ми с акнето започна много отдавна, още в 7-8 клас се появиха ужасни пъпки, които се превръщаха в рани след това в синини и оставаха буквално дупки. Опитвах какви ли не козметики, ходих по доктори, козметички и т.н. Всичко имаше само временен ефект и след спирането на определения продукт проблема се засилваше. Преди около 5 години случайно разбрах за една рецепта за лосион, който всеки сам може да си направи: 10 хапчета хлорнитромицин /слаб антибиотик/, 1 шише лавандулов или етилов спирт /аз лично предпочитам лавандуловия/ и за да не се изсушава кожата аз слагам и розова вода /за 1 шишенце спирт около 20-30мл розова вода/. Това ми илзиза не повече от 4-5 лева и ми стига за месец два. В началото го използвах ежедневно по 2 пъти сутрин и вечер след измиване на лицето. Кожата ми в рамките на 1 месец се преобрази тотално. Нямаше и следа от онези болезнени пъпки. Сега го ползвам веднъж на 2-3 дни и то обикновено вечер. Страшно съм доволна и не бих го заменила за нищо!
Аз също чувах добри отзиви за хлорнитромицин смесен със силицилов спирт.пробвах,но при мен не се получи при всеки е различно.При 2 мой приятелки хлорнитромицина даде страхотен ефект.трябва да се мажат обаче само пъпките не цялото лице.

# 492
Аз преборих акнето преди години с Виши Норма Дерм. Който не го е пробвал, горещо препоръчвам, какви ли не работи бях пробвала преди него, за 1 месец кожата ми се промени.

След това зимата все ми се появяваха пъпки преди цикъл, но тях ги боря със здравословно хранене- много плодове, зеленчуци, кисело мляко. Това много помага. В помента съм пред цикъл, а лицето ми е чисто.  Peace

# 493
за въпросните топченца ми казаха, че се махали с възрастта  Thinking но не мога да чакам до 30 год....

тъжна история  ooooh!

освен това кожата ми е много дехидратирана. Идеи за кремче?

# 494
за въпросните топченца ми казаха, че се махали с възрастта  Thinking но не мога да чакам до 30 год....

тъжна история  ooooh!

освен това кожата ми е много дехидратирана. Идеи за кремче?

Пробвай рехидратиращия крем с лека формула на Jonzac.

Общи условия

Активация на акаунт