Акне и хубава кожа - спечелена кауза

• 241 598
  • 705
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря за информация! Преди много години като пубер се оттървах от проблема с помощта на Виши, но сега е въз основа на хормонални работи и почти съм се отказала да пробвам козметики. Но щом толкова ги хвалиш ще се замисля   bouquet

ПП: може ли името на крема, не мога да ти намеря мнението?

# 616
  • Sofia
Ето този е:
http://www.neutrogena.com/product/healthy+skin+anti-wrinkle+anti-blemish+cream.do

На мен Виши изобщо не ми действа, но ето и това е другият извод от дългогодишния опит - няма универсални решения, за съжаление.

# 617
Благодаря!
Да, няма универсални продукти особено при такива упорити пробеми  Tired

# 618
Сега ще пробвам този разтвор със салициловия спирт и хлорнитромицин. Иначе от месец ползвам скинорен. Засега няма резултат, в листовката пише най-рано след 4 седмици, че се очаква подобрение. Акне аут съм ползвала дълго време, триакнела на Авен, Зинерит, Далацин Т.
Много ми е трудно да изключа от менюто си сладкото и млякото. Embarassed Поне да пробвам две седмици, но все не издържам. Embarassed Другото, което съм решила да пробвам по-натам са трите стъпки на Клиник за кожа с проблеми.

# 619
Ако някой може да си каже мнението, че съм в дилема и не знам кое да избера измежду dr. Neem Complex или комбинацията от Септелин и Пурим на Хималая

Ето и точното съдържание и на Хималя варианта излиза май по евтино, но те също въобще не са еднакви както някой беше споменал по назад в темата -

v Пурим - dr. Neem Complex  съдържание в една таблетка:
32 - 140мг Azadirachta indica
36 - 80мг Picrorhiza kurroa
36 - 70мг Curcuma longa
32 - 30мг Tinospora cordifolia   
v Пурим - Септелин - dr. Neem Complex
n/a - 32  - 50мг Rubia cordifolia
n/a - 16  - 10мг Emblica officinalis
n/a - n/a - 40мг Acorus calamus
n/a - n/a - 20мг Cedrus deodara   
n/a - n/a - 20мг Berberis aristata
n/a - n/а - 10мг Terminalia chebula
n/a - n/a - 10мг Terminalia belerica

Последните 5 билки от Neem Complex ги няма в продуктите на Хималая, но в тях пък има други билки които ги няма в първите. -7 билки от Септелин и 8 от Пурим, но това разбира се нищо не означава, защото не е това определящото да има колкото се може повече различни билки. Има доволни и недоволни и от двата варианта и не знам сега какво да избера. Не открих обаче някой който да е правил курс от поне 4 и повече месеца с Neem Complex и да не е видял ефект, макар и малко мнения имаше едно две в които не се били доволни след 1-2 месеца на продукта, а за тези на Хималая някои не са видели ефект при 4 месеца прием. Има и доволни, но като цяло прекалено малко са мненията ! Интересувам се най вече от такива продукти за вътрешен прием и пречистване на организма, защото тези проблеми са породени именно отвътре и козметиката не решава проблема, дори може да го задълбочи.

# 620
  • София/Благоевград
Ако някой може да си каже мнението, че съм в дилема и не знам кое да избера измежду dr. Neem Complex или комбинацията от Септелин и Пурим на Хималая

Ето и точното съдържание и на Хималя варианта излиза май по евтино, но те също въобще не са еднакви както някой беше споменал по назад в темата -

v Пурим - dr. Neem Complex  съдържание в една таблетка:
32 - 140мг Azadirachta indica
36 - 80мг Picrorhiza kurroa
36 - 70мг Curcuma longa
32 - 30мг Tinospora cordifolia   
v Пурим - Септелин - dr. Neem Complex
n/a - 32  - 50мг Rubia cordifolia
n/a - 16  - 10мг Emblica officinalis
n/a - n/a - 40мг Acorus calamus
n/a - n/a - 20мг Cedrus deodara   
n/a - n/a - 20мг Berberis aristata
n/a - n/а - 10мг Terminalia chebula
n/a - n/a - 10мг Terminalia belerica

Последните 5 билки от Neem Complex ги няма в продуктите на Хималая, но в тях пък има други билки които ги няма в първите. -7 билки от Септелин и 8 от Пурим, но това разбира се нищо не означава, защото не е това определящото да има колкото се може повече различни билки. Има доволни и недоволни и от двата варианта и не знам сега какво да избера. Не открих обаче някой който да е правил курс от поне 4 и повече месеца с Neem Complex и да не е видял ефект, макар и малко мнения имаше едно две в които не се били доволни след 1-2 месеца на продукта, а за тези на Хималая някои не са видели ефект при 4 месеца прием. Има и доволни, но като цяло прекалено малко са мненията ! Интересувам се най вече от такива продукти за вътрешен прием и пречистване на организма, защото тези проблеми са породени именно отвътре и козметиката не решава проблема, дори може да го задълбочи.

Аз пих комплекса около 5 месеца, при мен пъпките изчезнаха, лицето се изчисти и кожата като че ли се заглади. Много съм доволна. /даже и цикъла ми се регулира, което разбира се не знам дали се дължи на билките  Simple Smile/

# 621
  • Русе
Здравей, и аз съм пила от комплекса и още първия месец имаше резултат.Като ,че ли си правила пилинг на лицето .На мене ми свърши добра работа

# 622
Към тези, на които е подейства Нийм Комплекса- акнето хормонално ли е било ?

# 623
  • София/Благоевград
Към тези, на които е подейства Нийм Комплекса- акнето хормонално ли е било ?
Не съм си правила изследвания, но докато бях с нередовен цикъл имах пъпки...

# 624
На каква възраст спират да излизат тези пъпки?Вече на почти 27,хормоналните изследвания са добре,да вярно не е толкова зле положението,колкото беше в пубертета,ама то вече бръчки ти излизат,наред с пъпки ,черни точки.От противозачатъчните има значително подобрение,до момента,в който не спреш да ги взимаш..

# 625
Момичетата, които са пили Нийм Комплекса, имали ли сте промяна откъм омазняване, ако сте имали такъв проблем? Благодаря предварително   bouquet

# 626
На каква възраст спират да излизат тези пъпки?Вече на почти 27,хормоналните изследвания са добре,да вярно не е толкова зле положението,колкото беше в пубертета,ама то вече бръчки ти излизат,наред с пъпки ,черни точки.От противозачатъчните има значително подобрение,до момента,в който не спреш да ги взимаш..

Изследванията докато си взимала още противозачатъчни ли са? На тази възраст в много случаи проблема е хормонален и е много досадно Tired

# 627
Цикъла ми никога не е бил редовен , пъпки съм нямала до след пубертета на 24 години , когато започнах да ям много млечни. От този Нийм комплекс, повишава ли се апетита ? Звучи интересно , но ако се дебелее , не ми се пробва.

# 628
  • София/Благоевград
Нямах промяна в апетита или омазняване  Peace то като е чиста кожата, омазняването не ме дразни толкова

# 629
  • Русе
Няма промяна в апетита, за омазняването не съм много сигурна . Отдавна беше Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт