Акне и хубава кожа - спечелена кауза

• 241 556
  • 705
  •   1
Отговори
# 690
За меда с канелата в нета пише 20мин. да се седи, не са ли много 2 часа. Или за 20мин. няма ефект. Понеже веднъж от един пилинг с кафе големи проблеми си докарах. Мисля да пробвам маската, но се чудя дали да не добавя лимон - вътре или после като туширане.

# 691
1 ч.л мед и 1 ч.л канела на прах се смесват. Мажат се само белезите и се стои 1-2 часа може и повече. За по-бърз ефект мажете ги всеки ден.
Благодаря. Скоро очаквайте отзиви и от мен. И едно напомняне, макар че предполагам си знаете - слънчевото греене се засилва и е нужна вече ежедневна защита. Поне при мен е важно, за да не остават по-трайни белези.
Успех ви желая в борбата за красива и чиста кожа!
Какъв защитен крем използваш и как?

Ох, от всички терапии и лечения вече се обърках кое, какво, как...

# 692
Момичета как действате с подкожните пъпки? Много са .. смотани!! Излизат ми една по една .. тъкмо едната зарастне и излиза друга ..

# 693
Мажа я с ихтиол по цял ден, а вечер слагам пак ихтиол и лепенка отгоре.

# 694
1 ч.л мед и 1 ч.л канела на прах се смесват. Мажат се само белезите и се стои 1-2 часа може и повече. За по-бърз ефект мажете ги всеки ден.
Благодаря. Скоро очаквайте отзиви и от мен. И едно напомняне, макар че предполагам си знаете - слънчевото греене се засилва и е нужна вече ежедневна защита. Поне при мен е важно, за да не остават по-трайни белези.
Успех ви желая в борбата за красива и чиста кожа!
Какъв защитен крем използваш и как?

Ох, от всички терапии и лечения вече се обърках кое, какво, как...

В момента крем с колаген на Ейвън с фактор 8 /от най-обикновените, но е лек и става за грим, затова го ползвам, досега с кремовете за лице само Аквалия Термал първата формула не ми е бил проблемен, но е доста скъп/, отгоре почти винаги база и фдт, и двете също с фактор. Предполагам, че и едното от всичките да има защита е достатъчно, просто при мен се получава натрупване.

Иначе пъпките ги тренирам най-бързо и лесно със лавандулов спирт или със запарка от босилек. Второто доста изсушава кожата, ако се обтрива често цялото лице, но е ефективно. За спирта е ясно - само на проблемните места.

# 695
Аз ползвам този серум:

http://actamedpharma.com/products/bioliq-%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B … 1%86%D0%B8%D1%8F/

и съм доволна засега. Има доста добър ефект.

# 696
  • Пазарджик
Момичета как действате с подкожните пъпки? Много са .. смотани!! Излизат ми една по една .. тъкмо едната зарастне и излиза друга ..

Мажи ги с Цинков Мехлем. От него болката спира, отока спада по-бързо и пъпката изчезва.

# 697
Здравейте,
Искам да ви запозная с моята история за начина, по който успях да се преборя с акнето, мазната кожа и пъпките по лицето без скъпи процедури и козметика.
Тайната е в крем с бензоил пероксид /benzoyl peroxide/, който убива 99.99 % от бактериите причиняващи акне.
Продуктите, които ползвам можете да си ги закупите от всяка една онлайн аптека в чужбина и са на доста достъпни цени.
Желая ви успех в борбата с този коварен съперник  Peace
Тук съм описал всичко http://acnebg.info
Поздрави

# 698
  • Sofia
Прочетох съветите ти от любопитство, понеже и аз се борих с акнето дълги години.
Продуктите, които си препоръчал са точно на място.
И ние сме коментирали продуктите с бензол пероксид, както и много точно си подчертал е добре да се ползват с хидратация.
Много полезна статия  Peace

# 699
Аз имам акне по гърба и малко по деколтето. От днес започвам вътрешно (с чайове и сребърна вода) и външно натурално лечение (след тоновете изсипана химия). Надявам се скоро да мога да споделя успешните се рецепти.  Rolling Eyes
Кожата ми на гърба от всички продукти е някакси изпръхнала, въпреки че слагам лосион от време на време.
Искам да попитам, може ли да ми препоръчате добър хидратиращ крем при акне по тялото, по възможност натурална и/или био козметика?

# 700
  • София
Здравейте,
и аз се боря с едни пъпки дълги години.
Сега си поръчах крем с benzoyl peroxide за да опитам и този вариант.
Искам да ви попитам той целогодишно ли може да се използва или е по-удачно есен зима да се третира кожата с него. Ако се използва слънцезащитен крем има ли проблем да се мажа пролет-лято?

Последна редакция: нд, 13 мар 2016, 15:04 от Гуанчи

# 701
Можете лесно да си поръчате d-r neem complex от този сайт: https://www.inveda.bg/produkti/dr-neem-complex. Аз лично си го купувах от една аптека на Витошка, но сега ще направя почивка. При мен имаше много голям ефект, но чак след 3-тата опаковка. Simple Smile

# 702
Здравейте, на 25 години съм преди около месец ми излезнаха  ужасни пъпки , никога преди това не съм имала .Отидох на дерматолог при доктор Яръмова каза ми че имам акне... Изписаха ми Флажил който трябва да го пия 1 месец,в листовката пише че не трябва да се пие повече от 10 дни ... Освен това се мажа и с Акнатак ..Пия и витамини Мерц. Дерматоложката ми каза да си купя серията за акне на Авен .. В момента ползвам всичките тези неща от 2 седмици но не забелязвам ефект..Някой ползвал ли е тези продукти и ако да има ли ефект ?

# 703
Здравейте, на 25 години съм преди около месец ми излезнаха  ужасни пъпки , никога преди това не съм имала .Отидох на дерматолог при доктор Яръмова каза ми че имам акне... Изписаха ми Флажил който трябва да го пия 1 месец,в листовката пише че не трябва да се пие повече от 10 дни ... Освен това се мажа и с Акнатак ..Пия и витамини Мерц. Дерматоложката ми каза да си купя серията за акне на Авен .. В момента ползвам всичките тези неща от 2 седмици но не забелязвам ефект..Някой ползвал ли е тези продукти и ако да има ли ефект ?
Здравей, аз 2 години имах акне и накрая ми помогна доктор Балдаранов в Стара Загора! Изписа ми антибиотик и един крем за лице, който се слага вечер ( Епидуо гел, от Гърция си го купих за 20 евро). Още след първите две седмици видях ефект. Трябва да ти кажа, че аз имах много тежко акне с белези, които си мислех, че няма да се махнат никога. Освен това останах много приятно изненада от вниманието, което ми обърна доктор  Балдаранов - въобще изслуша ме, задаваше ми доста въпроси и ми даде много ценни съвети. Ако лечението предписано ти от твоята лекарка не помогне те съветвам да отидеш при него. Работи със здравната каса, но трябва да си запишеш час! Успех!

# 704
Здравейте и от мен! И аз вече 6 години се боря с упорито акне отстрани на бузите и скулите и около слепоочията, а съм на 26 години. Пробвала съм доста продукти, засега най-добър, но временен ефект имаше Зинерит. След като буквално изчетох цялата тема, се осмелих да поръчам Д-р Нийм комплекса, но не намирам скорошна информация и мнения за продукта. Тук във форума е доста хвален, но повечето коментари за от 2010 година. Някой има ли мнение след приключване на няколко месечно приемане, дали след спиране се е връща проблема и като цяло всякаква информация за комплекса би ми била изключително полезна. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт