Слънце във СВИЩОВ пече - май е време за море :)

• 88 052
  • 703
  •   1
Отговори
# 150
  • Под гъбата
didiyordanova, аз ходя при д-р Георгиев, но той не работи със Здравната каса. При него винаги има опашка от чакащи хора. Цените мисля че са нормални.
Михаела, ако все още ти остава време за форума обади ми се, имам предложение!

# 151
mama_mima, ще се обадя тия дни, че наистина не ми остава много време за нета, а и всякакво друго свободно време.
Малкия е все болен, откакто е тръгнал на градина сме на втори антибиотик.Вече взех да се отчайвам от тия градини!

# 152
  • Под гъбата
Честит рожденник на Нимфетка! Алекс, весел празник!
И ние все така бяхме болни докато не направих на своя глава изследване на носен секрет. Там откриха стафилококи и сега започваме трудното лечение на тези гадини. Искайте микробиология на носен и гърлен секрет!

# 153
Здравейте към края на годината ми предстои раждане,но подочух от тук-там,че щели да затварят отделението в Свищов.Някой знае ли нещо по въроса.Ако някой има информация за втора база в Плевен може ли да сподели.

# 154
  Здравей! Мисля,че засега няма да го закриват и си е действащо.Питай лекаря си(при кого ходиш на консултации).За Плевен незнам много и двете ги раждах тук,предполагм,че с направление отиваш и те приемат,освен ако не си избираш лекар и съответно плащаш.

# 155
В момента не съм в Свищов и консултациите си ги водя тук.Но скоро ще се прибирам.Можеш ли да ми кажеш за някой добър лекар,който работи със здравната каса. Какви са горе долу условията в свищовското отделение.Благодаря предварително.

# 156
  Със здравната каса работят д-р В.Маринов,който работи и в отделението и д-р Антон Георгиев,който не работи в отделението.Добър или лош немога да дам квалификация-при Георгиев ходих на консултация,при Маринов родих и от двамата съм доволна.Условията според мен са добри,болница като болница PeaceТи къде си,защо не изчакш да си родиш там,ако имаш доверие на лекарате си там кадето си.

# 157
Ами термина ми е за 3.01.2011г. и предпочитам да съм си в Свищов,защото смятам,че ще имам нужда от малко помощ в началото.Пък и е друго да има родители около теб в такъв момент.А ти отдавна ли си раждала,понеже всичките ми познати ме съветват да раждам в Плевен,защото отделението било под всякаква критика.Все пак зависи и какво ще е времето тогава.

# 158
  Ами датите на раждане на децата ми ги пише под чертата Laughing Тези твои познати раждали ли са тук,че казват че е под всякаква критика.Не хваля отделението,не ме разбирай погрешно,но си е доста чисто и подредено.Хлебарка видях само в банята,а и не смятам че във втора база няма хлебарки и не е мръсно.Избора къде ще родиш е само твои.А и чистотта не е най важното според мен.Може би като дойдеш тук ,като си немериш лекра,ще решиш най добре.
  А що се отнася до помоща от бабите гледай да не стане обратното и бързо да избягаш от "тази помощ" Mr. GreenАз не съм искала помощ ни с първото ни с второто.

# 159
Датите ги видях малко по късно  Embarassed Благодаря ти за отделеното време.Ако можеш да ми кажеш какви неща си носи в болницата(от там ли ти дадоха нощница или ти си носи, ей такива работи).Колко се плаща горе долу?

Последна редакция: пт, 29 окт 2010, 16:54 от нани-нани

# 160
  Днес само с тебе водим диалог Laughing айде и други да се включат.
    За болницата-за бебето носих памперси,мляко,мокри кърпи за всеки случай и тайно биберона Mr. Green(това да не те виждат детските лекарки).За мен-малко по памет ще карам-превръзки,лигнин,едни такива големи подложки искат за леглото(има ги в аптеките,а и по детските магазини),,мокри кърпи,хавлиени кърпи(малка и голяма),тоалетни принадлежности(сапун,четка,паста,тоалетна хартия) ,сок от ябълка,вода,чорапи,чехли,гащи,елече,нощица там м дадоха може и ти да си носиш,документи-лична карта,направлението,картона от консултациите,телефон,зарядно,фотоапарат,вилица,лъжица,чаша,чиния Crazyдруго май не се сещам в крайна сметка винаги могат да ти донесат каквото си забравила Peace
  Немога д аразбера за кое колко да се плаща-за нищо не съм плащала Peace Ако си здравно осигурена не плащаш з анищо,освен ако предполагам не си избираш доктор който да те изражда тогава се плаща.
     Успех,кога всъщност си идваш тук,ти в чужбина ли си?

# 161
В друг град съм и максимум след 2седмици се прибирам.Благодаря ти много за информацията,много ми е полезна Grinning и за отделеното време.

# 162
  Няма проблем Peace Леко бременеене  Laughing

# 163
нани-нани, искат шише за бебето и "едни такива големи подложки искат за леглото"-памперсни пелени.Вземи си и помпа за цедене.
Определено имах нужда от помощта на майка първите 2 седмици.
Аз не съм плащала.Само почерпка за докторите при изписването.
Никакви шоколади при кърмачките в болницата.
Лека бременност. Hug

# 164
Благодаря много за отговорите.Искам да попитам кой детски магазин е със най-сносните цени и за дрешки и за легло, количка

Общи условия

Активация на акаунт